Opublikowano 1 marca 20169 l Elegancko Ja co prawda przeszedłem jedynie pierwszą część, ale tak mnie wciągnęła, że na pewno ogram wszystkie, więc V to może gdzieś za 10 lat ogram :figaro:
Opublikowano 2 marca 20169 l Ciekawe czy będą dalej wydawać te poprawione wersje jak Millenium Girl i the Fafnir Knight bo przyznam iż cholernie nowe tryby story przypadły mi do gustu. Co do 5-tki to było oczywiste że wydadzą ją na 3DS'a ale szczerze mogliby to wydać również jak ex na New 3DS'a ale nie bo po co.....
Opublikowano 2 marca 20169 l ale szczerze mogliby to wydać również jak ex na New 3DS'a ale nie bo po co..... No chyba nie piszesz poważnie Niech lepiej nie wspierają tego raka ex'ami.
Opublikowano 3 marca 20169 l Mówię jak najbardziej poważnie bo to spoko wydanie i szczerze gdyby Ninny było bardziej zdecydowane to by w jakiś sposób zachęcało do kupowania New 3DS'a (vide: o wiele lepsze tekstury i szybsze loadingi jak w MH4U czy Super Smashu) a tak to Twórcy nawet na to zlewają i garstka największych ex'ów z tego korzysta. P.S. dla Ciebie rak dla mnie tak powinien od początku wyglądać 3DS jak i mieć taką specyfikację ;-] Edytowane 3 marca 20169 l przez chrno-x