Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam wrażenie że te wszystkie postacie są papierowe, jakieś takie bez wymiaru, puste, coś na styl crackdown albo fallout 4. Strzelam że gierka na 8+ maksymalnie wypadnie.

Edytowane przez Sig
Opublikowano

Wiecie może, czy kazdy preorder jest ze steelbookiem? Ceneo nie rozróżnia dwoch rodzajow gry, za to np. media markt jasno podaje w tytule, ze dorzuca blachę. 269 zl minus wałczer to calkiem zacne 229 zl za dobre wydanie.

Opublikowano
13 godzin temu, _Red_ napisał:

Wiecie może, czy kazdy preorder jest ze steelbookiem? Ceneo nie rozróżnia dwoch rodzajow gry, za to np. media markt jasno podaje w tytule, ze dorzuca blachę. 269 zl minus wałczer to calkiem zacne 229 zl za dobre wydanie.

https://www.cyberpunk.net/pl/en/pre-order

neonet, empik i mm na stopro dorzucaja sgeelbooki, pewnie w reszcie sklepow by trzeba dopytac albo juz sie rozeszly

Opublikowano

Trochę lipa, że na pokaz wersji konsolowej raczej nie ma co liczyć przed 19 listopada. 

Opublikowano
17 minut temu, Figuś napisał:

Konsolowego Wieśka też późno pokazali

W sumie nie kojarzę żeby go w ogóle pokazywali. Ale nie dziwię się też specjalnie bo zaraz na df by się analizy pojawiły co mogłoby się przełożyć na sprzedaż a tak pewnie większość ludzi myśli, że to tak będzie wyglądać jak na PC. Ja tam i tak pewnie kupię mimo downgradeu ale po prostu wolę wiedzieć jak to będzie wyglądało bez ściemy. 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, 20inchDT napisał:

@_Red_ Jak wpiszę, że mam urodziny jutro to dostanę ten kodzik? :shieeet:

Nie wiem, ale po założeniu nowego konta przyszlo 40 zl w ciagu 3 dni (do wydania na jednorazowe zakupy 240zl lub więcej).

Urodzinowego na swoim koncie chyba nigdy nie dostalem, ale pewnie to wina wylaczonych jakichś zgod marketingowych. Powłączałem co się da i poczekam do nastepnego roku na efekt, bo zmienić daty się nie da ręcznie.

Edytowane przez _Red_
Opublikowano
20 godzin temu, - V - napisał:

Fajnie. Lubie rozszerzać sobie uniwersa dobrymi komiksami ;)

dark horse dobrze wróży, ale o autorze niewiele idzie znaleźć, narysował chyba tylko GIANTS ktore wyglada disneyowo.

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, lpcl napisał:

W sumie nie kojarzę żeby go w ogóle pokazywali. 

Pokazali.

Na krótko przed premierą były dostępne filmy bez kompresji na gamersyde z gampleyem z każdej z platform, w formie pliku do ściągnięcia. 

Edytowane przez Hum
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Hum napisał:

Pokazali.

Na krótko przed premierą były dostępne filmy bez kompresji z gampleyem z każdej z platform, w formie pliku do ściągnięcia.

Spoko, wierzę, cudów po cb 2097 się nie spodziewam, jak będzie 8/10 to będę zadowolony. W sumie to chciałbym zobaczyć jakieś urywki z one x, na bazowych to i tak będzie nędza. 

Edytowane przez lpcl