Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano
hehe pamiętacie obwarzan75 rogalking jak byliśmy w '99 na zlocie pieczywa tostowego w Siedlcach? XD Co tam się działo to głowa mała!!! Całe życie z wariatami XDDD KTO MA WIEDZIEĆ TEN WIE XD
Lepiej bym tego nie ujął...
  • Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

@Hendrix

Skąd info, że udostępnią ten długi gameplay? Jakieś przecieki kiedy?

Właśnie tego się obawiam, że będzie krótki trailer dla plebsu i godzinny gameplay tylko na zaproszenie, który ujrzy światło dzienne po kilku tygodniach.

Nie chcę czekać i słuchać opinii ludzi, którzy byli i widzieli. Chcę sam zobaczyć to godzinne demo ;)

Opublikowano

sprite widze ze niezly atencjusz :reggie: hehe TYLKO NIE PYTAJCIE O NIC BO NIE MOGE PUBLICZNIE POWIEDZIEC, TRZEBA BYLO DO ADIEGO PRZYJSC kek iksde 4Head

zm

Edytowane przez Grabek

Opublikowano

No beka, beka. Autyzm za mocno widzę wjechał. Więcej capsa i następnym razem się uda.

Pepega i lecimy dalej.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

No a powiedz ze tak nie jest xd albo piszesz co wiesz albo zm, proste. A nie jakies zloty u adiego i kmwtw. 

Bez capslocka Krappa

Opublikowano

Kurna, jeszcze insajdera z przeciekami wystraszcie :( @sprite za wstawienie się za Tobą liczę na jakieś tłuste kąski na PW

Nie powiem nikomu, serio, jak coś to się nie znamy

Opublikowano

Polski światek gamedevu AAA ( i gamedevu w ogóle) jest mały, serio Sprite i tak zadziwiająco dużo powiedział, publiczne dzielenie się przeciekami w PL bardzo łatwo jest wykryć, a później obie strony mogą mieć problemy.

Opublikowano

No ja już porobiłem screeny i wysłałem do CDP, ciekawe co odpiszą.

Opublikowano

Co cie w życiu w(pipi)ia - "mam problem ale nie powiem o co chodzi"

Ten temat - "wiem coś ale nie powiem - bedzie bomba:" 

:facepalm:

TO NA (pipi) PISALEŚ (pipi)ANY ATENCJUSZU

Opublikowano

No ale fajnie bo wiemy  ze bedzie jakaś bomba po trailerze.

dzięki sprite za pmkę i  zaufanie

Opublikowano

xdd

ja tam sie ciesze ze cos powiedzial w ogole, przynajmniej wiem odrobine wiecej niz wiedzialem wczoraj

Opublikowano
51 minut temu, ragus napisał:

No ja już porobiłem screeny i wysłałem do CDP, ciekawe co odpiszą.

ale wiesz że nie ładnie jest podpierdalać innych?(nawet w żartach) Ja rozumiem żebyśmy mieszkali w UK albo USA....

Opublikowano

Reakcja po BOMBIE: 'i to juz? Tylko tyle? Pffff beka ze srajta XDDDDDDDD'

Pieski szczekają, cyrk jedzie dalej.

Opublikowano
16 godzin temu, SlimShady napisał:

Hum puścił farbę, że pokażą Ciri na koniec trailera.

jeśli serio to jest ta BOMBA sprajta to :yao:

już miałem nadzieje że Cyberpunk czymś ciekawym mnie zaintryguje no ale nadal zainteresowanie tą grą jest u mnie bliskie zeru

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Okładka fatalna.

Opublikowano

To wrzuć w statusy żeby to podkreślić :lapka: