Opublikowano 18 września 20204 l Nie pierwsza taka promka. Najniżej widziałem chyba za niecałe 150 zł.
Opublikowano 18 września 20204 l 5 minutes ago, estel said: Nie pierwsza taka promka. Najniżej widziałem chyba za niecałe 150 zł. No to w przeliczeniu jakoś podobnie wychodzi. Zaczyna mi się powoli zwracać PC w cenach gier.
Opublikowano 18 września 20204 l 1 minutę temu, Figuś napisał: Na gogu 199zł i serio jeszcze cebulic chcecie? To tylko Cirex. Po co płacić jak można nie płacić
Opublikowano 18 września 20204 l Ja tam kupiłem Ultimate Red collection - wszystkie wiedźminy z dodatkami + Thronebreaker + Cyberpunk za 250 zł Bardzo się ucieszyłem.
Opublikowano 18 września 20204 l lub Twitch W dniu 14.09.2020 o 20:57, Kron997 napisał: @sprite Wiadomo kiedy Przybyłowicz udostępni jakiś utwór ze ścieżki dźwiękowej? Nie mówie o tej rocknrollowej kupie tylko o tych superanckich, dynamicznych electro kawałkach. Słyszałeś może jakimś cudem jak brzmi soundtrack i czy gniecie jajca?
Opublikowano 18 września 20204 l Wymagania bardzo spoko, nie są za wysokie, a dorzucając RTX i DLSS można będzie grać na chillu. No to teraz czekam na jakiś gameplay z next-genów dla porównania, bo to co widzę pasuje mi klimatem i stylówą.
Opublikowano 18 września 20204 l Nie wiem jak oni wyciskają taką grafikę na takich wymaganiach. Magia jakaś.
Opublikowano 18 września 20204 l Te wymagania są tak kompletnie z pizdy że już bardziej być nie mogą. Nie rozpisane do jakiej rozdzielczości się odnoszą, ilu fps i co z RT. Optymalizacja pewnie rozyebana. Edytowane 18 września 20204 l przez suteq
Opublikowano 18 września 20204 l Te wymagania Nie trzeba będzie się szarpać na 3080 tylko na 2060 się ogra a potem się złoży nowego kompa jak skończy się to całe preorderowe szaleństwo
Opublikowano 18 września 20204 l 6 minut temu, suteq napisał: Te wymagania są tak kompletnie z pizdy że już bardziej być nie mogą. Nie rozpisane do jakiej rozdzielczości się odnoszą, ilu fps i co z RT. Optymalizacja pewnie rozyebana. Ostatnimi czasy jak widzę "minimum" to z reguły odnosi się to do 1080p/30 lub 720p/30.
Opublikowano 18 września 20204 l Ale co mnie obchodzi minimum, które są dla dzieciaków co dostali kompa na komunie? Ja chcę mieć konkrety jakiego sprzętu potrzeba do np. 1080@60 na Ultra z RT albo 1440p@60 na Ultra z i bez RT.
Opublikowano 18 września 20204 l Mega niskie te wymagania może nawet zagram z RT włączonym jak liczba klatek będzie zadowalająca.
Opublikowano 18 września 20204 l 2 minuty temu, suteq napisał: Ale co mnie obchodzi minimum, które są dla dzieciaków co dostali kompa na komunie? ej! no u mnie wszystko poza SSD i GPU to minimum właśnie ;( Z resztą, wymagania są zawsze orientacyjne a wiele gier ma dynamiczne dostosowywanie obrazu dla utrzymania klatek.
Opublikowano 18 września 20204 l Ja wychodzę z założenia że rekomendowane zapewniają 1080/60 przy mixie high/ultra
Opublikowano 18 września 20204 l Zapominacie, że CP ma obsługiwać DLSS. Także te zalecane wymagania niekoniecznie muszą być ściemą, bo ta technologia pomoże pchnąć klateczki w rejon 60 przy maszynach obsługujących ten ficzer (czyli co najmniej 2060 jak dobrze pamiętam).
Opublikowano 18 września 20204 l 2 godziny temu, Figuś napisał: od RDR2 nie było tak dopieszczonej gry
Opublikowano 18 września 20204 l @suteq CDPR robi pokazy gry na 2080Ti, więc to pewnie by było optymalnie.