złoty 4 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 Ludzie to oczekują o tej gry NEO ukrzyżowanego na elektrycznym krzyżu a to będzie świetna gierka tak po prostu bez rewolucji w gameplayu Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 Leci live z pracownikiem CDREP, właśnie mówił, że główna fabuła będzie bardziej skompresowana względem przygód Geralta dzięki czemu będzie więcej ciekawych wątków pobocznych. Fajnie gada, z pasją także można oglądacz i pisacz komętasz. 1 Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 Czy mi się wydaję czy to nowe ujęcia? Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 Wydaje Ci się. Miejscami upgrade, miejscami downgorad. Sprytna sztuczka marketingowa żeby podtrzymać hajp przed kolejną obsuwą. Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 W dniu 26.06.2020 o 10:41, Bartg napisał: Imho pasuje to do uniwersum, porównywanie tego do GTA V, że już na ps3 było pełno ludzi na ulicach Zerknij na gameplay z 2018 roku jak wychodzą z apartamentu - ile ludzi się kręci, widać że miasto żyje. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 Mnie oprócz małego ruchu w mieście, zaniepokoiła mimika postaci, trochę to wszystko sztywne, z drugiej strony to RPG, a nie kolejna gra Naughty Dog czy Quantic Dreams. Reszta jak dla mnie zapowiada się na świetną produkcję, nie mesjasza, bo nic nowego tutaj nie uświadczy, co najwyżej najlepsze elementy z innych gier. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 Nie macie tak, że dzisiaj jak wychodzi gra to zanim w nią zagracie wszystko już o niej wiecie? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 10 godzin temu, estel napisał: Zerknij na gameplay z 2018 roku jak wychodzą z apartamentu - ile ludzi się kręci, widać że miasto żyje. A potem przyszła optymalizacja na obecne konsole i miasto musiało zostać puste jak w Batmanach. Cytuj
aph 155 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 (edytowane) 8 minut temu, suteq napisał: A potem przyszła optymalizacja na obecne konsole i miasto musiało zostać puste jak w Batmanach. Hehs w wielu grach na current geny jest dużo npc ale broń bezbekow xd I nie, nie ma niczego w graficzce przełomowego, żeby to uzasadniać xd. Edytowane 28 czerwca 2020 przez aph Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 Jak dobrze, ze mamy programistę apha, ktory powie nam jak bardzo obciazajace sa efekty uzyte w grze. 1 Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 Marudzicie, będzie hicior. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 Dopiero teraz zerknalem na ten gameplay i, o zgrozo, wygląda i zapowiada się wprost wykórwiscie, a ta jazda pojazdami po mieście i bezdrożach? Ale będzie zwiedzane, o Panie. Ciekawe jak duża będzie mapa. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 Mi się podoba, jest to czego się spodziewałem a z tym marudzeniem jakiegoś pajaca z GOLa dajcie spokój. Martwi jedynie pustawe miasto i chaotyczny interfejs, poczekam na wersję XSX Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 2 minuty temu, Daddy napisał: Mi się podoba, jest to czego się spodziewałem a z tym marudzeniem jakiegoś pajaca z GOLa dajcie spokój. Nie tylko ten pajac z gola jak to nazywasz narzeka na niektóre elementy. Zresztą, wystarczy pooglądać filmiki i od razu widać, że strzelanie nie wygląda zbyt okazale. Model jazdy to wiadomo, że tylko @eX4cT_PL potrafi oceniać po filmikach. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 Widziałem kilka opinii o grze grających osób i jest od takiego 8/10 do super gierki, mam wrażenie że niektórzy chyba oczekiwali podłączenia do matrixa lub cdp za mocno napompowało balonik. W3 na krótko przed premierą też nie było takie jak zapowiadali i nie wyglądało jak na pierwszych zapowiedziach. 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 Cp2077 starczy na dużo godzin, to będzie główna siła a nie technikalia itp. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 Niektorzy chyba spodziewali sie nowej generacji pod katem oprawy/ gameplayu. A to bedzie tylko i aż po prostu za(pipi)ista gierka. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 Co do pustego miasta, to po co wam npc z ktorymi nie ma zadnej interakcji? To jest rpg nastawiony na fabule a nie GTA w ktorym fajnie sobie porozjezdzac ludzi. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 Godzinę temu, Jakim napisał: Niektorzy chyba spodziewali sie nowej generacji pod katem oprawy/ gameplayu. A to bedzie tylko i aż po prostu za(pipi)ista gierka. No to chyba wina samego CDP i dziennikarzy, których zaprosili na zamknięty pokaz na E3 bo po tym się zaczęło pompowanie balonika, że gra jest czymś czego jeszcze nigdy w życiu nie widzieli. Godzinę temu, Il Brutto napisał: Co do pustego miasta, to po co wam npc z ktorymi nie ma zadnej interakcji? To jest rpg nastawiony na fabule a nie GTA w ktorym fajnie sobie porozjezdzac ludzi. A kto powiedział, że nie można zrobić NPC z którymi będzie jakaś interakcja? No ale generalnie okej, można na to przymknąć oko momentami, ale serio? Gra dzieje się w wielkiej metropolii i nie ma ludzi na ulicach albo jest ich garstka? Trochę się to nie klei własnie z grą RPG, która polega na tym, że właśnie jesteś wciągnięty w świat, immersje buduje się własnie realistyczną wizją miasta z przyszłości chociażby, rozumiem, że na pustkowiach jest mało ludzi ale nie w mieście. Zresztą porównaj sobie trailer z e3 2018 I porównaj to z gameplayem z Night City Wire Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 (edytowane) Gameplay bym porównywał do gameplayu, a nie do trailera, który wygląda na rzecz, którą chcieliby osiągnąć twórcy. Tutaj render goni render, a nie fragmenty rzeczywistego gameplay’u. W tym filmiki, około 14 minuty widać, że troszkę więcej tej ludności wokół. Edytowane 28 czerwca 2020 przez MYSZa7 Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 2 minuty temu, MYSZa7 napisał: a nie do trailera, który wygląda na rzecz, którą chcieliby osiągnąć twórcy. Pytanie co mnie jako odbiorce gry ma to obchodzić? Obejrzyj sobie gameplay i raczej świat wyglada na pusty, to samo mój ziomek, który miał okazje gre zobaczyć na żywo mówił, że graficznie i designersko gra wyglada super (co zresztą widać na gameplay'u) ale po prostu jest pusto. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 Wyobraźcie sobie, że do kin wchodzi film z niedokończonymi efektami specjalnymi po zaj.ebistych trailerach i typy tłumaczą się, że trailery to poziom jaki chcieli osiągnąć. Te pustki w mieście to duży minus. 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 (edytowane) @bluber przeczytaj mój post stronę wcześniej, bo chyba nie zrozumiałeś, zdążyłem zauważyć, że świat jest pusty i napisałem, że jest to dla mnie wada. Ja Redów nie tłumacze, po prostu porównywałbym materiały, które prezentują podobną treść i są bardziej reprezentatywne. Jak widać, starszy gameplay tych NPCów miał więcej i nie wiem co jest konkretną przyczyną tego stanu rzeczy w przypadku nowego pokazu, pomimo że gra była prezentowana na mocarnych pecetach. Edytowane 28 czerwca 2020 przez MYSZa7 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 2 godziny temu, Sebas napisał: Wyobraźcie sobie, że do kin wchodzi film z niedokończonymi efektami specjalnymi po zaj.ebistych trailerach i typy tłumaczą się, że trailery to poziom jaki chcieli osiągnąć. Te pustki w mieście to duży minus. Jesli poczas tego traileru caly czas mamy przed oczami napis: WORK IN PROGRESS - DOES NOT REPRESENT THE FINAL LOOK OF THE GAME A przed premiera filmu faktycznie dostajemy trailery, urywki etc. z tego jak to wyglada to imo OK. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi