oFi 2 468 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) 11 godzin temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Dobra, ostatni raz. - co będzie z akcjami, ja się pytam, jeśli sukces na miarę RDR2 jest wpisany w obecną wycenę? - A co mają wartość akcji do tego jak obecnie gra wygląda? Najważniejsza będzie sprzedaż gry a nie pyerdololo jak podczas wycieku Tlou2 i placz amerykanów bo lpg i od razu wszyscy sprzedają akcje NG? Give me a brejk CDP spadek akcji przed premierą W3 równiez mieli potężny a po premierze znowu duży wzrost. Giełda tak nie działa jak Ci sie wydaje. Edytowane 26 czerwca 2020 przez oFi 1 Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) 38 minut temu, estel napisał: Miasto wygląda przepięknie. WIdać, że dużo wysiłku w nie poszło. Szkoda tylko, że jest takie puste. Imho pasuje to do uniwersum, porównywanie tego do GTA V, że już na ps3 było pełno ludzi na ulicach No ale tam plaża, słoneczko i high lige, a nie brudna wizja przyszłości, gdzie każdy na każdym kroku chce kogoś zabić. Zresztą jeśli dobrze pamiętam z czasów papierowego Cyberpunka tak ten świat wyglądał, każdy siedział w swoim kącie bo lepiej było się nie wychylać. Edytowane 26 czerwca 2020 przez Bartg 2 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Mimo wszystko nie chciałbym żeby pozbyli się tych tłumów z gameplayu z 2018 roku. Tam to miasto rzeczywiście tętniło życiem. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 A jak ktoś nie zna tych papierowych oryginałów, to jest jakaś warta polecenia książka/kompedium, która nakreśli wydarzenia/postaci sprzed gry? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 7 minut temu, SlimShady napisał: A jak ktoś nie zna tych papierowych oryginałów, to jest jakaś warta polecenia książka/kompedium, która nakreśli wydarzenia/postaci sprzed gry? Będzie wydana ksiazka i kompendium przy okazji premiery gry. 1 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Graficznie jest pięknie, jestem tylko ciekawy, czy taki poziom grafiki dostaniemy na next genach kupując wersję na obecne konsole, czy trzeba będzie czekać z rok czasu, na prawdziwą next genowa wersję, która jak wiadome wyjdzie. Oprócz mega klimatu, dobrej historii, liczę też na kapitalny soundtrack, w końcu to Cyberpunk. Gameplayowo, pewnie będzie dobrze, więc ogólnie 10 będą się spać na premierę. Jestem spokojny o grę, ale jak pisałem wcześniej, dopiero na premierę PS5. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 15 minut temu, YETI napisał: Jestem spokojny o grę, ale jak pisałem wcześniej, dopiero na premierę PS5 To nie będziesz musiał nic czekać, bo redzi niechcący się wygadali, że next-geny będą miały premierę przed cyberpunkiem. Cytat “But in any case you will be able to play the game on the next-gen from November 19 when the game releases and it will look better than on current-gen from that moment as well.” Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Obejrzalem ten godzinny hands on z poprzedniej strony i wlasciwie jedyna obawa jak mam, to aspekty techniczne. Raczej zaczekam na dopieszczona wersje na next gena, nie mam cisnienia by grac na premiere, a jesli ma byc GOTY, to chce zagrac w najlepsza mozliwa wersje. Troche narzekania na zaledwie poprawny gunplay i srednia jazde samochodem, ale... no wiedzmin tez gameplayowo daleki byl od idealu, ale jak sie czlowiek zatopi w tym swiecie i RPGowej i questowej glebi, to nawet tylko poprawny gameplay przeszkadzac specjalnie nie bedzie. Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 3 godziny temu, dee napisał: Nie rozumiem zarzutów, że przeciwnicy sa gąbkami na pociski. Czego sie spodziewacie po RPG-u? To nie jest strzelanka. W Deus Exach jakoś umieli to zrobić i rzeczywiście HS kładły typów na raz, no i ogólnie poza bossami to tam wszyscy dość szybko padali. Jakoś nie wyobrażam sobie stealthu z koniecznością załatwiania każdego melee od tyłu jeśli heady z cichacza (pipi) robią. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Póki co oglądałem tylko ich prezentację trybu detektywa i powiem tak: nic specjalnego, ale to będzie tylko jeden z elementów gry, tak jak śledztwo w batmanie lub u wiedźmina. Tylko temu miał służyć ten odcinek. Inne rozwiązania gameplayu zobaczymy w kolejnych odcinkach. Nowe Deus Exy od strony rozgrywki były słabiutkie, ale zwłaszcza Human Revolution, pokazał, że liczy się klimat i ciekawa fabuła - to oraz interesujący bohaterowie robią robotę. Liczę, że CDP Red na tym polu nie zawiodą. Muszę jeszcze zobaczyć te filmy od tych co grali. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 2 godziny temu, oFi napisał: A co mają wartość akcji do tego jak obecnie gra wygląda? Dużo nie grasz na giełdzie co? Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 44 minuty temu, MBeniek napisał: To nie będziesz musiał nic czekać, bo redzi niechcący się wygadali, że next-geny będą miały premierę przed cyberpunkiem. No to super, pytanie czy uda się do tego czasu kupić konsole, bo pewnie będą takie same cyrki jak przy PS4. 1 Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Zero ciśnienia. Przez rok od premiery będą optymalizować i łatać, więc dopiero po tym czasie się ogra, jak panicz, a nie betatester. No, chyba że wszystkich zaskoczą i gra będzie warta uwagi już na premierę. Ale zapewne sami w to nie wierzą. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Ja to najpierw dam sie ogolić na premierę, będę kórwil na hoiowa optymalizację, a w 2022 obada się po paniczowemu z dlckami. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Ależ mi nie siedzi to strzelanie. No wydaje się tak drewniane że już sam nie wiem co o tym myśleć może jak się gra to jest inaczej ale póki co no bieda. Wiem że to RPG a nie CoD ale mimo wszystko wieje sandałem. W Deusie HR też było dosyć podobne i w sumie świetnie mi się grało no ale to bylo 9 lat temu. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) Wreszcie to jakoś wygląda, prócz problemów z framerate, jest bajeczka, czekamy 8) Edytowane 26 czerwca 2020 przez Soul 1 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Na początku jest szpil z kataną Chyba tego nie było wcześniej, przynajmniej nie spotkałem się. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 5 godzin temu, Bartg napisał: Imho pasuje to do uniwersum, porównywanie tego do GTA V, że już na ps3 było pełno ludzi na ulicach No ale tam plaża, słoneczko i high lige, a nie brudna wizja przyszłości, gdzie każdy na każdym kroku chce kogoś zabić. Zresztą jeśli dobrze pamiętam z czasów papierowego Cyberpunka tak ten świat wyglądał, każdy siedział w swoim kącie bo lepiej było się nie wychylać. No ładny szlif poszedł. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Trochę mi to rozczarowanie od wczoraj spadło. Obejrzałem jeszcze raz gameplay, doczytałem hands-ony i brzmi to wszystko obiecująco. Oby tylko udało im się usunąć chociażby połowę z tych bugów o których się wspomina i będzie ok. Najważniejsze, że warstwa rpgowa (czyli najważniejszy dla mnie aspekt) robi wrażenie, a questy ponoć oferują wiele możliwości ich rozwiązania. Mimo narzekania i ogólnego pesymizmu - będzie grane. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Ja tam czuję ,że będzie to dobry RPG. Pozytywnie nastraja mnie mniej dopracowana rozgrywka więc te roboczogodziny poszły na coś innego. Zupełnie jak Wiedźmin 3 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Może po prostu początkowo zbyt dużo oczekiwałem (sam nie wiem czego). Tak to jest gdy Redzi zrobili najlepszą jak dla mnie grę generacji i jedną z najlepszych w ogóle. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Ja czekam aż urosną na tyle żeby mieć dwa teamy do gierek. Jedno do produkcji AAA a drugie do AA. Niech Ubisoft sprzeda prawa do marki Might and Magic CD projekt bo im ta marka ewidentnie nie jest potrzebna. 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) Wszędzie dają w miniaturę tą laleczkę jako clickbait byle odpalic filmik a mi się wydaje, że gra wygląda słabiej niż w 2018tym mimo, że Gruszczyk pisze o upgradzie. Edytowane 26 czerwca 2020 przez Plugawy 1 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 26 czerwca 2020 Autor Opublikowano 26 czerwca 2020 Bo w niektórych kwestiach wygląda gorzej. Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 U mnie po W3 mają kredyt zaufania. Ba, zaufanie i to w stu percentach. Czuję, że będzie wczuwa i killing, niczym na moim osiedlu 2020. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi