Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Okladka ok, podoba mi sie uzycie zoltego koloru jako tla.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Mnie się ta podoba, ale i tak czekam na wersję ze steelbookiem, mam nadzieję że po E3 uruchomią preordery :wub:

Opublikowano

Dla mnie okej lubię takie generyczne okładki, z drugiej strony to i tak obojętne bo wjedzie cufrowka jak złoto

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał:

To wrzuć w statusy żeby to podkreślić :lapka:

Aż tak fatalna jak G5 nie jest.

Opublikowano

Wiedźmin 3 i dodatki też miały fatalne okładki xD co za goście robić tak świetne gry i wybierać takie słabe arty na okładki. Chociaż samo żółte tło mi się podoba. 

Opublikowano

W ogóle temat jest dobry, aż można powspominać jak gierki kupowało się w pudle :)

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał:

Wiedźmin 3 i dodatki też miały fatalne okładki xD co za goście robić tak świetne gry i wybierać takie słabe arty na okładki. Chociaż samo żółte tło mi się podoba. 

Zwykle wybranie okładki jest samodzielną decyzją działu marketingu, niestety. To tak jak trailery filmowe - reżyser najczęściej nie ma wpływu na nie.

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale jakoś bardziej jara mnie plota o ewentualnym przeniesieniu W3 na Nintendo. Mam nadzieję, że po E3 hype mi w ogóle się pojawi na grę.

Opublikowano

O to by była gituwa wiadomość jakby był TPP,  no ale jednak CDP wydało oficjalne stanowisko, że ta gra to rasowy FPS ze względu na to, że lepiej przeżywasz immersję z bohaterem i światem Cyberpunk. TPP to jedynie podczas jazdy autem będziesz miał.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Tpp też było problemem w pomieszczeniach. Nie dało sie dobrze operować widokiem. Testowali to. 

Kilka dni temu czytałem, że pokaz CP odbędzie sie za zamkniętymi drzwiami. Gameplay nie będzie dostępny dla nas. 

Rok temu na fb ludzie wypytywali REDów czy pokażą ludziom rozgrywke - stanowczo zaprzeczyli :) 

Wierze, że jutro dostniemy nową porcje 

Opublikowano

Niestety zdeka niewyraźna ale tak prawdopodobnie będzie wyglądała edycja kolekcjonerska Cyberpunka

420c1a6d6ab52.jpg

Opublikowano

Wygląda jakby przywalił tym motorem w tira