Opublikowano 30 sierpnia 20195 l 14 minut temu, Bansai napisał: 3,5 godzinki do eksplorowania mojej tozsamosci plciowej, ayyy Klikne opcje RANDOM przy kreatorze postaci i szybko zapomne o tej guwno burzy, która powstała.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l 5 minut temu, Grabek napisał: Beda strimowac czy po prostu wrzuca gdzies link do gameplayu na yt? Najpierw bedzie chyba stream a potem YT.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Podoba mi się to hackowanie, zazwyczaj wybierałem typowy roz(pipi), ale tutaj chyba pojde sciezka stealth.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Możliwości sporo, ale jakoś graficznie płasko to wygląda. Te ciemne miejscówki... Obym się pozytywnie zaskoczył przy premierze.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Bardzo fajny gameplay. Jaram się podejściem netrunnera, zupełnie jakbym widział kolejną część Deus Ex'a w podejściu stealth. Podejście solo zupełnie nie dla mnie, szczególnie w grze gdzie moje strzelanie zależy od statystyk, a nie od skilla.. No i jestem ciekaw ile prawdy w tym podejmowaniu decyzji i czy rzeczywiście tak bardzo odbije się to na reszcie świata gry, wydaje mi się, że to zwykłe marketingowy bełkot, ale zobaczymy. Edytowane 30 sierpnia 20195 l przez MYSZa7
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Chyba się zestarzałem, bo zupełnie nie czuję hype'u. Zagram z chęcią, bo jestem fanboyem Deus Ex, ale nie rozumiem fascynacji tą grą pośród casuali.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l No nie wiem totalnie zero hajpu. Gdyby to robilo jakies ea lub ubi to byscie narzekali
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l bez szalu, ale podejrzewam, ze lepiej sie w to bedzie gralo niz ogladalo
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Zieeewwwww Pokaz słaby, chyba lepiej jakby go nie było i dawali jakieś krótkie trailery na silniku gry, albo pokazali to co na targach w całości.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Z grami RPG chyba ogólnie jest tak, że ciężko się je ogląda na wszelkich prezentacjach.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Gameplay (szczególnie w wykonaniu Netrunnera) wygląda świetnie. Cała reszta również bardzo solidnie. Oczywiście numerem jeden będzie teraz dyskusja na temat grafiki i ewentualnego downgrade'u, bo tylko to się liczy dla większości "graczy".
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l To tylko pokaz mechaniki. Mięcho czyli otwarty świat zostawili na później.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Faktycznie chyba ciężko taki typ gry pokazac na 15 minutowym gameplayu zeby z kapci wyrwalo, gameplay Dying Light 2 był swietny w te swoje 20 minut, temu tez niczego nie brakuje, ale nie mq nic co by spowodowalo opad szczeki, trzeba samemu będzie zagrac.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Przecież wygląda to świetnie. Co wy ćpiecie. Największe zboki czekały na pokaz na żywo i oczekują ch.uj wie czego xD Edytowane 30 sierpnia 20195 l przez Sebas