Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Widze te mody z wklejonym Andrzejem Sapkowskim zamiast tego murzyna ze złotymi ręcyma :banderas:

Edytowane przez milan

Opublikowano

Chyba jedyna słuszna opcja to kupić to na pc. Z drugiej strony może powiedzą coś o upgradzie do wersji PS5/Scarlett. Było by miło. 

Opublikowano
48 minut temu, Grabek napisał:

@sprite czy to insajderskie info z imprezki u adiego bylo o keanu? 

To wazne

Tak

Opublikowano
53 minuty temu, Grabek napisał:

@sprite czy to insajderskie info z imprezki u adiego bylo o keanu? 

To wazne

Nie

Opublikowano

co?

Opublikowano

W telewizji już mówią o Keanu że jest twarza polskiej gry. Ładnie dołożyli do pieca, świetny dobór.

Opublikowano

Pewnie premiera JW3 grala tu duza role w doborze aktora. Dobrze, ze e3 nie odbywa sie w styczniu bo bysmy zobaczyli Ray albo Finna.

Opublikowano

No ciekawe tez czy to jest ich pomysł od początku tworzenia gry, czy może podchwycili zabieg z ostatnich gier typu detroit call of duty czy ds.

Opublikowano

Resetera xd Czy istnieje większe zbiorowisko pi.zdeczek w sieci?

Opublikowano

No, lewacka bojowka fpe sie czasem zbliza poziomem :ragus:

Edytowane przez Grabek

Opublikowano

Nic tylko sie cieszyc ze ci wspolczesni meczennicy biora na swoje barki ciezar niesprawiedliwosci spolecznej, abysmy my, zwykli smiertelnicy mogli czerpac nieskrepeowana radosc ze wszelakich mediów :banderas:

Opublikowano

niech nie kupują gry, w czym problem?