Andżej 2 268 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 no biorac pod uwage fakt, ze nominowac i wybierac beda ci sami ludzie, co recenzuja, to istnieje faktycznie spora szansa ze ten druckmann 6/10 dostanie goty. ale jesli sie tak faktycznie stanie, to smrod wokol tego wys.rywu bedzie jeszcze wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 1 minutę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Jedno jest pewne - musi się cud wydarzyć, by The Last Of Us Part 2 nie miało w tym roku Game Of The Year. Cyberpunk raczej rywalem nie będzie. Duchy Tsushimy - być może. Zależy dla kogo. W moim przypadku FF7R to obecne goty. Czy cp2077 przybije? Zobaczymy a jeszcze przecież Halo Infinite. Szykuje się mega końcówka roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Co to jest ten cały braindance? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Detective mode Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 1 minutę temu, Basior napisał: Zależy dla kogo. W moim przypadku FF7R to obecne goty. Czy cp2077 przybije? Zobaczymy a jeszcze przecież Halo Infinite. Szykuje się mega końcówka roku. @Basior z tym Final Fantasy możesz mieć trochę racji. Zapomniałem, bo wciąż leży u mnie w backlogu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 2 minuty temu, Faka napisał: Co to jest ten cały braindance? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Trailer fajny, klimat przecudny, będzie grane na premierę PS5, akurat połatają to. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Jednego tylko nie rozumiem - szaleją na giełdzie, są mocno pewni siebie, opowiadają niestworzone historie. A w dzień sądu, mając nóż na gardle, odwalają prezentację dosłownie "świecąc oczami", do testów dając Watch Dogs The Division mode (srsly, dlaczego wzięli rozwiązania Ubisoftu, przecież nawet Fallout 4 miał bardziej erpegowe strzelanie). Czy coś jest tam naprawdę nie tak? Przecież dostali mnóstwo kasy, ściągnęli ultra devów. O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 (edytowane) O to że balonik pęka od czasu obsuwy i niektórzy się srogo rozczaruja. Edytowane 25 Czerwca 2020 przez aph Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Mnie to puste miasto przeraża, w takim megapolis to powinny miliony ludzi żyć, zakorkowane ulice non stop, a tu aut pewnie mniej bedzie niz w gta3. To strzelanie z borderlands i koślawa walka wręcz też nie nastrajają optymizmem. Dziwi ta bardzo chłodna opinia gościa z GOL, ten serwis zawsze walił konia redom a tu między wierszami słychać takie 7/10. Gość nawet porównuje grę do W2 niż W3 z tym, że nie czuć gry AAA. A fakt, że build miał nawet game breaking bugi to też szkoda słów. Studzą hype redzi oj studzą. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Czyżby kolejna obsuwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Na polskim eurogamerze pieją z zachwytu. https://www.eurogamer.pl/articles/2020-06-25-gralismy-w-cyberpunk-2077-cd-projekt-red-znow-czaruje Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 No właśnie, Gry-Online to był wręcz ich serwis. A wygląda na to, że RED nie tylko mają problemy z optymalizacją, ale... przespali 2 lata tego, co działo się w grach. W zasadzie to Days Gone i Rage 2 na tę chwilę zjadają Cyberpunk, a na giełdzie w cenę akcji wliczony jest sukces na miarę RDR2. Hej, to jest naprawdę wszystko bardzo podejrzane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Z tym TV Gry to tak na serio czy jakiś większy trolling idzie? Przecież to są pazie jakieś. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Pazie nie pazie - zobacz, ile zrobili materiału o wyczynach CDProjekt RED dotychczas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Dobrowolnie tego oglądać nie będę, ale wiem, że 3 wiedźmin 3 najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 No zrobili, ale też ocenili Alien Isolation na 6.5( że niby mocno przewidywalny Obcy), więc różnie, to z nimi bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Przecież robią to co zbiera kliki, a co może zbierać więcej niż the one and only Wiesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Guys - nie zmienia to faktu, że po 6 latach dostaliśmy ledwie grywalny build, który każda inna firma wstydziłaby się chociażby dać do review. Więc ja dalej się pytam: o co chodzi? Przecież to ma nagrać w rok od premiery 30 mln kopii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 A mi się podoba, day one 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 (edytowane) masa ludzi odeszła od cdp po skonczeniu projektu wiesława 3, wiec to co tam sie dzieje aktualnie to nowi utalentowani ludzie, ktorzy zostalu przyciągnięci do projektu marką firmy i tworzą coś nowego od zera. Z jakim wynikiem? To sie jeszcze okaże. Edytowane 25 Czerwca 2020 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Ja jestem głodny dobrego wysokobudżetowego RPGa, nawet jak będzie to tylko dobra gra skończę i będę czekał na fabularne DLC. Po tym co widzę i czytam wiem ,że będzie to gierka która na maksa mi podejdzie. Chwalą dialogi a same zadania nie są liniowe czyli wszystko to czego oczekuję od RPGa. Wiesiek też nigdy nie miał dobrego systemu walki jednak nie po to grałem w te gierki. Może jedynka miała interesujący system ale skrojony typowo pod myszkę. Także myślę ,że w tym temacie się wiele nie zmieni chociaż miło będzie się zaskoczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Godzinę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: @Basior z tym Final Fantasy możesz mieć trochę racji. Zapomniałem, bo wciąż leży u mnie w backlogu warto w to zagrac ? mowie to jako osoba, ktora nigdy nie grala w zadnego finala Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 11 minut temu, Ukukuki napisał: A mi się podoba, day one U mnie jest podobnie. Przecież, jak taki Adam Smasher pojawił się na ekranie, to.... Czekam, czekam. Jasne, jak było słusznie zauważnone na poprzedniej stronie - fakt, że do premiery wiele czasu nie zostało, przy grze dłubią lata, a i tak ma sporo błędów nie napawa optymizmem, niemniej przypominam, że Wiesław Trzeci też łatany był miesiącami, co nie przeszkodziło mu być uznanym za jedną z najlepszych gier aktualnej generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Hah a gdzieś w przewidywaniach pisałem że Cyberpunk okaże się grą dobrą, ale nie tak jak wszyscy oczekują i zobaczymy wieśka 4 szybciej niż nam się zdaje ciągle realny scenariusz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi