20inchDT 3 361 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Corpo oczywiscie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2020 Wiadomo, że nomad a nie tam jakiś sebix z ulicy czy korposzczur. I nie wiem co wy z tym 2021 - choćby redzi mieli wyciąć pół gry to i tak wydadzą teraz w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2020 Jak dla mnie najlepszy pokaz do tej pory. Same konkrety, fajnie zwięźle wszystko przedstawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2020 3 godziny temu, MBeniek napisał: I nie wiem co wy z tym 2021 - choćby redzi mieli wyciąć pół gry to i tak wydadzą teraz w listopadzie. W 2021 ma być wersja na next-geny, zapewne do tego nawiązują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2020 Nie powiem ta prezentacja również mnie pozytywnie nastawiła do gry. Corposzczur vs patus z pod bloku. Jakbym widział swoje dorosłe i młodzieńcze lata Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2020 Podoba mi się to co zobaczyłem. Nie mam na razie pojęcia jak zacząć grę bo wszystkie 3 ścieżki mi się spodobały. Trailer o broniach bardzo konkretny. Jest dobrze i byle do listopada. (Listopada, prawda, CDRP?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2020 Bloodline 2 opóźnione na 2021, Halo tak samo. Cyberpunk... Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 W dniu 26.07.2020 o 18:32, Nemesis napisał: Bo wszyscy patrzą przez pryzmat Wiedźminów. A to w sumie zupełnie inna gra się szykuje. o wspolnych cechach, takich jak open world i wybory. pieknie wykreowany environment i subtelna sciezka wyborow-konsekwencji, to cos, co wykracza poza tematyke fantasy. mam nadzieje ze Redzi mrugna do swoich rodakow i jakis polski albo chociaz slowianski akcent sie znajdzie w tym konglomeracie spolecznym Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Na przykład eNPeCe zaczepiające na mieście, żebyś kierowniku poratował złotóweczką bo na wino brakuje. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Godzinę temu, Najtmer napisał: mam nadzieje ze Redzi mrugna do swoich rodakow i jakis polski albo chociaz slowianski akcent sie znajdzie w tym konglomeracie spolecznym Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 No przecież że będą polskie nawiązania. Wątpicie w to? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Szkoda, że nie ma czwartej klasy/gangu który nie używa wszczepow. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Myślę, że to zależy, z tego co się orientuję to w Wiedźminie 3 sporo rzeczy zrozumiałych dla Polaków w angielskim tłumaczeniu bylo przekonwertowane na ichni grunt popkulturowy, jako, że tu już nie ma wsi spokojnej i wesołej, to obstawiam, że w zależności od języka to po polskiemu trochę polskości będzie, a po angielskiemu już niewiele jeśli w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 12 minut temu, Voytec napisał: No przecież że będą polskie nawiązania. Wątpicie w to? źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Bo to CD Projekt Red. Techland to robił wielokrotnie i oni też zapewne zrobią. Naprawdę mam Ci podawać źródło do tego, że największe polskie studio które zbudowało renomę na serii będącej hołdem do kultury słowiańskiej umieści w grze polskie smaczki? Już nawet w drugim odcinku Night City Wire masz program po angielsku, a jak pokazują V który u siebie w domu przebiera w broniach to obok drzwi masz polskie napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Teraz, Voytec napisał: jak pokazują V który u siebie w domu przebiera w broniach to obok drzwi masz polskie napisy. V jest turbo-słowianinem, CONFIRMED Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Pokaz wyglądał świetnie, ale mam obawy i tak co do jakości tej gry na konsolach (najbardziej mnie interesuje wersja na XSX w sumie) i to co widzimy to raczej materiał z doje.banego PC i będzie mocny reality check na konsolach pastgenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Obiło mi się o uszy, że gra jest tak zabugowana i w CDP jest taka (pipi)zka, że watpie w premiere w tym roku. Oczywiście może to być fake info, ale warto się nad tym zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Nie warto, bo i tak nic nie wymyślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Mnie bardziej martwi, że trzy miesiące do premiery a oni jeszcze nie pokazali jak wygląda i funkcjonuje cyberprzestrzeń w grze. Z tego co kojarzę to był tylko sekundowy urywek w zeszłorocznym trailerze na e3. Czy to ograniczyli do tego "monitoringu" co był na poprzedniej prezentacji? Tak samo chciałbym, aby na kolejnym night wire w końcu skupili się na elementach rpg i jak różne statystyki wpływają na gameplay. Bo póki co to pokazują bardziej rozbudowaną strzelankę. Gdzie jakieś niesiłowe podejście do rozwiązania misji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 44 minuty temu, orion50 napisał: Obiło mi się o uszy, że gra jest tak zabugowana i w CDP jest taka (pipi)zka, że watpie w premiere w tym roku. Oczywiście może to być fake info, ale warto się nad tym zastanowić. Czyli coś jak Wiedźmin 3, naprawią patchami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2020 Myślę, że Cyberpunk powtórzy kazus Wiedźmina. Gra od premiery chodziła ładnie ze spadkami w kilku charakterystycznych miejscach jak Velen i bagna. Wątpię, żeby doszło do sytuacji, żeby gra w jakiejkolwiek formie była niegrywalna. Będą pracować, patchować i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 287 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Wyjaśnijcie mi jedno Panowie, Redzi wspominali ze wraz z premiera next genów wyjdzie aktualizacja dla wersji na Curent geny, a w 2021 dedykowana wersja dla next genów? Jak to rozumieć? Wersja np na PS4 dostanie aktualizacje która tylko pozwoli odpalić grę na PS5 ale będzie wyglądać tak samo/ciut lepiej a dopiero 2021 dostaniemy za hajs wersje dedykowana wyglądająca tak jak powinna? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 a skad ktos ma to niby wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 elvis no dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi