Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Rozmiarowo jak Velen. Tylko tam same wsie i pola. Ciekawe czy będzie się dało wejść do każdego budynku.

Opublikowano
Rozmiarowo jak Velen. Tylko tam same wsie i pola. Ciekawe czy będzie się dało wejść do każdego budynku.
Raczej nie ma opcji, to jeszcze nie ten etap.
Opublikowano
8 godzin temu, Patricko napisał:
8 godzin temu, Nemesis napisał:

Raczej nie ma opcji, to jeszcze nie ten etap.

Raczej nigdy nie będzie takiego etapu.

Opublikowano

2019 rok, ludzie wciąz dają faka o rozmiar mapy :notbad:

Opublikowano

Podobno mapa ma być mniejsza, ale kilku poziomowa. W końcu to miasto przyszłości, a nie średnioeieczna wieś fantasy

Opublikowano

Soundtrack dostępny na Spotify

Kavinsky z Nightcall :obama: Hyper czy Weeknd :banderas:

Chyba jednak to fake :frog:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No to słuchamy. :fsg:

Opublikowano

Ej @MYSZa7 ale to nie jest oficjalny soundtrack. Kilka utworów z John'a Wick'a, brak utworów Grimes, A$AP Rocky czy reszty ostatnio zapowiedzianych artystów, a na koncie CP77 na twitterze żadnej notki o tym nie ma. 

Z resztą konto nazywa się Spotify, a to jakiś prywatny typ co obserwuje Ed Sheerana. No ładnie z nami poleciałeś w chuya, cofam serduszko :frog:

Opublikowano

Wah wah wah...:frog: czyli sam dałem się nabrać. 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

no przeciez oni nie sa az tak niekreatywni zeby oprzec ost na synthwave'ie XD

obecnosc Devine'a, Asap'a i Kraviz sugeruje ze panowie wiedza jak sie powinno podejsc do sprawy na powaznie.

ciekaw jestem czy oprocz trapu i techno inne gatunki elektroniki tez sie pojawia. mocno licze na obecnosc drum'n'bass'u, muzycznego ekwiwalentu gatunku cyberpunk.

polecanko polskiego selekcjonera, aka DJ'a, ale tez producenta muzyki dnb

https://soundcloud.com/rezafuture/reza-future1

Edytowane przez Najtmer

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No OST supervisorem jest pan, który zna się na muzyce (i komiksach, hehe) - nie będziecie raczej narzekali na ilość oryginalnych utworów skomponowanych przez rozmaitych wykonawców :v

Będzie czego słuchać.

Opublikowano

Ciekawe czy przebije takiego Death Stranding pod względem OST. Co jak co, ale tutaj jest postawiona wysoka poprzeczka jeśli chodzi o muzykę.

Opublikowano

No wlasnie. Bo o ile same albumy Low Roar sa fajne to, jezeli chodzi bezposrednio o muzyke z gry skomponowana przez Ludviga Forssella to dupy nie urwalo.

Opublikowano

l9pqwk5svza41.png

no to ładny downgorad.. oh wait

Opublikowano

Oby bluber nie zmartwychwstał :/