Mroku 1 005 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 21 marca bedzie konferencja Apple na ktorej zapowiedza nowe produkty. Najprawdopodobniej zobaczymy mniejszego iPhone 5se/6c , iPad Air 3 lub iPad Pro mini i nowa generacje Apple Watch'a. Z tego co jeszcze wyczytalem, mozliwe ze pojawi sie nowy Macbook. Mniejszy iPhone mnie nie interesuje, 6s mi wystarczy do premiery 7. Jestem zainteresowany nowym Apple Watch, poniewaz pierwsza generacja byla srednia. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Ja jestem bardzo z kolei zainteresowany mniejszym iPhonem. Do pracy mam iPada Air 2, więc duży telefon mi się nie sprawdza. Mój wysłużony 4S powinien odejść na emeryturę. Nowe iPady mnie nie interesują, moja dwójka ma zaledwie kilka miesięcy. Apple Watcha i komputerów nie przewiduję w swoich planach zakupowych Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Hello, mam problem z nowym kontem na Appstore.Mamuśka od niedawna używa telefonu z "japkiem", założyłem jej konto, ale Apple ciągle wymaga podania karty kredytowej.Teraz się dowiaduje, że można założyć konto przez itunes i tu nie trzeba podawać danych z karty.Tylko tego konto już nie mogę skasować i najprawdopodobniej będę musiał założyć jej maila i nowe kontoAle czy jest jakiś sposób na ominiecie tej pier.dolonej blokady? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Próbujesz kupić coś darmowego przez iTunes i tam będzie metoda płatności NONE. Nie wystarczy jak się na PC zalogujesz do iTunes tym kontem i na PC je skończysz konfigurować? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Mam monit i w telefonie i na itunesie, że konto nie jest do końca aktywne i moge anulować lub kliknac guzik "recenzja" (zje.bali tłumaczenie). Klikam "recenzja" i mam dane karty JAkbym od początku zakładał konto z iTunes, to bym mógł wybrac "brak karty", a tak nie mogę, bo jak czytam w FAQ - być może mam aktywowane jakieś płatne subskrypcje. Siorze niedawno robiłęm i hulało, tylko z jakiegoś linka skorzystałem 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Wydaje mi sie ze przez telefon rownież można, bo jak ustawiałem konto mojej zonie to nie chciała dodać karty i normalnie jej założyłem, jak dochodzi do opcji płatności to była opcja bez karty czy cos w tych klimatach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi