Homer S 197 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 ten lipsyncing albo sekcje z strzelaniem xddd takie rzeczy robić w 2018 to jednak wstyd szkoda że tak słabo coś mi się widzi że sinking city czeka podobny los czerstwego krapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Dla samego klimatu i tak sprawdzę jak będzie za jakieś grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Ja też sprawdzę ale pre order anulowany. 7 h i masa bugów no nie dam 200 zł . Jak będzie na przecenie poniżej 100 to na pewno kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 no smuteczek, ale na wyprzedaży za grosze się weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) Ja tam jednak olewam z reguły gry na podstawie mitów Cthulhu chociaż jestem fanem HPL. Licencja nic nie kosztuje bo to public domain to i byle śmieć może zrobić crapa z cthulhu w nazwie i wyłudzić kasę. Tak samo Warhammer to też już (pipi) nie marka w świecie gier video bo licencje na gry w tym uniwersum sprzedali już chyba każdemu. Edytowane 31 Października 2018 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Tutaj niby jest licencja gry papierowej i elementy z niej zapożyczone. Sam tytuł daleko do AAA ale po Focus Home trudno czegokolwiek innego się spodziewać. Jak będzie w bundlu to warto sprawdzić bo gierka całkiem znośna jak na miszmasz pomysłów i czas trwania podobny do 3 epów gierek od Telltale. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Sterlingowi gra się podobała, a ja mu ufam więc jak będzie mocna wyprzedaż to się zobaczy. Oczywiście wszelkie wady zauważył i wytknął: Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 W dniu 31.10.2018 o 17:02, devilbot napisał: Ja tam jednak olewam z reguły gry na podstawie mitów Cthulhu chociaż jestem fanem HPL. Licencja nic nie kosztuje bo to public domain to i byle śmieć może zrobić crapa z cthulhu w nazwie i wyłudzić kasę. Tak samo Warhammer to też już (pipi) nie marka w świecie gier video bo licencje na gry w tym uniwersum sprzedali już chyba każdemu. No to blad bo Dark corners of the earth to bardzo dobra gra imo. Jestem w 5 rozdziale. Hmm ciezko ocenic narazie. Gra klimat cthulhu napewno ma. Rozwoj postaci jest w sumie jak narazie bez znaczenia, sledztwo prowadzimy na autopilocie bo ciezko sie wysilac jakkolwiek. Fakty laczy typ sam nie tak jak swietne rozwiazanie laczenia stykow w devils daughter. Swoboda jest w chu.j ograniczona poruszania sie po lokacjach. Smieszne bledy typu gosc odpala zapalonego juz papierosa. No szczerze to takie 6/10 dla fanow powiesci lovecrafta 7/10. Oczywiscie jak narazie jak cos bede mial po weekendzie na opchniecie juz Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Przeszedłem praktycznie na premierę i byłem fhuj zadowolony, klimat story kilka świetnych lokacji. Oczywiście że nie jest to mesjasz gejmingu ale dla fanów cthulhu must have. 5 rozdział to jeszcze najlepsze przed tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Dokładnie tak jak wyżej. Dla fanów H.P obowiązek. Gra ma kilka momentów bardzo Lovecraftowskich, a pod koniec ciężko się połapać co jest co Do tej pory właściwie nie wiem xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) Jestem w 9. Faktycznie gierka dla fanow lovecrafta naprawde fajna. No i ten okultyzm wzmianki o prawdziwych ksiegach typu mlot czarownic. Czasem w trakcie niektorych dialogow nieco psuje te mroczna tajemnicza fabule jakis naiwny tekst podpowiadajacy co Pierce powinien zrobic ale ogolnie bardzo na plus. No i rozwoj postaci zaczal miec wiekszy wplyw. No i jak ja uwielbiam gierki traktujace o psychiatrykach Ocena rosnie do 7/10 dla stuleji i 8,5/10 dla fana mitologii lovecrafta. Tak patrze po trofeach to jeszcze sie chyba bedzie sporo ciekawego dzialo Edytowane 13 Lutego 2019 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 A błędu w tytule tematu dalej nikt nie ogarnął... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 3 minuty temu, Wredny napisał: A błędu w tytule tematu dalej nikt nie ogarnął... jakiego bledu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 oj Wredny xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Też szukam i nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Nie ma zadnego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Ależ jajcarz z Ciebie, Bonanza... Boki zrywać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 27 minut temu, Figaro napisał: oj Wredny xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 To niezly Wredny. Glowny bohater tez zaczynal od fatamorgany Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 @kanabis, nie zapominaj, że wiem, gdzie mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 No psychiatryk jest konkret, i w sumie im dalej tym więcej sie wyjaśnia, ending(i) tez mi się podobały.Jakby rozebrać tą grę na czynniki pierwsze to można jej sporo wytknąć, dla mnie najgorszy minus to ten lipsync, no dramat.Ale całościowo to wciągnęło mnie story, przeczytałem każda linijkę textu a po endingu miałem taką świadomość że przeszedłem naprawdę ciekawą i klimatyczna gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 11 godzin temu, Wredny napisał: @kanabis, nie zapominaj, że wiem, gdzie mieszkasz Pozwol ze zacytuje klasyk W dniu 11.07.2018 o 16:18, Dave Czezky napisał: 165 na klate 35min na 10 km 11 lat mma Zawsze najpierw sprawdz kto siedzi po drugiej stronie kabla. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) Dla mnie i tak takim apogeum tej gierki to moment Spoiler z obrazem i Tułaczem. Byłem taki osrany i przepełniony grozowym klimatem Lovecrafta, że mistrzostwo ! później jakby gra mocno przyspiesza. Chociaż główny wątek z Spoiler wielką zdobyczą i przedwiecznym Leviathanem też MEGA! Kurde chyba odpale i zrobię inny ending Edytowane 14 Lutego 2019 przez cotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 No naprawde swietna pozycja dla fana. Chyba u mnie juz na rowni z dcote Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 W dniu 14.02.2019 o 00:44, Schranz1985 napisał: No psychiatryk jest konkret, i w sumie im dalej tym więcej sie wyjaśnia, ending(i) tez mi się podobały. Jakby rozebrać tą grę na czynniki pierwsze to można jej sporo wytknąć, dla mnie najgorszy minus to ten lipsync, no dramat. Ale całościowo to wciągnęło mnie story, przeczytałem każda linijkę textu a po endingu miałem taką świadomość że przeszedłem naprawdę ciekawą i klimatyczna gierkę. Ile miales zakonczen. Mialem z rytualem i kontrrytualem. Niby mialem rozwalona psyche a nie moglem wybrac opcji na koniec z ikonka okultyzmu zeby miec trzecie za jednym sejwem Teraz chce przejsc z jak najlepszym stanem psychicznym ale to pewnie tylko bede mial opcje z wogole odmowieniem udzialu w rytuale. I co zeby miec ten zwiazany z rozwojem okultyzmu ending bede musial 3 raz dymac pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi