MBeniek 3 260 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 11 minut temu, _Be_ napisał: No ale po cholere wam oglądać godzine gameplayu? No nie wiem, bo może nie każdy wskakuje do hype trainu po trailerze cgi, kilkusekundowych urywkach gameplayu i znanym aktorze na scenie przy zapowiedzi. Ale masz rację, że rok temu czułem się jakbym zmarnował godzinę czasu, bo widziałem kolejną strzelankę w ciekawym świecie, ale z taką sobie misją/fabułą (przynieś-podaj-pozamiataj) i jeszcze gorszymi dialogami - ktoś tu nawet ostatnio pisał (@Hendrix?), że osoby odpowiedzialne za dialogi w w3 już tam nie pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) 47 minut temu, Figuś napisał: Na zeszłorocznym E3 było 48minut które później wrzucili do sieci dla każdego. Tak wiem. Nie rozumiem jak to się ma do dema z tego roku? 42 minuty temu, _Be_ napisał: No ale po cholere wam oglądać godzine gameplayu? xD Za pól roku premiera przecież, sobie pogracie. Ja ten 48 minutowy przewijałem bo nie widzę sensu marnowania prawie godziny na ogladanie gameplayu gierki, 15 minut brzmi idealnie. Ty przewijałeś, a ja obejrzałem dwa razy pauzując i przyglądając się szczegółom. Bardziej niż o samą długość filmiku chodzi mi po głowie pytanie dlaczego nie pokażą całego materiału skoro jest on dostępny. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez estel gramatyka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 5 minut temu, estel napisał: Bardziej niż o samą długość filmiku chodzi mi po głowie pytanie dlaczego nie pokażą całego materiału skoro jest on dostępny. Mamy jeszcze prawie rok do wypuszczenia gry i najlepsze mięsko zostawiają na czas bliższy premiery?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Figuś napisał: Mamy jeszcze prawie rok do wypuszczenia gry i najlepsze mięsko zostawiają na czas bliższy premiery?! Nie no lepiej żeby wypuścili całe walkthrough na YT Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 4 godziny temu, _Be_ napisał: Nie no lepiej żeby wypuścili całe walkthrough na YT Ty tak serio operujesz tylko w dwóch trybach - 0 albo 1? Bo patrząc na twoje posty, widzę że nie ogarniasz że nie trzeba iść w ekstrema. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 rok temu 50min gameplayu teraz 15.takie rozpieszanie i jeszcze marudzonko? Widać że nigdy nie czekali na gre od r* Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Nie wiem w ogóle o co ta spina. Rok temu dostaliśmy 48 minut materiału. Wiemy, czego się spodziewać. Kwadrans rozgrywki to akurat w sam raz, żeby rozpalić zmysły Po co ten ból czterech liter to nie wiem. Be dobrze prawi, szkoda czasu na oglądanie kolejnej godziny gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Przecież pokazywali już godzinkę na E3 w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Cytat Chcemy stworzyć grę, która naprawdę pochłania. Oczywiście, kiedy bierzesz na warsztat niektóre sprawy, to musisz liczyć się z tym, że pojawi się opinia innych. I dobrze, bardzo lubimy dostawać informacje zwrotne i rozumiemy, że ktoś może mieć inne zdanie na ten temat. Przykładowo, nasze menu kreacji bohatera nie posiada już podziału na wybór płci, po prostu wybieramy typ ciała. Nie mówisz, że chcesz być kobiecą lub męską postacią. Chcemy żebyście czuli swobodę już od samego początku. Wybierasz więc typ ciała, a następnie głos. Są dwa - jeden bardziej męski i drugi bardziej damski. Możesz mieszać do woli. Do tego dochodzą fryzury, karnacje, tatuaże. Naszym celem jest ofiarowanie ludziom prawdziwej swobody. Dopiero co czytałem w PE, że bedzie mozna w grze romansować z npc, ale nie ze wszystkimi, bo to bedzie zalezne od płci głównej postaci. Teraz czytam, że postac bedzie bezpłciowa? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 No znaczy będziesz mógł sobie stworzyć mężczyznę czy kobietę jak wybierzesz odpowiedni typ ciała, ale będziesz mógł również stworzyć sobie transa z pisiorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Czyli zgodnie z realiami Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 no ale to gra science-fiction, wiec wiec moze byc duzo plci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Bo jak wiemy w przyszłości wyodrębnią się inne płci, taka już kolej rzeczy. Tak działa natura, tak działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 bzdura trochę, ale patrząc na te rakowe społeczności to nic dziwnego, że się ugięli Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Kogo to obchodzi. Byle bym mógł zagrać ponętną laseczką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) 19 minut temu, MYSZa7 napisał: bzdura trochę, ale patrząc na te rakowe społeczności to nic dziwnego, że się ugięli cyberpunk nie ma sie oginac pod nogami rzeczywistosci, ma ja odbijac. skoro w dzisiejszych czasach mamy juz spory promil ludzi transseksualnych, to normalne jest ze musi to byc oddane w tej grze. nie musi byc to oddawane w fifie, w gearsach, w tetrisie, ale w grze nastawionej na wykreowanie przyszlosci ludzi opartej na twardych przeslankach to jest to juz raczej koniecznosc, czy ci sie to podoba, czy nie. co innego fakt, ze za 50 lat to pewnie odsetek bialych ludzi bedzie marginalny. tego raczej nie uwzglednia. Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 spoko @Najtmer ja rozumiem setting, tylko że od początku był wybór płci, po ostatnich cyrkach z plakatem transseksualnej babki itd. Redzi zaczęli się uginać pod presją pewnych środowisk i teraz ten wybór został usunięty Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 moze, nie wiem, dla mnie to skrajnie nieistotne. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) Oj już nie płaczcie tak, zmieni się tylko jeden napis, zamiast sex będzie body type. Resztę już sobie dopowie grający co w tym body siedzi. NPC wcześniej miał opcję romansu tylko z kobietami, to teraz będzie miał opcje romansu z body type feminine, ojej. Praktycznie nic to nie zmienia, a tęczowi szczęśliwi Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez mugen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Jestem ciekaw jak rozwiążą sprawę romansów, przynajmniej jeśli chodzi o voice acting. Jeśli wcześniej zapewniali o ograniczeniach dla płci męskiej i żeńskiej to teraz trzeba będzie trzeba nagrać wszystkie kwestie romansu dla każdej wersji głosu „V”. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 100 lat temu można było mieszać i zmieniać płcie w takim Saints Row i jakoś nikt nie miał z tym problemu. Czyzby gracze (tfu!) byli coraz głupsi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 2 minuty temu, dee napisał: Czyzby gracze (tfu!) byli coraz głupsi? Teraz każdy debil może cos napisać w necie i mamy to co mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Dokładnie, ale już 16 kwietnia się to skończy <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Chyba nie byłem zbyt uważnym uczniem albo bardzo dużo się zmieniło w ostatnich czasach. Czy natura wyróżnia więcej niż dwie płcie? Zapomniałem, że teraz robi się gry/filmy/muzykę by zaspokajać kompleksy mniejszości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi