Basior 1 072 Opublikowano 28 września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 września 2020 Ależ na nowej generacji po zgonie będzie się ładować pewnie ok. 3 razy szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 września 2020 W dniu 27.09.2020 o 11:33, Bartolinsky napisał: No bluberowi chyba za mocno gatunek cyberpunk kojarzy się z Blade Runnerem, który przede wszystkim jest z gatunku Neo-Noir czyli ma być brudno, deszczowo i ma wpadać światło neonów do zadymionego od szlugów obskurnego pokoju. BR czerpie garściami z amerykański filmów lat 50, ale to nie jest film typowo z gatunku cyberpunk. prekursor gatunku nie jest filmem typowo z gatunku? czy nie kierujesz sie tutaj logika ze "dzisiaj" cyberpunk wyglada inaczej i nie dopuszczasz do mysli tego, ze ogolny design zostal wyplaszczony? jesli to tez jest neo-noir a nie cyberpunk, to chyba mamy naprawde dwa rozne systemu definicji. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 28 września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 września 2020 Cyberpunk? Wygląda jak typowa klatka schodowa na polskim blokowisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 września 2020 polska to taki antycyberpunk - low-life-low-tech i zgadzam sie z bluberem - miejscami jest ok, ale miejscami gra traci edge na rzecz niedorzecznego festynu led'ow, a miejski aspekt >punk< gdzies ulatuje i robi sie sterylnie jak w nowszych deus exach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 28 września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 września 2020 Wiedźmina książkowego też się nie trzymali więc zero zaskoczenia. Niech tworzą z własną wizją adaptacji tego świata. Gierka jest bardziej kolorowa bo to się lepiej sprzedaje, Wiesiek też był w mocno jaskrawych barwach. Mroczne i przygnębiające gierki nie mają aż tak wielu potencjalnych klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 września 2020 fabula nie musi byc przygnebiajaca. grunt zeby gra byla wielowarstwowa. zeby byla appealing mlodemu jak i staremu pokoleniu. i uwierz mi, to drugie wiecej satysfakcji osiagnie, kiedy aspekty w nie wykierowane beda subtelne. dzieciom mozesz strzelac w ryj kolorkami, ale trzeba zadbac, zeby i starsi byli zadowoleni, chocby z malych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 30 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Oszczedzę wam odpowiedzi. Ale sprite mówił, ze każdy pracownik jest przeszcześliwy. Nie da się zrobić dobrej gry bez rocznego crunchu. Niech pracują jeszcze w niedzielę. To niech zmienią branżę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Niech zaczną kiełki sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Ale to świetnie wygląda. Ciekawe czy będzie taki downgorad jak z wieśkiem i jak to będzie chodzić na konsolach (pamiętne bagna i novigrad). Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 No na cross-genach, to na pewno tak ładnie jak na screenach nie będzie, ale na next-genach? Kto wie, także lepiej, że 10 masz sexa, a 9 dni później Cyberpunk 2077 cały na biało wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Odpowiedź Badowskiego na artykuł Schreier'a: https://twitter.com/AdamBadowski/status/1311245204356304896 Szczerze to myślałem, że będą crunchować przez siedem dni w tygodniu na tej ostatniej prostej - przecież o tym się słyszy w innych dużych teamach, zwłaszcza jeśli mówimy o okresie przed wydaniem jakiegoś dema na targi czy samą premierą. W Polsce i tak na plus, że muszą mieć za to płacone jak za nadgodziny, co też nie jest standardem na zachodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Mają płacone za nadgodziny jak są na godzinowym konktrakcie. Jak masz zadaniowy czas pracy (bo jesteś na przykład managerem) to nie masz raczej płacone za nadgodziny. Możesz je sobie odebrać ewentualnie. Przynajmniej tak jest u mnie, gdzie mam napisane że czas pracy mam zadaniowy, ale nie mniej niż 40h w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Gamedev jak te slynne polskie obozy pracy Amazona. Nie zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Ależ to będzie niedopracowana gra na premierę. Dobrze, że kupuje zwykle gry kilka miesięcy po. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 14 minutes ago, devilbot said: Ależ to będzie niedopracowana gra na premierę. Dobrze, że kupuje zwykle gry kilka miesięcy po. Też tam takie wrażenie. I ogólnie, że na zwykłym ps4 będzie to ledwo grywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 No ja liczę na moc xsx i że podciągnie mi ewentualne spadki FPS. Na glitche/bugi jednak nic nie zaradzimy. Oczywiście jeżeli takie niedogodności się pojawią, bo może nie będzie tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Przełożyli premierę o 6 miesięcy + crun(pipi)ą od kilku miesięcy/lat. Czytałem gdzieś, że celują w poziom dopracowania podobny do RDR2. Na pewno będą jakieś bugi, ale nie spodziewam się tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Trzymam kciuki za ich sukces. Może będą w stanie mieć dwa duże zespoły plus jeden ewentualnie dwa mniejsze do indyków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Aha, czyli CD Projekt RED będzie miało studio do indyków? 2020 rok, a nadal gracze nie wiedzą, co to są gry indie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Małe niezależne studio blebleble. Każdy wie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Kumpel mojego kolegi z pracy pracuje w redzie i podobno nie jest kolorowo. Gra jest obecnie w opłakanym stanie technicznym i wydajnościowym, czuć też, że miała problemy w devie, bo ma feeling spoznionej o 2-3 lata, ale fabula i klimat za to lux. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Ale sprite pisał że wszyscy w skowronkach, bajlando, koktajle z parasolką i doczekać na premierę sie nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Ja poczekam z zakupem na testy df wersji na xkoksa nowego. Drugi raz nie dam sie redom nabrac - W3 premierowy na ps4 to był taki dramat, że wstyd na ich miejscu byłoby mi to wydać i chcieć pieniądze(obecnie gralem chwile w goty u ziomka i polatali to calkiem elegancko) A recki to bankowo zagraniczne obczaje, bo w PL walenie konia redom przez wszystkie serwisy jest zbyt silne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi