Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lub Twitch

W dniu 14.09.2020 o 20:57, Kron997 napisał:

@sprite

Wiadomo kiedy Przybyłowicz udostępni jakiś utwór ze ścieżki dźwiękowej? Nie mówie o tej rocknrollowej kupie tylko o tych superanckich, dynamicznych electro kawałkach.

Słyszałeś może jakimś cudem jak brzmi soundtrack i czy gniecie jajca? 

• Smutny 2
Opublikowano

Wymagania bardzo spoko, nie są za wysokie, a dorzucając RTX i DLSS można będzie grać na chillu. No to teraz czekam na jakiś gameplay z next-genów dla porównania, bo to co widzę pasuje mi klimatem i stylówą.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Te wymagania są tak kompletnie z pizdy że już bardziej być nie mogą. Nie rozpisane do jakiej rozdzielczości się odnoszą, ilu fps i co z RT. Optymalizacja pewnie rozyebana. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Te wymagania :banderas:Nie trzeba będzie się szarpać na 3080 tylko na 2060 się ogra a potem się złoży nowego kompa jak skończy się to całe preorderowe szaleństwo

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

Te wymagania są tak kompletnie z pizdy że już bardziej być nie mogą. Nie rozpisane do jakiej rozdzielczości się odnoszą, ilu fps i co z RT. Optymalizacja pewnie rozyebana. 

Ostatnimi czasy jak widzę "minimum" to z reguły odnosi się to do 1080p/30 lub 720p/30.

Opublikowano

Ale co mnie obchodzi minimum, które są dla dzieciaków co dostali kompa na komunie? Ja chcę mieć konkrety jakiego sprzętu potrzeba do np. 1080@60 na Ultra z RT albo 1440p@60 na Ultra z i bez RT. 

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

Ale co mnie obchodzi minimum, które są dla dzieciaków co dostali kompa na komunie?

ej! no u mnie wszystko poza SSD i GPU to minimum właśnie ;(

Z resztą, wymagania są zawsze orientacyjne a wiele gier ma dynamiczne dostosowywanie obrazu dla utrzymania klatek.

Opublikowano

Zapominacie, że CP ma obsługiwać DLSS. Także te zalecane wymagania niekoniecznie muszą być ściemą, bo ta technologia pomoże pchnąć klateczki w rejon 60 przy maszynach obsługujących ten ficzer (czyli co najmniej 2060 jak dobrze pamiętam).