Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

Guys - nie zmienia to faktu, że po 6 latach dostaliśmy ledwie grywalny build, który każda inna firma wstydziłaby się chociażby dać do review. 

Więc ja dalej się pytam: o co chodzi? Przecież to ma nagrać w rok od premiery 30 mln kopii. 

gre zaczeli robic po premierze wieslawa 3, a na powaznie zabrali sie za nia po premierze krew i wino

2013 to bylo dopiero wizjonerskie pyerdolondo, cgi trailer i nawiazanie kontaktu z majkiem. jednym slowem 1 procent mocy przerobowych.

no ale fakt, mamy prawie 5 lat w produckji.

a gdzie sie nasz insider sprite podziewa ? nowy trailer mial pozamiatac jaja spod dup.y, a dostalsmy w sumie ok, generycznzy teaser.

tez mam wrazenie, ze banka zaczyna pekac. cp2077 osiagnal poziom hypu niemozliwy do spelnienia.

Edytowane przez Andżej
  • Plusik 1
Opublikowano
7 minut temu, Andżej napisał:

warto w to zagrac ? mowie to jako osoba, ktora nigdy nie grala w zadnego finala :P

Hm ciężko mi powiedzieć. Dla mnie to goty ze względu na to ze gralem o oryginal i ze bardzo mi siadły zmiany fabularne.

Fajna opinia skill upa. Tvgry to jakies takie błe. Lubie ich niektore filmy ale recenzje i opinie juz niekoniecznie.

W ogole jak słucham to sporo zostalo z wiedzmina. Bijatyki, wołanie plotki/auta, pokomplikowane inventory, questy poboczne z dobra fabulą plus troche jakis wypełniaczy. Mniam.

Btw kolekcjonerka zamowiona, czapka jest, książka jakas tez. A gierki nie ma. Pewnie częściowo i tak już im hajs popłynął.

Opublikowano

Dobra, kończę, bo zaraz wyjdzie, że jestem jakimś haterem CDPRED. Wybaczcie sianie fermentu, ale jestem naprawdę zaskoczony. Nie sądziłem, że może być aż tak źle. Już pal licho rozwiązania, ale porządnie działający build na prezentację jednak da się zrobić. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

No właśnie, Gry-Online to był wręcz ich serwis. 

A wygląda na to, że RED nie tylko mają problemy z optymalizacją, ale... przespali 2 lata tego, co działo się w grach. W zasadzie to Days Gone i Rage 2 na tę chwilę zjadają Cyberpunk, a na giełdzie w cenę akcji wliczony jest sukces na miarę RDR2. Hej, to jest naprawdę wszystko bardzo podejrzane. 

Od czasów w3 to nie jest już serwis, który jest za redami - nie zostali zaproszeni na pokaz gry w takim skandynawskim stylu jak inne redakcje i ytberzy. Przecież nawet zaniżyli za to Wiedźminowi ocenę w recenzji ;) Ten kto jest w temacie wie dlaczego GOL chłodno pisze o tej grze

Edytowane przez Starh
Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Od czasów w3 to nie jest już serwis, który jest za rzęsami - nie zostali zaproszeni na pokaz gry w takim skandynawskim stylu jak inne redakcje i ytberzy. Przecież nawet zaniżyli za to Wiedźminowi ocenę w recenzji ;) Ten kto jest w temacie wie dlaczego GOL chłodno pisze o tej grze

Wyjaśnij bo pewnie nie tylko ja nie jestem w temacie

38 minut temu, Patricko napisał:

Gameplay, bez zbędnego pyerdolenia w tle

O boniu. Wspaniałość. Leci preorderek <3 Obejrzałem na spokojnie kilka razy trailer, zayebisty jest

Opublikowano

W jednym filmie gość mówi, że nie widział 2 takich samych npc, włączam terez film komputer Świat i koleś z tekstem, że npc się powtarzają co chwilę. No ku rwa, serio? Oni nayebani w to grali, że każdy co innego mówi? Chyba nie trzeba być geniuszem gamingu aby ogarnąć czy npc się powtarzają