Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, Bansai napisał:

3,5 godzinki do eksplorowania mojej tozsamosci plciowej, ayyy :fsg:

giphy.gif

Klikne opcje RANDOM przy kreatorze postaci i szybko zapomne o tej guwno burzy, która powstała.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
5 minut temu, Grabek napisał:

Beda strimowac czy po prostu wrzuca gdzies link do gameplayu na yt?

Najpierw bedzie chyba stream a potem YT.

Opublikowano

Podoba mi się to hackowanie, zazwyczaj wybierałem typowy roz(pipi), ale tutaj chyba pojde sciezka stealth.

Opublikowano

Możliwości sporo, ale jakoś graficznie płasko to wygląda.  Te ciemne miejscówki...

Obym się pozytywnie zaskoczył przy premierze. 

Opublikowano

Bardzo fajny gameplay. Jaram się podejściem netrunnera, zupełnie jakbym widział kolejną część Deus Ex'a w podejściu stealth. Podejście solo zupełnie nie dla mnie, szczególnie w grze gdzie moje strzelanie zależy od statystyk, a nie od skilla.. No i jestem ciekaw ile prawdy w tym podejmowaniu decyzji i czy rzeczywiście tak bardzo odbije się to na reszcie świata gry, wydaje mi się, że to zwykłe marketingowy bełkot, ale zobaczymy.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Chyba się zestarzałem, bo zupełnie nie czuję hype'u. Zagram z chęcią, bo jestem fanboyem Deus Ex, ale nie rozumiem fascynacji tą grą pośród casuali.

Opublikowano

No nie powiem, ziewałem troszkę. :boredom:

Opublikowano

No nie wiem totalnie zero hajpu. Gdyby to robilo jakies ea lub ubi to byscie narzekali :)

Opublikowano

bez szalu, ale podejrzewam, ze lepiej sie w to bedzie gralo niz ogladalo

Opublikowano

Mam nadzieję że będzie CyberPłotka

Opublikowano

Zieeewwwww

Pokaz słaby, chyba lepiej jakby go nie było i dawali jakieś krótkie trailery na silniku gry, albo pokazali to co na targach w całości.

Opublikowano

Z grami RPG chyba ogólnie jest tak, że ciężko się je ogląda na wszelkich prezentacjach.

Opublikowano

Chuynia ale dobrze

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Gameplay (szczególnie w wykonaniu Netrunnera) wygląda świetnie. Cała reszta również bardzo solidnie.

Oczywiście numerem jeden będzie teraz dyskusja na temat grafiki i ewentualnego downgrade'u, bo tylko to się liczy dla większości "graczy".

Opublikowano

No fajny deus ex ale czemu nie gramy Jensenem?

Opublikowano

Faktycznie chyba ciężko taki typ gry pokazac na 15 minutowym gameplayu zeby z kapci wyrwalo, gameplay Dying Light 2 był swietny w te swoje 20 minut, temu tez niczego nie brakuje, ale nie mq nic co by spowodowalo opad szczeki, trzeba samemu będzie zagrac. 

Opublikowano

Przecież wygląda to świetnie. Co wy ćpiecie. Największe zboki czekały na pokaz na żywo i oczekują ch.uj wie czego xD

Edytowane przez Sebas