Gość yaczes Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 18go rusza platny early access. Licze na te gre jak na zadna inna - polaczenie gearsow i moba w wydaniu epic - to sie nie moze nie udac! Fajnie by bylo zebrac 5osobowy forumowy team Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Moge przetestowac jesli bedzie ekipa, bo granie w moba z randomami przeszło mi po lolu. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Czy to ten słynny unreal engine 4 ? Gra wyglada bardzo ładnie, ofc pełna wersja tez płatna bedzie? Fajnie by było jednak przetestować za free, a nie płacić za kota w worku Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 potem bedzie za free i to uczciwe free jak to ma w zwyczaju epic. Teraz bedzie platny early access dla zgrzewusow. Tak, UE4 Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Jak będzie free to jasne, można pyknąć. Ale wątpie, że jakoś dłużej będę to katował, MOBA to nie jest mój gatunek. W UT byście zaczęli grać a nie jakieś gunwo Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Z tego co czytam gra ma się pojawić latem, więc po okresie letnim będzie grane trochę poczytałem na necie i wstępne opinie są bardzo pozytywne, jest na co czekać chyba. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Jak będzie free to jasne, można pyknąć. Ale wątpie, że jakoś dłużej będę to katował, MOBA to nie jest mój gatunek. W UT byście zaczęli grać a nie jakieś gunwo no ale feeling gearsow! https://youtu.be/1CClVICwow8?t=126 Ja pykam w UT, jaki masz nick? Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 no ale feeling gearsow! https://youtu.be/1CClVICwow8?t=126Ja pykam w UT, jaki masz nick? eee no nie wiem czy feeling gearsów, mało mnie to zachęca jak tak patrze. Będzie free to spróbuje, DOTA mi się nie podobała a przegrałem 40h bo mnie wciągnęła więc tu może być podobnie. Nick - UberAdi. Prawie codziennie wchodzę pyknąć kilka meczyków. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Nawet spoko to wyglada. MOBA nie lubie bo odrzuce mnie to ciagle klikanie jak debil, ale tutaj widze ze gameplay wyglada bardziej normalnie. Mozna obczaic jak nie bedzie cena wygorowana Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Taki temat już jest. http://www.psxextreme.info/topic/112042-paragon/ Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Poproś o przeniesienie do multiplatform w takim razie Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 gram (pipi)a, na taka MOBA czekalem. Czuc ze napierdalasz, a nie jakies klikadlo. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Już jutro otwarta beta, będzie grane. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 (edytowane) Wczoraj zagrałem jedno długie starcie na kompie. Faktycznie, jak na MOBĘ gra wygląda rewelacyjnie, a jednocześnie nie ma przy tym kosmicznych wymagań. Granie na padzie było przyjemne, nie licząc PS-owych ikonek wyświetlających się nawet dla Xboxowego pada Niestety nie planuję rozgrywania kolejnych meczy, ponieważ totalnie nie czuję tego gatunku i Paragon tego nie zmienił... Edytowane 29 kwietnia 2016 przez Vexilium Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Moba jak Moba - Tych co nie przepadali nie przyciągnie. Jej niby TPS'owy charakter tak naprawdę nic nie zmienia. Ci z kolei co w moby graja jakiś rewolucji tutaj nie znajdą. Ot o samej grze nic szczególnie złego powiedzieć nie można, jak na jedno spróbowanie. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 26 maja 2016 Opublikowano 26 maja 2016 O boziuniu jak ta gra wygląda :O To jest niepojęte. Sam gameplay wporzo, chociaż moim zdaniem dupy nie urywa, może w wydaniu forumkowego teamu wyglądałoby to lepiej. Pograłem trochę Sparrow i było nadto easy, boję się, że postacie będą niezbalansowane Muszę jeszcze wypróbować melee postać jakąś, chociaż ciężko bo mało ludzi gra i meczu nie może znaleźć XD Cytuj
Juri9 0 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 jeszcze ktos zainteresowany tematem >? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi