raven_raven 12 013 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 4 godziny temu, MaZZeo napisał: Ponoc te kody na początku trailera to kody na wiedźmina 3 goty na xboxa Serio? Od razu jak je zobaczyłem, to mówiłem, że pasują, żeby je wpisać, ale zbyt leniwy byłem, by pauzować/przewijać i wpisywać szybko w aplikacji Xboksa. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Tak, to byly kody do wieska goty edyszyn Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 nawet quaz ma trochę oleju w głowie, ale nie wiem na cholere się tak podnieca xd Cytuj
Mustang 1 747 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 12 minut temu, Absolem napisał: Giełda oceniła trailer negatywnie akcje cd project zaliczyły spadek. Po W3 oczekiwania były chyba za wysokie. Jednak wkład Sapka w ich największe dzieło zrobił swoje. Giełda liczyła pewnie na więcej konkretów, a tymczasem teraz zapowiada się dłuższy czas do premiery. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) 19 minut temu, _Be_ napisał: nawet quaz ma trochę oleju w głowie, ale nie wiem na cholere się tak podnieca xd Rozumiem szanowanie materiału źródłowego. Natomiast redaktorzy Gryonline mają w jednym racje. Obejrzałem kilka razy wczorajszy trailer i w ogóle mi nie dygnął, zero klimatu, ciężkiej atmosfery, pełno kolorków (gra wygląda na w (pipi) generyczną, takie GTA V w 2077) - rozumiem, że w takim Sunset Overdrive to działało (kolory, ironia, fun), ale tam gra od początku była nastawiona na groteskę. Tutaj natomiast pierwszy trailer miał klimat, który wylewał się z ekranu, szczęka lądowała na ziemi, a ludzie czekali na każdą, nawet najmniejszą informację o grze. Zwiastun z konfy M$ widzę, że w wielu ostudził Hype i Redom będzie trudno znowu wykreować taki emocje jak przy pierwszej zapowiedzi. Edytowane 11 czerwca 2018 przez Starh Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) Wielu ostudził, ale jeszcze więcej osób nahajpował bardziej niż kiedykolwiek. Następny materiał pewnie dadzą w zupełnie innym klimacie, zadowalając nieprzekonanych. edit: Edytowane 11 czerwca 2018 przez Bigby 1 Cytuj
MaZZeo 14 191 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) A ja nie wiem jak można się jarac tym trailerem sprzed pięciu lat? Poza policjantem i jakaś laseczka nic z tego nie pamietam i w ogole mnie nie interesowała wtedy ta gra. Ot po prostu coś w stylu cyberpunku i tyle. Natomiast wczorajszy trailer ma tyle detali, ze każda scenę trzeba analizować. Edytowane 11 czerwca 2018 przez MaZZeo Cytuj
Mejm 15 325 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 56 minut temu, Absolem napisał: Giełda oceniła trailer negatywnie akcje cd project zaliczyły spadek. Kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Mazzeo ci powie. Milan jakie odreagowanie za bycie jedynym, ktory je.bal filmowego BR xD Cytuj
Bartolinsky 1 788 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 10 minut temu, MaZZeo napisał: A ja nie wiem jak można się jarac tym trailerem sprzed pięciu lat? Poza policjantem i jakaś laseczka nic z tego nie pamietam i w ogole mnie nie interesowała wtedy ta gra. Ot po prostu coś w stylu cyberpunku i tyle. Natomiast wczorajszy trailer ma tyle detali, ze każda scenę trzeba analizować. Ja też nie wiem. 5 lat temu wypuścili teaser, który dzisiaj zostaje nazwany trailerem, a w nim babeczka kuca na drodze ubrana w body, ktoś jej celuję w w głowę, trochę futurystycznych hełmów. No Cyberpunk (pipi)a pełną gębą. 3 1 Cytuj
MaZZeo 14 191 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 9 minut temu, Mejm napisał: Kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Mazzeo ci powie. Milan jakie odreagowanie za bycie jedynym, ktory je.bal filmowego BR xD Ja bym powiedział ze dzisiejsza korekta to dobry moment na zakupy. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 47 minut temu, _Be_ napisał: nawet quaz ma trochę oleju w głowie, ale nie wiem na cholere się tak podnieca xd zasadniczo kolorowosc tego trailera to nie problem, a ta plastikowosc bardziej. sa 2 fajne epizody Animatrixa, o typie co jezdzi na deskorolce po szkole i 'wylogowuje sie' z matrixa, i o dziewczynie, ktora szukajac kota, znalazla sie w polu zglitchowanego matrixa. oba maja wcale nie az taki ponury vibe, sporo kolorow, ale nadal sa autentyczne. niestety, ale swiat z trailerka wyglada troche jak posklejany z elementow free-use z unity. budynki tez jakies takie bez stylu, co najwyzej to te hologramy ladne sa. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 U mnie dalej penis stoi, a w robocie chyba 2 godziny sluchalem Hyper i Archive na zmiane Oby jeszcze tylko jakis skrawek gameplay pokazali, najlepiej noca zeby reszte kasztanow przymknac, i E3 uznaje za mega udane. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 A ja się dokopałem do czegoś takiego Spoiler Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 1 godzinę temu, Mejm napisał: Kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Mazzeo ci powie. Milan jakie odreagowanie za bycie jedynym, ktory je.bal filmowego BR xD Cyberpunk lubię, BR1 to g,ówniany film. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 1 godzinę temu, Xantu napisał: Na bank będzie taki mod. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Po co mod, ponoć lata po forum gośc który pokrętłami w grundigu potrafi zrobić 4k, to co za problem pociemnic i zmienić gamme. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Odbanuje sie kukuszinmana i on wam poda ustawienia telewizora zeby sobie reszta ludzi "prawdziwego" cyberpunka zrobila. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 W tej grze będziemy podążać za niebieskim czy różowym śladem? Cytuj
Bartolinsky 1 788 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 A jak będą oba? (pipi)a za kolorowo. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 raczej będziemy podążać za niebieskim śladem, pewnie chcą się przypodobać też oczywiście swoim rodakom więc różowy dla nich byłby zbyt pedalski Cytuj
Duki 105 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) Obejrzalem teraz na spokojnie 3 razy i jest moc przeokrutna, to bedzie cos pieknego. Beka z arbuzow placzacych, ze za kolorowe. Edytowane 11 czerwca 2018 przez Duki Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Wystarczy że wypuszczą „retrailer” w wersji nocnej i malkontenci pozamykają jadaki Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Heheszki@sprite wyrzucił info o rzutniku za 150 tys. złotych oraz o tym, że gra nie jest w stanie ruszyć na PS4 i Xbox One. Jaram się straszliwe, ale jednocześnie jestem pełen obaw. Kiedy ten pokaz dla dziennikarzy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi