Gość Rozi Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 Nie spodziewałem się normalnej odpowiedzi, ale takie już to forum jest Cytuj
Blue 245 Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 Rozi, spokojnie to był żart - mam nadzieję, że załapałeś. Wiedźmak miał duże problemy optymalizacyjne po swoim wydaniu, no ale w końcu dopracowali go bardzo mocno. Miejmy nadzieję, że przy Cyberpunku będzie dużo lepiej. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 wiedźmn 3? przecież to nawet na switchu działa Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 33 minuty temu, Rozi napisał: Nie spodziewałem się normalnej odpowiedzi, ale takie już to forum jest Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 Zastanawiam się czy nie zaczekać na wersję PS5. Bo ta gierka bankowo pojawi się też na next-genach. Hajp pewnie zrobi swoje. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 Jak dla mnie Redzi to coś więcej niż sam Wiedźmin 3. Poprzednie części (szczególnie 1-ka) są równie świetne. Jedne z niewielu gier, do których mogę i chcę regularnie powracać. Całościowo to prawdopodobnie jedna z moich ulubionych, jeśli nie ulubiona seria. O Thronebreakerze, którego jeszcze nie miałem okazji ogrywać, też słyszałem dużo pochlebnych opinii. No nie wiem, hype chyba uzasadniony. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 Już widzę jak dowalą z dubbingiem <3 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 1 godzinę temu, Rozi napisał: No tak jest, ale goście zrobili jedną, czy dwie dobre gry, a robi się z nich nie wiadomo kogo. Oni nie potrafią dobrze gry zoptymalizować. No From Software też odwalilo fuszerke w tym aspekcie z pierwszymi Dark Soulsami ale to nie zmienia faktu, że to fantastyczna produkcja. Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 Pamietasz Rozi mistrzów optymalizacji z R* za czasów gta 4 na ps3? 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 Cytat (szczególnie 1-ka) jedynka pod wzgledem klimatu, tekstow i fabuly to absolutnie najlepsza czesc. 1 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 7 godzin temu, Nemesis napisał: Zastanawiam się czy nie zaczekać na wersję PS5. Bo ta gierka bankowo pojawi się też na next-genach. Hajp pewnie zrobi swoje. dlatego fajnie ze kupujac cyberpunk na koxa bedziemy juz posiadac wersje na anakonde <3 nie trzeba tak rozkminiac 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Voytec 2 761 Opublikowano 16 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 czerwca 2019 (edytowane) 11 godzin temu, Rozi napisał: No tak jest, ale goście zrobili jedną, czy dwie dobre gry, a robi się z nich nie wiadomo kogo. Oni nie potrafią dobrze gry zoptymalizować. Co Ty bzdurzysz, chłopcze? Jeżeli robisz 3 gry, jedną na wiele lat, 2 z nich są bardzo dobre, a jedna z nich jedną z najbardziej utytułowanych i najlepiej ocenianych gier w historii to jesteś niesamowicie dobry. Bez dwóch zdań. Ile DICE zrobiło gier, a nie ma niczego niesamowitego na koncie, hmm? CD Projekt Red jest absolutnym szczytem gamedevu. Wydają aktualnie najbardziej oczekiwaną grę na świecie, a Ty się będziesz wykłócał w swoim stylu czyli z pjerdoleniem na ustach. CDPR dzisiaj stoi obok Rockstara i Naughty Dog - co nie zrobią, zatrzymują internet. Czego nie potrafią zoptymalizować? Bagien w Wiedźminie 3? Przypomnij sobie Red Dead Redemption na PS3. Ktoś w ogóle to rozpamiętuje? Nie, bo gra była genialna. Edytowane 16 czerwca 2019 przez Voytec 15 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 Wiedźminem drugi to był niesamowity hajp swego czasu szkoda, że w dniu premiery wyszło tylko na pc Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 Godzinę temu, oFi napisał: Wiedźminem drugi to był niesamowity hajp swego czasu szkoda, że w dniu premiery wyszło tylko na pc Ani mnie nie wkufiaj. Musiałem grać na laptopie z podłączonym padem jak jakieś zwierze. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 14 minut temu, McDrive napisał: Ani mnie nie wkufiaj. Musiałem grać na laptopie z podłączonym padem jak jakieś zwierze. Ja tak samo. Zajechałem wentylator w swoim kompie, bo on wybitnie nie służył do grania, ale Wiedźmin 2 to jedyna gra na PC którą musiałem ograć 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 4 minuty temu, Voytec napisał: Ja tak samo. Zajechałem wentylator w swoim kompie, bo on wybitnie nie służył do grania, ale Wiedźmin 2 to jedyna gra na PC którą musiałem ograć Jak zapowiedzieli wersję na Xbox-a, to liczyłem, że następnie przyjdzie kolej na PS3, ale niestety. Szkoda ogólnie, że każda część skupiała się na czymś innym i nie było jakiegoś większego powiązania między grami i ciągłym pościgiem za Ciri we wszystkich częściach. No, ale co tam, Obóz Kaedwen z drugiej części i to nawiedzone pole bitwy na zawsze zostaną mi w pamięci. Jaki tam jest klimat Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 Jedyneczka miała też niepowtarzalny klimat. Te lokacje i dialogi. Dwójka względem jedynki była mocno konsolowa. Krótka i cały czas korytarze raz większe raz mniejsze. Jednak dalej świetna gierka. Byłem trochę zawiedziony dwójką bo oczekiwałem jedynki tylko większej i lepszej pod każdym względem. Całe szczęście trójeczka wróciła do korzeni i dostałem to czego oczekiwałem od 2 do tego dostałem więcej niż się spodziewałem. Jedynie system walki mógł by być bardziej skomplikowany. Jedynka miała ciekawy ale mocno PCtowy co mi się podobało bo było trochę kombinowania. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 Nie no jedynka to był taki paździeż, że cieżko mi się w to grało. Na szczęście wtedy posiadałem mocarny PCMR żeby sobie na luzie odpalić tego wiedźmaka 2. Prawilnie wybrałem historie z rochem, a później kumpel mi opowiadał jak u niego się potoczyła historia z iorwetem Ta gra była mocarna fabularnie i technicznie. Mimo, że miała dużo uproszczeń konsolowych to graficznie wyglądała jak next gen swego czasu. W1 osobiście zagrałem dopiero po przeczytaniu książek. Pamiętam, że bez znajomości lore jak dowiedziałem się o W1 to zapytalem : "a dlaczego nie można skakać rpgu? Przeciez to nienormalne" Cytuj
Mardok1986 34 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 Wiedźmin i problemy z optymalizacją? Jedynymi problemami tej gry w dzień premiery to ze 2 zbugowane misje poboczne i 20 fps na bagnach, kto oglądał jakieś analizy to wie dlaczego tak było Reszta problemów to ułomności konsoli, megaszybki dysk i procesor. Grałem, przeszedłem, nie stwierdziłem innych problemów, gra była całkowicie grywalna i jak na premierę, dość dobrze zoptymalizowana, a na klatki jestem uczulony strasznie. Widocznie innym uczulenie przeszło w jakąś chorobę psychiczną, ale w każdym temacie znajdą się tacy ludzie, którzy piszą jakieś bzdury. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 No niektórym w mgsach przeszkadzają przydługie filmiki 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 Wiedźmin 3 na starcie miał trochę błędów ale kompletnie mi to nie przeszkadzało bo to tak zayebista gra była/jest. CP 2077 też na pewno nie będzie idealny w dniu premiery. Tylko co z tego skoro ta gierka i tak pozamiata. Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 Przecież to troll. Po co z nim wchodzicie w polemikę? Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 Coś słabo z tymi pre-orderami DS poszło chyba. 2 Cytuj
estel 806 Opublikowano 16 czerwca 2019 Opublikowano 16 czerwca 2019 (edytowane) Pfff, jak tak można… To pewnie jakiś fejk Edytowane 16 czerwca 2019 przez estel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi