Opublikowano 26 czerwca 20168 l Zakupiłem sprzęt z niskiej półki, który zbiera całkiem dobre recenzję. Pytanie czy można filmy vr oglądać z karty pamięci i jak z grami na Android. Telefon jaki będzie używany to xperia M . Link do gogli poniżej : http://allegro.pl/okulary-wizualne-3d-vr-box-ii-2-0-japonski-gratis-i6249615702.html Jakie strony z darmowymi filmami do ściągnięcia polecacie ? Edytowane 26 czerwca 20168 l przez szymon@
Opublikowano 27 czerwca 20168 l W ogóle gry podrożały. No żeby gierki na premierę kosztowały 269 złotych (na nowe konsole)? 199 zł to powinien być maks. bo euro i dolar podrożały Edytowane 27 czerwca 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 8 lipca 20168 l Autor Kur.wa jakie to wszystko udawane. A na karuzeli w "domu strachu", jako pięciolatek pewnie też tak podskakiwał.
Opublikowano 26 lipca 20168 l 900 euro i wadliwy egzemplarz xD. Szkoda, że nie stać mnie na to już teraz.
Opublikowano 26 lipca 20168 l No wlasnie powiem wam, ze gdy ogladalem material Quaza z testu Playstation VR nie dawalem temu czemus szans. Nie wieksze niz kamerka na Psa. A tutaj mamy konkretna zabawke z olbrzymim jak sie wydaje potencjalem. A to przeciez nie ostatnia jaka ma sie ukazac takze.... trzymam kciuki bo w sumie, chociaz jestem starym graczem, byloby ciekawe gdybysmy mogli wejsc na nowy poziom doswiadczen.
Opublikowano 25 września 20168 l Sony robi dobra robote z tymi testami gogli w sklepach. Sam bylem sceptyczny, ale po ograniu dwoch celowniczkow jestem przekonany do zakupu, nie na premiere, ale w polowie przyszlego roku sprzet u mnie powinien zawitac. Czulem sie jak za dzieciaka gdy gralem w time crisis na automacie, tylko lepiej. Ludzie pisali ze gogle sa bardzo wygodne, musze przyznac ze swietnie leza, bylem z kumplem ktory nosi okulary i tez bardzo chwalił ten aspekt. Do tego sprzet jest bardzo lekki, w ogole go nie czuc na glowie. Tak jak kamerki czy inne willoty w ogole mnie nie jarały, to tu jest hype. Sony na tym zarobi. Grałem jeszcze w Eve valkyrie, ale tu sterowanie bylo na padzie, no fajnie ze mozna sie porozgladac po kokpicie, ale słaba imersja, wiec combo gogle + move to moim zdaniem mus.
Opublikowano 25 września 20168 l Autor Lipa, powinno to być w każdym Media Expert - skoro sprzedają PS4, to jeden zestaw googli powinien być na testy. Skąd mam wiedzieć, czy nie będzie mi się chciało rzygać? A nie będę w ciemno wywalał 1700 zeta.
Opublikowano 25 września 20168 l Kilka miast obskoczyli, ale jak się mieszka gdzies na wsi to faktycznie lipa
Opublikowano 25 września 20168 l No tak, yebać Polskę wschodnią, przecież z tych biedaków i tak żaden nie kupi VR
Opublikowano 15 listopada 20168 l Miałem dzisiaj okazje po raz 1szy wyprubować Oculus Rift razem z dedykowanymi kontrolerami i powiem jedno: WOW! Naprawdę jest moc, kwestia tylko wypuszczenia na ten sprzęt AAA killer app i jest pozamiatane!!! Zagrałem przez kilkanaście minut w produkcje cryteka Climb i wrażenie bycia "tam" jest niesamowite! Gameplay wyglada tak ze stoimy przed góra, tudzież ściana wspinaczkowa i łapiemy się za klify/wnęki aż na sam szczyt. W pewnym momencie patrzę za siebie a tam cała przepaść, gdzieś tam w tle latają ptaki, poprostu r-e-w-e-l-k-a Radze nie słuchać co poniektórych tutaj porównujących VR do 3D bo napewno potencjał jest tutaj ogromny i mam nadzieje że temat sie rozwinie bo jestem już znudzony tymi ciągłymi remakami i powielaniem pomysłów. Oby
Opublikowano 15 listopada 20168 l https://developer.oculus.com/blog/asynchronous-spacewarp/ Taka ciekawostka. Oculus wprowadził nową technologię umożliwiającą komfortową grę gdy licznik klatek spada poniżej 90.
Opublikowano 22 marca 20178 l Autor Ktoś jeszcze poluje na PlayStation VR, czy już daliście sobie spokój? Przeszło to jak PS move? Dyskutujmy
Opublikowano 22 marca 20178 l Jak Sony oleje VR na E3, to oficjalnie można stwierdzić, że pożyło to krócej od Mova xD
Opublikowano 22 marca 20178 l Ktoś jeszcze poluje na PlayStation VR, czy już daliście sobie spokój? Przeszło to jak PS move? Dyskutujmy Brakuje duzych gier jak Resident Evil, jedyne co jeszcze przychodzi mi na mysl z glosniejszych tytulow ze wsparciem gogli to Ace combat.