Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Tak samo jak dobry gameplay cyberpunka. Wciąż brak :kaz: 

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Wolałbym zrezygnować z bycia graczem i zostac wędkarzem niz nabyc takie coś :notbad:

Opublikowano
1 godzinę temu, Ryo-San napisał:

Niestety zdeka niewyraźna ale tak prawdopodobnie będzie wyglądała edycja kolekcjonerska Cyberpunka

Wygląda troszkę jak spod ręki Sideshow obecnego figurkowego potentata (choć i tak wolę figsy od Gentle Giant lub Kotobukiya) ale ogólnie bardzo kiepski projekt.

teaser.jpg

Lepiej juz by było jakby wypuścili figurkę albo busta androidki z teasera T.Bagińskiego;)

Opublikowano
3 minuty temu, SebaSan1981 napisał:

Wygląda troszkę jak spod ręki Sideshow obecnego figurkowego potentata (choć i tak wolę figsy od Gentle Giant lub Kotobukiya) ale ogólnie bardzo kiepski projekt.

teaser.jpg

Lepiej juz by było jakby wypuścili figurkę albo busta androidki z teasera T.Bagińskiego;)

Cyberpunk_2077_statue.png

Opublikowano

O patrz! Nawet nie wiedziałem że już ją zrobili. Wielkie dzięki, kolejna na liście do mojej kolekcji :)

Opublikowano
2 minuty temu, SebaSan1981 napisał:

O patrz! Nawet nie wiedziałem że już ją zrobili. Wielkie dzięki, kolejna na liście do mojej kolekcji :)

Nie kupisz za normalne pieniądze, rozdawali ją na zamkniętym pokazie podczas zeszłorocznego E3 :kaz:

i tak nie bardzo chciałbym ją stawiać na półce

maxresdefault.jpg

:corvo:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Ta figurka jest masakryczna. Nie wiem skąd ten pomysł, żeby dać kolesia zaliczającego wywrotke na motorze. 

Opublikowano

Kurde chce tą kolekcjonerkę. Aż miałem już zamiawiać, ale na stronie soon...

Już Wieśka się nie udało.

Opublikowano

Jaki TV trzeba mieć, żeby w tych scenach w nocy czy w budynku było coś widać? 

Gdyby nie relacje prasy że nowa era gamingu itp. to bym po tym wideo pomyślał, że ot powstaje kolejna szczelanka openworld AAA z poruszającą opowieścią o tym że typek jest fajny i szczela.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano
8 minut temu, ogqozo napisał:

Jaki TV trzeba mieć, żeby w tych scenach w nocy czy w budynku było coś widać? 

Gdyby nie relacje prasy że nowa era gamingu itp. to bym po tym wideo pomyślał, że ot powstaje kolejna szczelanka openworld AAA z poruszającą opowieścią o tym że typek jest fajny i szczela.

Spoko zapowiedzieli także Dream Daddy na Switcha.

Opublikowano

Szkoda, że gameplayu w sumie zero pokazali.

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał:

i tak nie bardzo chciałbym ją stawiać na półce

maxresdefault.jpg

:corvo:

Fuu.. jednak zmieniam zdanie, myślałem że jest fajna ale z bliska wygląda koszmarnie. Jakiś tani pcv i słabe malowanie. Gdyby była zrobiona z polystone to detale były by lepsze. Gdzie jej do mojej Whisper od GentleGiant...

Co do tej dioramy z kolekcjonerki to Wiedźmin z gryfem był ciekawszy i nadal nieźle prezentuje się w gablocie. 

Keanu - świetny wybór, poza nim jeszcze Rutger Hauer by się nadawał, wszak też grywał w kilku świetnych filmach w klimatach cyberpunk :P

Opublikowano

Rutgera już wykorzystali inni Polacy