Fanek 669 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 Prezes CD Projektu Adam Kiciński, pytany o to, czy prezentowany fragment gry pochodzi z tzw. wersji alfa, odpowiedział: "Nie, wcześniejsza (wersja - PAP). (...) Dlatego pokazujemy grę za zamkniętymi drzwiami - to nie jest jeszcze finalna jakość". Jest to najbardziej dopracowany fragment gry, jaki teraz mamy, przygotowany w jakimś sensie pod to, by go pokazywać ludziom spoza firmy" - powiedział dziennikarzom Piotr Nielubowicz, wiceprezes ds. finansowych. Prezes Kiciński podał, że obecnie nad grą "Cyberpunk 2077" pracuje około 350 osób. https://www.bankier.pl/wiadomosc/Cyberpunk-2077-na-E3-wczesniejszy-niz-alfa-7599343.html Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 no to spokojnie zakładam że jeszcze póltora roku do dwóch lat. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 (edytowane) Wczoraj wrzucałem ten wpis z bankier.pl, dziś news na ppe: Cytat gra nie znajduje się nawet w fazie alpha: „Nie, wcześniejsza (wersja – PAP, odpowiedź na pytanie czy gra znajduje się w wersji alpha – red). (...) Dlatego pokazujemy grę za zamkniętymi drzwiami - to nie jest jeszcze finalna jakość" https://www.ppe.pl/news/59228/cyberpunk-2077-nadal-w-fazie-pre-alpha-na-premiere-jeszcze-zaczekamy.html cytat z bankier.pl Cytat Prezes CD Projektu Adam Kiciński, pytany o to, czy prezentowany fragment gry pochodzi z tzw. wersji alfa, odpowiedział: "Nie, wcześniejsza (wersja - PAP). (...) Dlatego pokazujemy grę za zamkniętymi drzwiami - to nie jest jeszcze finalna jakość". Nie padło żadne pytanie czy gra znajduje się w wersji alpha, ppe kolejny raz sobie dopowiada co chce, jeśli pokazali build wcześniejszy to chyba oczywiste że takową faze już gra zaliczyła. Nawet polskiego tekstu nie potrafią dobrze przetłumaczyć? chyba, że to ja mam problemy z rozumieniem tego tekstu no musiałem to napisać edit: nawet w komentarzach ktoś zwrócił uwage Cytat Pan_R dodano: 27.06.2018, 14:33 #22 Cytat: gra nie znajduje się nawet w fazie alpha: Kiciński powiedział z jakiej fazy został zrobiony materiał a nie w jakiej fazie jest gra ! To są zupełnie dwie różne rzeczy. ppe.. tekst był cały po polsku Edytowane 27 czerwca 2018 przez Fanek Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 No ale dajcie to do tematu o PPE xdddd Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 Gruszczyk w którymś newsie o RE2make, po wszystkich gejmplejach i wywiadach na E3, zastanawiał się czy będą nowe lokacje i nie omieszkał nazwać go odgrzewanym kotletem, no bo przecież bronie te same XDDDD Mógłby mieć swoją ikonkę na forumie z wklejonym dzbanem na głowie. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 Perez twierdzi, że WG bardzo dużo robi za kulisami i jest niezbędny dla portalu, ale od newsów powinni go odsunąć. Jeśli toczy się gdzieś dyskusja o nierzetelnym dziennikarstwie to niejako z automatu mam jego bryle przed oczami. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 2 godziny temu, Bzduras napisał: Perez twierdzi, że WG bardzo dużo robi za kulisami i jest niezbędny dla portalu, Coś jak Peszko u Nawałki ;f 4 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 CD Projekt Red krytykowany za to, że w Cyberpunk 2077 nie ma „niebinarnych opcji gender” https://bezprawnik.pl/gender-w-cyberpunk-2077/ Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Nie wiem czy mam współczuć czy zazdrościć tego, że niektórzy mają tyle wolnego czasu że wymyślają takiego debilizmy... Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Ale co to za news, bez źródła, bez żadnego punktu odniesienia. Napisany tylko, żeby wygenerować klikalność. Takie dziennikarstwo. FANI SĄ ZAWIEDZENI. Ale skoro news trafił aż na forum psxextreme to widać, że cel swój spełnia. Ludzie wchodza, czytaja, linkuja. Przeciez tylko to sie liczy a nie wartosc merytoryczna. 1 Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 (edytowane) Wg wykopu źródłem jest prawdopodobnie https://www.vgr.com/cyberpunk-2077-character-creator-doesnt-have-non-binary-gender-options-right-now/ (te same pier.dololo bez konkretnych argumentów) Byleby nabić wejścia, (pipi) wie jakim sposobem, ale żeby pieniążki się zgadzały. Bezprawnik ma już ponad 500 komentarzy także cel osiągnięty. Nie zdziwię się jak taki jeden z ppe wywącha sensacje i też wypuści (pipi) newsa Edytowane 3 lipca 2018 przez Dr1zzt Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Internet 2018 w pigułce, szerzenie fake newsów i teorii spiskowych, bez źródeł, bez potwierdzenia, bez rzetelności, bez sensu. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Zrodlem jest waypoint <klik> ktory wysmarowal troszke dlugawy artykul na ten temat i na nuevo gafie [resetera] tez sie o tym calkiem obszerna dyskusja wywiazala ktora szybko zamkneli bo sie spod kontroli wymykala, takze z dupy sie to nie wzielo, jeden kasztan pamietam nawet tlumaczyl ze polska to religijny kraj dlatego takich opcji nie daja. xd O, mam: " What do you expect from Polish developers? Whole country is deeply religious, so this sort of thing I would really not expect." xdd Cytuj
estel 806 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Skoro już doszliśmy do źródła, konkretnego zresztą - Patrick Klepek to naprawdę dobry dziennikarz - to może podejmiemy dyskusję na ten temat. Jakie jest wasze zdanie? Powinni czy nie powinni wprowadzać opcji wyboru dla (i tutaj mam nadzieję, że nikogo nie obrażę) osób nieokreślonych płciowo? Ja osobiście, lat 30, nie ogarniam jak można nie czuć się żadną albo każdą z płci. Uważam, że jeżeli komuś się sprawi przyjemność, że będzie opcja zaimkowa "they/them" to niech to CDR wprowadzi - gry mi to nie zepsuje. Z drugiej strony biologicznie jest się albo kobietą, albo mężczyzną (chyba?), więc skoro będą obie płcie do wyboru to chyba wszystko powinno być git? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Lol, homo nie powinni mieć dostępu do konsol i gier, co dopiero nieokreśleni. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 (edytowane) Dostępu do konsol to nie powinni mieć Ci którzy bulwersuja się, że ktoś tworzy grę taka jaka chce. Niech stworzą sobie własnego cyberdauna z pedeliada i transolami, żeby ich promować. Płacz bo w grze nie było murzynow lol ja bym nie płakał jakby ktoś zrobił gre z samymi Murzynami, może nawet bym w nią zagrał jakby było dobre jak GTA San Andreas, gdzie biali to przede wszystkim sprzedajne psy. Edytowane 3 lipca 2018 przez Plugawy Cytuj
Gość Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Mi to nie robi czy będzie podział, czy nie będzie. Dla mnie najważniejsza jest fabuła. Przecież to i tak będzie fps, więc sobie można założyć, że bohater jest tym, czym chce gracz. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Jak dodadzą gender to niech dodadzą też syndrom downa, karłów czy rodzeństwa syjamskie do kreatora postaci. Czemu tylko wybrane abominacje mają być dostępne w grze? 2 Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 40 minut temu, Bansai napisał: O, mam: " What do you expect from Polish developers? Whole country is deeply religious, so this sort of thing I would really not expect." xdd Jedna z najbardziej docenianych firm game deweloperskich ostatnich lat, która co chwilę chwali się na twiterze, jakich to fajnych ludzi zatrudniła z różnych zakątków świata i nie będzie można wybrać custom płci? Polaki katoliki (pipi).ane XDDDD Cytat Personally, as a gender-fluid pansexual, this is a hugely important topic and selling point for me. I do hope they think about incorporating this into the game not just for realism but in order to prove they are a truly progressive company who want to move with the times. Gra ledwo w powijakach, fani zastanawiają się czy gra sprosta oczekiwaniom, bo ambicje mają spore, a obawy to normalka. Nie wiadomo jaki będzie gameplay i czy soundtrack będzie miodny. W zasadzie to (pipi)a wiadomo, ale gdzieś na świecie jeden dzban z drugim zastanawia lub domaga się, by można było wybrać płeć jako gender-fluid pansexual. Kabaret. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 1 godzinę temu, Dr1zzt napisał: gender-fluid pansexual Co to koorva jest??? Wybaczcie moją niepostępowość, ale to brzmi jak nazwa jakiegoś płynu do golenia okolic intymnych... Ludziom się we łbach przewraca od dobrobytu i wygodnego życia - sobie wymyślają takie popyerdolone problemy, że czasem robi się to aż niesmaczne. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Niesmaczna jest tylko wasza reakcja. Kto was zmusza do wybierania zender fluid ryba młot czy co tam kto chce? Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Nikt, ale ch,ujowe jest wywieranie medialnej presji, żeby takie rzeczy się znalazły w grze w ktorej domyślnie ma nie być takich rzeczy. 3 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Wspaniała jest ta dyskusja na podstawie artykułu z du,py i wyciąganie jakichś wniosków z tejże samej du,py xD. No więc niespodzianka, oryginalny Cyberpunk pozwala na zmianę płci. Ogólnie ten gatunek nie stroni od tego rodzaju zagrywek, jeśli można sobie wszepić cybernetyczne oko, implanty w nogi itp. to czemu nie k,utasa? No i JEDNA osoba napisała jakiś wątek na reddicie, że ma nadzieję, że CDPR tematu nie oleje, bo by się tej osobie podobało. A czemu by nie? Nie wymyślił tego z nikąd, powtórzę: ten motyw jest obecny w pierwowzorze! Ktoś z tego powodu napisał newsa z du,py w angielskim internecie, polski ściek od razu podłapał, przetłumaczył na polski bezmyślnie i co się okazuje? Że już całe RZESZE ludzi WYMUSZAJĄ na CDPR zboczenia których NIE POWINNO W OGÓLE BYĆ!! Skandal, polski internet płonie, silnie heteroseksualni mężczyźni forum PSX Extreme oburzeni. Taki wykop też płonie, ta historia zdobyła chyba z 2,5k wykopów dzisiaj xD. O problemie, którego nie ma. Ja je,bie. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi