szymon@ 388 Opublikowano 26 czerwca 2016 Opublikowano 26 czerwca 2016 (edytowane) Zakupiłem sprzęt z niskiej półki, który zbiera całkiem dobre recenzję. Pytanie czy można filmy vr oglądać z karty pamięci i jak z grami na Android. Telefon jaki będzie używany to xperia M . Link do gogli poniżej : http://allegro.pl/okulary-wizualne-3d-vr-box-ii-2-0-japonski-gratis-i6249615702.html Jakie strony z darmowymi filmami do ściągnięcia polecacie ? Edytowane 26 czerwca 2016 przez szymon@ Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 (edytowane) W ogóle gry podrożały. No żeby gierki na premierę kosztowały 269 złotych (na nowe konsole)? 199 zł to powinien być maks. bo euro i dolar podrożały Edytowane 27 czerwca 2016 przez MaZZeo Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 27 czerwca 2016 Autor Opublikowano 27 czerwca 2016 Ale to już jest od tej generacji, a nie od przedwczoraj. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Opublikowano 8 lipca 2016 Kur.wa jakie to wszystko udawane. A na karuzeli w "domu strachu", jako pięciolatek pewnie też tak podskakiwał. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 lipca 2016 Opublikowano 26 lipca 2016 900 euro i wadliwy egzemplarz xD. Szkoda, że nie stać mnie na to już teraz. Cytuj
okens 541 Opublikowano 26 lipca 2016 Opublikowano 26 lipca 2016 No wlasnie powiem wam, ze gdy ogladalem material Quaza z testu Playstation VR nie dawalem temu czemus szans. Nie wieksze niz kamerka na Psa. A tutaj mamy konkretna zabawke z olbrzymim jak sie wydaje potencjalem. A to przeciez nie ostatnia jaka ma sie ukazac takze.... trzymam kciuki bo w sumie, chociaz jestem starym graczem, byloby ciekawe gdybysmy mogli wejsc na nowy poziom doswiadczen. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Sony robi dobra robote z tymi testami gogli w sklepach. Sam bylem sceptyczny, ale po ograniu dwoch celowniczkow jestem przekonany do zakupu, nie na premiere, ale w polowie przyszlego roku sprzet u mnie powinien zawitac. Czulem sie jak za dzieciaka gdy gralem w time crisis na automacie, tylko lepiej. Ludzie pisali ze gogle sa bardzo wygodne, musze przyznac ze swietnie leza, bylem z kumplem ktory nosi okulary i tez bardzo chwalił ten aspekt. Do tego sprzet jest bardzo lekki, w ogole go nie czuc na glowie. Tak jak kamerki czy inne willoty w ogole mnie nie jarały, to tu jest hype. Sony na tym zarobi. Grałem jeszcze w Eve valkyrie, ale tu sterowanie bylo na padzie, no fajnie ze mozna sie porozgladac po kokpicie, ale słaba imersja, wiec combo gogle + move to moim zdaniem mus. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 25 września 2016 Autor Opublikowano 25 września 2016 Lipa, powinno to być w każdym Media Expert - skoro sprzedają PS4, to jeden zestaw googli powinien być na testy. Skąd mam wiedzieć, czy nie będzie mi się chciało rzygać? A nie będę w ciemno wywalał 1700 zeta. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Kilka miast obskoczyli, ale jak się mieszka gdzies na wsi to faktycznie lipa Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 25 września 2016 Autor Opublikowano 25 września 2016 Do Leszna mam blisko, ale... to już było:) Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 No tak, yebać Polskę wschodnią, przecież z tych biedaków i tak żaden nie kupi VR Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 U mnie byli a taka wiocha. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 Nie no gratulacje, że w Warszawie tego nie pokazują ... Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Miałem dzisiaj okazje po raz 1szy wyprubować Oculus Rift razem z dedykowanymi kontrolerami i powiem jedno: WOW! Naprawdę jest moc, kwestia tylko wypuszczenia na ten sprzęt AAA killer app i jest pozamiatane!!! Zagrałem przez kilkanaście minut w produkcje cryteka Climb i wrażenie bycia "tam" jest niesamowite! Gameplay wyglada tak ze stoimy przed góra, tudzież ściana wspinaczkowa i łapiemy się za klify/wnęki aż na sam szczyt. W pewnym momencie patrzę za siebie a tam cała przepaść, gdzieś tam w tle latają ptaki, poprostu r-e-w-e-l-k-a Radze nie słuchać co poniektórych tutaj porównujących VR do 3D bo napewno potencjał jest tutaj ogromny i mam nadzieje że temat sie rozwinie bo jestem już znudzony tymi ciągłymi remakami i powielaniem pomysłów. Oby Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 https://developer.oculus.com/blog/asynchronous-spacewarp/ Taka ciekawostka. Oculus wprowadził nową technologię umożliwiającą komfortową grę gdy licznik klatek spada poniżej 90. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 22 marca 2017 Autor Opublikowano 22 marca 2017 Ktoś jeszcze poluje na PlayStation VR, czy już daliście sobie spokój? Przeszło to jak PS move? Dyskutujmy Cytuj
Gość Soul Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Jak Sony oleje VR na E3, to oficjalnie można stwierdzić, że pożyło to krócej od Mova xD Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Ktoś jeszcze poluje na PlayStation VR, czy już daliście sobie spokój? Przeszło to jak PS move? Dyskutujmy Brakuje duzych gier jak Resident Evil, jedyne co jeszcze przychodzi mi na mysl z glosniejszych tytulow ze wsparciem gogli to Ace combat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi