Opublikowano 8 czerwca 20195 l Mnie się ta podoba, ale i tak czekam na wersję ze steelbookiem, mam nadzieję że po E3 uruchomią preordery
Opublikowano 8 czerwca 20195 l Dla mnie okej lubię takie generyczne okładki, z drugiej strony to i tak obojętne bo wjedzie cufrowka jak złoto
Opublikowano 8 czerwca 20195 l 3 godziny temu, Bzduras napisał: To wrzuć w statusy żeby to podkreślić Aż tak fatalna jak G5 nie jest.
Opublikowano 8 czerwca 20195 l Wiedźmin 3 i dodatki też miały fatalne okładki xD co za goście robić tak świetne gry i wybierać takie słabe arty na okładki. Chociaż samo żółte tło mi się podoba.
Opublikowano 8 czerwca 20195 l W ogóle temat jest dobry, aż można powspominać jak gierki kupowało się w pudle
Opublikowano 8 czerwca 20195 l Okładka w stylu Dooma albo Bioshock Infinite, czyli gościu ze spluwą na okładce by się lepiej sprzedawało.
Opublikowano 8 czerwca 20195 l Godzinę temu, Ukukuki napisał: Wiedźmin 3 i dodatki też miały fatalne okładki xD co za goście robić tak świetne gry i wybierać takie słabe arty na okładki. Chociaż samo żółte tło mi się podoba. Zwykle wybranie okładki jest samodzielną decyzją działu marketingu, niestety. To tak jak trailery filmowe - reżyser najczęściej nie ma wpływu na nie.
Opublikowano 8 czerwca 20195 l Wydawcy wielokrotnie pisali, że typ z pistoletem sprzedaje się najlepiej.
Opublikowano 8 czerwca 20195 l Nie wiem jak u was, ale mój michałek już zaczyna drgać na jutro godzinę 22:00 [emoji16]
Opublikowano 8 czerwca 20195 l Nie wiem czemu, ale jakoś bardziej jara mnie plota o ewentualnym przeniesieniu W3 na Nintendo. Mam nadzieję, że po E3 hype mi w ogóle się pojawi na grę.
Opublikowano 8 czerwca 20195 l Moze wczesniej jakis insajder z fpe zarzuci leakiem Ale że bomba? [emoji1787]
Opublikowano 8 czerwca 20195 l O to by była gituwa wiadomość jakby był TPP, no ale jednak CDP wydało oficjalne stanowisko, że ta gra to rasowy FPS ze względu na to, że lepiej przeżywasz immersję z bohaterem i światem Cyberpunk. TPP to jedynie podczas jazdy autem będziesz miał. Edytowane 8 czerwca 20195 l przez Faka
Opublikowano 8 czerwca 20195 l Tpp też było problemem w pomieszczeniach. Nie dało sie dobrze operować widokiem. Testowali to. Kilka dni temu czytałem, że pokaz CP odbędzie sie za zamkniętymi drzwiami. Gameplay nie będzie dostępny dla nas. Rok temu na fb ludzie wypytywali REDów czy pokażą ludziom rozgrywke - stanowczo zaprzeczyli Wierze, że jutro dostniemy nową porcje
Opublikowano 9 czerwca 20195 l Niestety zdeka niewyraźna ale tak prawdopodobnie będzie wyglądała edycja kolekcjonerska Cyberpunka