GearsUp 197 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Wreszcie będzie można zagrać Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Dobre to wogole ? Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Ja oglądałem kawałek let's playa NRGeeka i chwalił Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Grałem chwilę i taki spoczko 7+/10 a teraz może być lepiej Cytuj
ASX 14 658 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 szkoda że wypadła z game passa Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Fajnie mam z plusa Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 20 października 2021 Autor Opublikowano 20 października 2021 aaaaaaa kurva!!! Najlepszy news ! Przeszedłem parę razy, jest w moim top10 tamtej generacji. Ale się jaram! E: ale jestem zadowolony, fiótek aż urus. Ciekaw eczy loadingi między hubami wyjebaali, wtedy to już w ogóle będzie petarda Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Uuu w końcu dokończe, najs fchuj! Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 20 października 2021 Autor Opublikowano 20 października 2021 Odpaliłem - brak loadingow między hubami dziś wjeżdżam jak dzik w szyszki. Jeszcze tylko patcha poproszę do KC Deliverence. 1 1 Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Może wrócę i się jakoś skończy teraz. Cytuj
Sedrak 770 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 4 hours ago, ASX said: szkoda że wypadła z game passa Nawet nie wiedziałem, że był, a po cichu liczyłem, że wrzucą go, bo to idealna gra pod GP. No nic będzie trzeba kupić Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 21 października 2021 Opublikowano 21 października 2021 19 godzin temu, cotek napisał: Uuu w końcu dokończe, najs fchuj! co ja gadam, drewno takie, że szkoda gadać xD Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 21 października 2021 Opublikowano 21 października 2021 Włączyłem wczoraj i 60FPS tego nie uratuje, poleciało z dysku zanim wpadł pierwszy dzbanek XD Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 No walka jest zjebana i niedorobiona w tej grze. Natomiast klimacik, niektóre dialogi i cała historia mi się bardzo podobała, dopiero na końcówce mnie zmęczyła. Warto dać szanse tej grze 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 Też polecam. Jak najbardziej warto zagrać. Walkę też da się przetrawić. Oby szykowali sequel. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 22 października 2021 Autor Opublikowano 22 października 2021 Oj tak, zwłaszcza że zakończenie jest bardzo dobre. Ja wczoraj 4h pogralem, kurewsko cieszy brak loadingow między hubami a same loadingi przy wchodzeniu/wychodzeniu z budynku 3 sekundy. I te dialogi nigdy nic nie przyspieszam tylko delektuje się i gadam z każdym na spokojnie. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 Zgadza się.W większości dzisiejszych gier przeczytasz 2/3 notatki przesluchasz parę tekstów i już wiesz że to tylko zapychacz o dupie marynie.W Vampyrku wszystko ma sens i nie czujesz że tracisz czas czytając te dialogi.Walka też jest spoko, trochę mało urozmaiceni przeciwnicy o buildy też nie mają specjalnej głębi.Gierka ma potencjał na kilera jakby sequel dopiescicWysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 Pomimo późniejszych bugów to jedna z lepszych i ciekawszych gier i mocno polecam skończylem w kilka dni łykając klimat niczym tytułowy Wampir 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 Jak nie ma tych loadingow na nextgenach to mozna grac jeszcze jak, to dla mnie byla najbardziej irytujaca rzecz. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 No te loadingi patrząc na wielkość map to wielkie xdd gra była też w chuj niestabilna i często wywalala do dashboarda. Cholernie podobał mi się voice acting, raz że dobrze zagrany dwa że bohaterowie posluguja się angielskim z tym cudownym brytyjskim akcentem <3 Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 Jest dokładnie tak, jak przedmówcy napisali. Warto dać grze szanse. Bardzo solidny tytuł AA. Oczywiście ma swoje wady, ale też niemało zalet, z których na pierwszym miejscu wymieniłbym klimat. Twórcy byli zadowoleni ze sprzedaży. Jeżeli kiedyś wydadzą kontynuację swojej gry, wyeliminują bolączki pierwszej przygody doktora Reida, to Vampyr II biorę dej łan. 2 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 30 października 2021 Autor Opublikowano 30 października 2021 Ukończone po raz kolejny - w 60 klatkach i bez tych loadingow gra była jeszcze bardziej wyjebana. Ależ byłbym szczęśliwy gdyby zapowiedzieli sequel. 