Szermac 2 622 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Ja też nie mogłem wybrać tego z ikoną okultyzmu, ale zdaje się, że nie miałem wszystkich traum przeżytych, także chyba dlatego. Brakowało mi jednej, albo dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nie wiem, ale to te traumy nabijaja pasek okultyzmu? Nie wiem sprawdze moze jak bedzie mi sie chcialo, narazie przechodze sobie z jak najepszym stanem psychicznym Cytuj Odnośnik do komentarza
mmatys85 7 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Za jaką cenę kupowaliście ? Bo cena się trzyma widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Godzinę temu, mmatys85 napisał: Za jaką cenę kupowaliście ? Bo cena się trzyma widzę . Czekaj na przeceny cyfrówki. Pudełka mają chore ceny ale w cyfrze na Xbox latało już za ok 50 zł lub mniej na psn pewnie też. Na pc na pewno było do kupienia za ok 40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
mmatys85 7 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Na PSN to za 120 zł widziałem najtaniej. Może na letniej wyprzedaży będzie. BTW kiedy się zaczyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Ja sie przyznam ze zcebulowalem na pc.Ale naprawdę gra warta polecenia, kup ograj odsprzedaj w czym problem?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
mmatys85 7 Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Gierka podobnie jak SOMA strasznie niedoceniona . Fajna ,krótka gra ( to zaleta) w fajnym klimacie . Brakowało by mi tylko większego wyjaśnienia decyzji podczas gry na losy postaci . Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 (edytowane) Było w goldzie to w końcu przeszedłem. Tak mnie pewna gra zmęczyła na ps4 w otwartym świecie, że szukałem czegoś małego. Gra krótka to i recka będzie króciutka jak na mnie:) Świetny klimat prozy lovecrafta. Fabuła interesującą a sama rozgrywka ciekawa przez 95% czasu daje sam fun. Dubbing nie jest wybitny bo to budżetówka ale nie przeszkadza a muzyka mi osobiście się bardzo podobała. Dużo wyborów, kilka zakończeń i ciekawe zagadki. Technicznie na koksie gra działa bez zarzutu zero bugów. Graficznie to kupa. Nie podobały mi się dwie sekwencje zabawy w berka. Obie niepotrzebne i zmieniają gameplay bez sensu na te kilka chwil (to te 5%). Mało satysfakcjonujący koniec ale to pewnie zamierzone a i nie wszystkie zakończenia odblokowałem (jest ich na pewno kilka). Jeżeli lubicie gry przygodowe (bo to jest przygodowka/walking sim zależnie od rozdziału) i uwielbiacie książki pewnego samotnika z Providence to pozycja obowiązkowa. Dla mnie mocne 7+/10. Gre przeszedłem praktycznie w 3 dni nie grając w nic innego tak się wciągnąłem. Edytowane 22 Maja 2020 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Gra jest właśnie na promo w Brazyli za niecałe 20pln. Ja biorę bo jesteście mega chuje bo nikt nie powiedział, że głównemu bohaterowi użycza głosu nie kto inny jak sam Jonathan fuckin Reid Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Giereczka bardzo klimatyczna będzie pan zadowolony.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
bobi_88 31 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Chyba warto co panowie? To taki symulator chodzenia? Klimacik jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Jak jesteś fanem Lovecrafta to warto IMO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bobi_88 31 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Ok w moim klimacie to kupione, za taką cenę to trzeba nawet, jeszcze nad sinking city się zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Brać to i SInking City. Przygodówki z D U S Z Ą Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi