Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, MaZZeo napisał:

Ponoc te kody na początku trailera to kody na wiedźmina 3 goty na xboxa

Serio? Od razu jak je zobaczyłem, to mówiłem, że pasują, żeby je wpisać, ale zbyt leniwy byłem, by pauzować/przewijać i wpisywać szybko w aplikacji Xboksa.

Opublikowano

nawet quaz ma trochę oleju w głowie, ale nie wiem na cholere się tak podnieca xd

Opublikowano
12 minut temu, Absolem napisał:

Giełda oceniła trailer negatywnie akcje cd project zaliczyły spadek. Po W3 oczekiwania były chyba za wysokie. Jednak wkład Sapka w ich największe dzieło zrobił swoje. 

Giełda liczyła pewnie na więcej konkretów, a tymczasem teraz zapowiada się dłuższy czas do premiery.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, _Be_ napisał:

nawet quaz ma trochę oleju w głowie, ale nie wiem na cholere się tak podnieca xd

Rozumiem szanowanie materiału źródłowego.

Natomiast redaktorzy Gryonline mają w jednym racje. Obejrzałem kilka razy wczorajszy trailer i w ogóle mi nie dygnął, zero klimatu, ciężkiej atmosfery, pełno kolorków (gra wygląda na w (pipi) generyczną, takie GTA V w 2077) - rozumiem, że w takim Sunset Overdrive to działało (kolory, ironia, fun), ale tam gra od początku była nastawiona na groteskę. Tutaj natomiast pierwszy trailer miał klimat, który wylewał się z ekranu, szczęka lądowała na ziemi, a ludzie czekali na każdą, nawet najmniejszą informację o grze. Zwiastun z konfy M$ widzę, że w wielu ostudził Hype i Redom będzie trudno znowu wykreować taki emocje jak przy pierwszej zapowiedzi.

Edytowane przez Starh
Opublikowano (edytowane)

Wielu ostudził, ale jeszcze więcej osób nahajpował bardziej niż kiedykolwiek. 

Następny materiał pewnie dadzą w zupełnie innym klimacie, zadowalając nieprzekonanych.

edit:

PrBZ1EU.png

Edytowane przez Bigby
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

A ja nie wiem jak można się jarac tym trailerem sprzed pięciu lat? Poza policjantem i jakaś laseczka nic z tego nie pamietam i w ogole mnie nie interesowała wtedy ta gra. Ot po prostu coś w stylu cyberpunku i tyle. Natomiast wczorajszy trailer ma tyle detali, ze każda scenę trzeba analizować.

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano
56 minut temu, Absolem napisał:

Giełda oceniła trailer negatywnie akcje cd project zaliczyły spadek.

Kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Mazzeo ci powie.

Milan jakie odreagowanie za bycie jedynym, ktory je.bal filmowego BR xD

Opublikowano
10 minut temu, MaZZeo napisał:

A ja nie wiem jak można się jarac tym trailerem sprzed pięciu lat? Poza policjantem i jakaś laseczka nic z tego nie pamietam i w ogole mnie nie interesowała wtedy ta gra. Ot po prostu coś w stylu cyberpunku i tyle. Natomiast wczorajszy trailer ma tyle detali, ze każda scenę trzeba analizować.

Ja też nie wiem.

5 lat temu wypuścili teaser, który dzisiaj zostaje nazwany trailerem, a w nim babeczka kuca na drodze ubrana w body, ktoś jej celuję w w głowę, trochę futurystycznych hełmów. No Cyberpunk (pipi)a pełną gębą.

• Plusik 3
  • Dzięki 1
Opublikowano
47 minut temu, _Be_ napisał:

zasadniczo kolorowosc tego trailera to nie problem, a ta plastikowosc bardziej.

sa 2 fajne epizody Animatrixa, o typie co jezdzi na deskorolce po szkole i 'wylogowuje sie' z matrixa, i o dziewczynie, ktora szukajac kota, znalazla sie w polu zglitchowanego matrixa. oba maja wcale nie az taki ponury vibe, sporo kolorow, ale nadal sa autentyczne. niestety, ale swiat z trailerka wyglada troche jak posklejany z elementow free-use z unity. budynki tez jakies takie bez stylu, co najwyzej to te hologramy ladne sa.

Opublikowano

U mnie dalej penis stoi, a w robocie chyba 2 godziny sluchalem Hyper i Archive na zmiane :dunno:

Oby jeszcze tylko jakis skrawek gameplay pokazali, najlepiej noca zeby reszte kasztanow przymknac, i E3 uznaje za mega udane.

Opublikowano
1 godzinę temu, Mejm napisał:

Kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Mazzeo ci powie.

Milan jakie odreagowanie za bycie jedynym, ktory je.bal filmowego BR xD

Cyberpunk lubię, BR1 to g,ówniany film.

Opublikowano

Po co mod,  ponoć lata po  forum gośc który pokrętłami  w grundigu  potrafi zrobić 4k, to co  za problem pociemnic i  zmienić gamme.

Opublikowano

W tej grze będziemy podążać za niebieskim czy różowym śladem?

Opublikowano

raczej będziemy podążać za niebieskim śladem, pewnie chcą się przypodobać też oczywiście swoim rodakom więc różowy dla nich byłby zbyt pedalski

Opublikowano

Heheszki

@sprite wyrzucił info o rzutniku za 150 tys. złotych oraz o tym, że gra nie jest w stanie ruszyć na PS4 i Xbox One. 

Jaram się straszliwe, ale jednocześnie jestem pełen obaw. Kiedy ten pokaz dla dziennikarzy?