1 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 14 grudnia 2021 Opublikowano 14 grudnia 2021 On 10/16/2020 at 5:22 PM, Wiolku said: Jak ta gra pięknie wchodzi w taką pogodę i w takich covido okolicznościach Mam za sobą kilka godzin na Hard i mało która pozycja jest tak blisko Bloodborne pod względem klimatu i nie tylko. Oczywiście to nie ta pułka, jednak nawet walka, której się obawiałem, jest w pełni akceptowalna i dość wymagająca (co na plus). Fabuła wciąga. Są fajne postacie, ciekawe questy. System mieszkańców, ich poziomu krwi, wybierania kto zostanie schrupany, a kto nie - ma to wszystko potencjał. WIŚNIA na krwawym torcie to oczywiście nocny, brudny Londyn. Coś pięknego. Gra mi często przypomina dodatkowo połączenie Wiedźmina 1 i 3 oraz Nightmare creatures. Ehh kolejny przykład (np. po Prey'u), że recenzje należy (pipi)ać maczetami. prey to jest topka generacji. jedna z najbardziej niedocenionych gier w historii, magnum opus arkane i chyba najlepszy immersive sim, jaki powstal. moj ulubiony w kazdym razie, obok mankind divided. widze ze wersja next genowa vampyra w promocji, obejrzalem recke acg i recke jednego typa z tego roku i mi sie to wszystko w chu j podoba. sciagam. 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 (edytowane) jestem pod koniec drugiego chaptera, staram sie zagladac w kazdy kat i powiem tak ja perd le zeby taki diament mial 70 na metacritcu, ta branza na serio zeszla na psy. klimat, muzyka, mechanika spolecznosci, postacie, lore, wybory i ich konsekwencje - dawno czegos tak dobrego i swierzego nie widzialem. czlowiek chce sie utopic po same gumowce w tym i z tym wszystkim: bohaterem, przedstawionym swiatem, tymi ludzmi (dawno tak wiarygodnych i dobrze nakreslonych NPCow nie widzialem, tam nawet najgorszy menel ma swoja przeszlosc, motywacje i swoje za uszami, a co najwazniejsze, pelniw swiecie swoja mala funkcje i na niego wplywa) i tym co sie tam od.pyerdala. nawet walka i rozwoj bohatera sa co najmniej dobre, w buildy mozna sie ladnie pobawic a sama walka daje frajde po przyzwyczajeniu sie - w sumie jest bardziej rozwinieta niz w soulsach, nad ktorymi branza od lat sie spuszcza. crafting tez poprawny, jest prosty i ma sens. No i na koniec sama mechanika wyboru pic czy nie pic - mistrzostwo troche mnie wku.rwia nawigowanie i przemieszczanie sie z jednej strony mapy do drugiej (przy czym chyba dobrze, ze nie ma fast travel, to miasto zasluguje na to, zeby po nim po pier da lac, jest swietne) - ten element jest troche koslawy plus drobne niedorobki w kwestii opcji dialogowych, mialem chyba ze 2 - 3 razy opcje dialogu, ktory jeszcze lub juz nie powinien miec miejsca. ale to moze dlatego, ze sie zapuszczam gdzie sie da, niekoniecznie zgodnie z zalozeniami progresji fabularnej. plus fajnie by bylo, jakby nowe wskazowki i pojawienie sie nowych opcji dialogowych bylo zrealizowane w jakos bardziej przejrzysty sposob - czasami mam nowy dialog z typkiem, mimo ze nic na to nie wskazywalo, a czasami odwrotnie - zagadalem o czyms nowym, wyswietlilo mi sie ze pojawil sie w czyjejs kwestii progres, ide do tej osoby a tam nic . no i ogolnie troche drewno, postac malo mobilna, nie potrafi skakac, potrafi zablokowac sie na krawezniku, metrowy murek zmusza do obejscia budynku przez dungeon itd no ale rozumiem tutaj mniej wiecej, co autor mial na mysli - bardziej oldscoolowy gamedev fajnie wspolpracuje z budowa tego swiata i taki rodzaj mechaniki eksploracji spelnia swoje zadanie biorac pod uwage konstrukcje mapy. to sie chyba metroidvania nazywa, nie wiem, nie znam sie az tak na grach, rucham czasami. poki co jak dla mnie to jest gruba osemka a i moze nawet lepiej - po tylu godzinach grania ile mam z vampyrem to taki RDR2 (ktorego produkcja kosztowala pewnie z 10 takich vampyrow) juz dawno byl wy yebany do gamestopu a kase za niego juz zdarzylem wy.srac i wyszczac. nie wiem co to za firma te gre zrobila, ale niech robia druga czesc. w tym calym zalewie tego dzisiejszego gowna, takie produkcje sa jak zloto. za to vampyr jest dowodem na to, ze gejming jeszcze nie umarl, mimo ze toczy go od lat zgnilizna. Edytowane 17 grudnia 2021 przez Andżej 2 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 Zachecasz, a pudełko dalej czeka specjalnie kupione pod patcha ps5. Moze na święta uda się odkopać z backlogu. Firma to dontnod, znana z Life is Strange, więc umieją w historyjki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi