Gość suteq Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 No w końcu coś się zaczyna dziać z tą grą. Już myślałem, że kompletnie o niej zapomniano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Też myślałem że już tylko ja pamiętam o tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Do czego ta gra będzie podobna jeśli chodzi o gameplay? Bo klimat widzę nieziemski jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Pewnie jako walking simulator z zagadkami. Zmieńcie nazwę tematu poprawną, BO NIE WYTRZYMAM! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Kuźwa, nazwa musi zostać, bo jest tak samo poprawna w stosunku do materiału źródłowego, jak ten szajs będzie dobrą grą - nie zapominajmy co to za wydawca i developer :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Manifesto 24 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Pamiętam jak zagrywałem się w Call of Cthulhu na Xboxie. Gra, która tworzona była latami, tylko w niewielkim stopniu zaspokoiła moją ciekawość. Bardzo fajnie nawiązywała do opowiadania "Widmo nad Innsmouth", a ucieczka głównego bohatera z pokoju motelowego była świetnie zrealizowana. Problemem gry była jej nierówność, późniejsze lokacje i wydarzenia nie za bardzo się IMO udały, a szkoda, bo gra miała spory potencjał. Mam nadzieję, że nowa gra o tym tytule będzie dla fanów samotnika z Providence czymś więcej. ps. jeśli ktoś uwielbia klimaty Lovecrafta, polecam grę Eternal Darkness na GameCube'a. Jedna z najlepszych gier w jakie grałem w życiu, z prześwietnym klimatem i sporymi nawiązaniami do Levocraftowskiej "mitologii". Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wiadomo coś nowego o tym tytule? Kiedy premiera? Uwielbiam taki klimacik! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 oby pokazali jakiś gameplay i dali w końcu date premiery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Jest i gameplay: Edytowane 16 Lutego 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Takie se, żeby nie powiedzieć słabe Może zagadki dobre będą, w sumie dawno w dobrą przygodówkę nie zagrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Mam bardzo mieszane uczucia szczerze powiedziawszy. Jakieś to wszystko takie nijakie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Klimat Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Wygląda jak gierka dołączana do gazety xD kiedyś się kupi Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Jedno z moich ulubionych uniwersum. Mi sie podoba, klimacik trzyma. Aby byl poziom jak dark corners of the earth i biere w ciemno Edytowane 16 Lutego 2018 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 No całkiem miło to wygląda na moment przed premierą. Chyba ogra się po RDR2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 W 2019 wjedzie jeszcze The Sinking City, szykuje się renesans tego zacnego uniwersum. Twórców średnio kojarzę, ale zrobili przyzwoicie oceniane skradanki tj. Styx, więc jest nadzieja, że będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 + jeszcze ta gra RPG w rzucie izometrycznym. Muszę sobie coś więcej poczytać Lovecrafta przed zagraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Ja już zamówiłem i pewnie wjedzie przed rdr 2 bo mam hype na gierkę. Lubię zepsute rpg :) Vampyr i kingdom come bardzo mi się podobały czas na 3 w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 To bardziej Agony przypomina, niż któreś z powyższych. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) 2 minuty temu, Wredny napisał: To bardziej Agony przypomina, niż któreś z powyższych. może przypomina ale dla mnie po opisach wygląda na vampyra czyli gra akcji rpg. Będzie walka ale z nastawieniem na eksploracje i fabułę. Cytat Zabawa opiera się na eksploracji i rozwiązywaniu zróżnicowanych zagadek. Przygoda wiedzie zarówno przez posępne miejskie uliczki, jak i kompleksy badawcze, podziemia, czy wreszcie świątynie kultystów. Gracz musi się przy tym starać zachować równowagę pomiędzy chęcią odkrycia istot czających się w mroku, a stanem umysłu podopiecznego – zbytnie zagłębienie się w tajemnice ciemności może bowiem doprowadzić postać detektywa do szaleństwa. W trakcie zabawy spotykamy mniej lub bardziej przyjazne postacie niezależne – podczas gdy jedni są chętni do współpracy, inni reagują na protagonistę agresją. W grze zaimplementowano również rozbudowane elementy RPG – tytuł oparto na licencji papierowego RPG-a amerykańskiego wydawnictwa Chaosium, z którego zaczerpnięto niektóre mechanizmy rozgrywki. Edytowane 18 Października 2018 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 No to spoko, jak przypomina Vampirka to jestem zainteresowany, bo jakoś jechało mi to kolejnym symulatorem spaceru w ciekawym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 1 minutę temu, Wredny napisał: No to spoko, jak przypomina Vampirka to jestem zainteresowany, bo jakoś jechało mi to kolejnym symulatorem spaceru w ciekawym klimacie. Dodatkowo to studio dawało nam średniej jakości rpg w ostatnich latach. Ja skończyłem ich of orcs and men i gre o tron bawiąc się przy tym bardzo dobrze. Innych nie dałem rady już skończyć jak technomancer Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Fajny trailer i gra zapowiada się spoko. Ma tylko jeden problem wychodzi 4 dni po rdr2. Kupić kupie na 100 % ale kiedy w to zagram nie wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza
mmatys85 7 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Pytanie za 100 pkt czy napisy PL są ? Bo na PSS nie ma informacji. Mam nadzieję , że klimat i ciekawe postacie dadzą radę , w takich grach to jest najważniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Napisy PL są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi