aph 155 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 6 godzin temu, estel napisał: Ten rzucony tak o komentarz o usunieciu biegania wywola troche zamieszania na reddicie. W przypadku każdej innej gry na forum już by były 2 strony beki i xddd downogorad. Cóż, nie pierwsza kiepska rzecz z tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Eee? Sugerujesz że tu Cyberpunka na rękach noszą? Coś mi się nie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 No a co się ludzie mają pieklić jak nie wiadomo jak ta zmiana wpływa na rozgrywkę. To nie jest kontynuacja gry gdzie można ocenić jak pewne zmiany w rozgrywce zmienią odbiór gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 (edytowane) Usuniecie każdej mechaniki z gry zawsze wplynie negatywnie na gameplay, tutaj podobno zwolennicy. Edytowane 1 lipca 2020 przez aph Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Wszyscy byliby zgodni co do tego, że jakby twojego któregoś z kolei altera w końcu permanentnie usunęli z forum było by to dla nas pozytywne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 34 minuty temu, aph napisał: Usuniecie każdej mechaniki z gry zawsze wplynie negatywnie na gameplay, tutaj podobno zwolennicy. Ja tam nie jestem np. fanem mechaniki trwałości z ekwipunku albo skradania, więc bardzo chętnie bym je wyrzucił z kilku gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 A to już Twoja opinia. Bieganie po ścianach, raczej fajny patent imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Tak jak twoją opinią (błędną) jest to, że zawsze usunięcie czegoś wpływa negatywnie na gameplay. Jeżeli zaś chodzi o samo bieganie po ścianach to owszem, szkoda że usunęli, no ale może dali coś innego w zamian. Nie ma co rozpaczać, jak jeszcze nie zagraliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Nie ma żadnego powodu by uważać, że zostało coś dodane w zamian, przynajmniej w tej chwili. Gdyby tak było to inaczej odniosłbym się do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Zdązyłem zapomniec, ze było bieganie po scianach w trailerze xD nie będę płakał za tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 (edytowane) Postać wyposażona w ostrza na rękach mogła biegać po ścianie i przyczepić się do niej. Edytowane 1 lipca 2020 przez aph Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 3 minuty temu, 20inchDT napisał: Zdązyłem zapomniec, ze było bieganie po scianach w trailerze xD nie będę płakał za tym. Moze jak usuna tez z dying lighta 2 to gra sie ukaze przed koncem roku xD Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Dying light to ma chyba przesrane. Ktos pisal, ze szefu w techlandzie ciagle zmienia pomysły i gra ogolnie w dupie, a teraz jeszcze Avelonne dostał strzała #metoo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 No Marchewa uwielbia mikromanagment. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Jeżeli część oskarżeń do Avellone się potwierdzą to znaczy że był predatorem i jest on dla mnie wielkim zawodem I szkoda mi Techlandu teraz bo skąd mieli wiedzieć o tym co odwala. A skrajnie poprawnie polityczni wariaci nakręca Techlandowi spirale nienawiści żeby nie kupować DL2. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Godzinę temu, aph napisał: Usuniecie każdej mechaniki z gry zawsze wplynie negatywnie na gameplay, tutaj podobno zwolennicy. No nie wiem, wywalili z Soulsów kilka mechanik i powstał z tego o kilka klas lepszy Bloodborne. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Pije do tego, ze usuneli opcjonalna rzecz, której mozesz używać- lub nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 4 minuty temu, - V - napisał: Jeżeli część oskarżeń do Avellone się potwierdzą to znaczy że był predatorem i jest on dla mnie wielkim zawodem A co mu sie przypisuje? Nie sledze jego watku. No i niby czemu nie mialoby sie okazac, ze to kolejne babskie urojenie. Typiara od angry joe juz skapitulowala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Teraz, Mejm napisał: A co mu sie przypisuje? Nie sledze jego watku. No i niby czemu nie mialoby sie okazac, ze to kolejne babskie urojenie. Typiara od angry joe juz skapitulowala. Ruchał laski w hotelu za pozycje w gamedevie. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Brzmi jak prostytutki biorące kasę za seks. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 xD No to niezly predator. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 566 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 No większość tych oskarżeń można brać serio tylko jak się traktuje kobiety jak dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Taki mały gamedevowy Harvey Weinstein. Co prawda nie ok 200 kobiet go oskarża a kilkanaście już bodajże, ale schemat działania miał dokładnie taki sam. Ale to jest dopiero sprawa raczkująca, żadnych sądowych zarzutów mu nikt nie postawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 To niezły avellone xd to się chyba nieźle odbije w branży growej cały ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Wydaje mi się, że teraz i tak już to przycichło. Głośno to o Avellonie było tydzień czy półtora temu. I od tego czasu zamilkł też kompletnie na Twitterze (po kilku przeprosinowych twittach i prośbach o zostawieniu go, zaprzestania śledzenia, szanowania itp). Właściwie po kilku dniach jak mleko się wylało, to każdy dev się od niego odciął. Techland chyba nawet jako pierwszy wystosował oświadczenie i z tego co widziałem nikt nie zamierza ich szykanować i bojkotować. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi