Figuś 21 141 Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 Ja się o wersję PCtową nie martwię. myślę ,że będzie ok jak z Wieśkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 Ja chyba wezmę na pieca. Karty nie sprzedalem więc mam na czym ograć. Tak czy inaczej czekam na recki. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 440 Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 15 minut temu, mozi napisał: Ja chyba wezmę na pieca. Karty nie sprzedalem więc mam na czym ograć. Tak czy inaczej czekam na recki. Ja tylko czekam aż Gaben zrobi zielone światło na swoim parowniku Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 Ja biorę na pc, bo najtańsza, będą mody i jak zmienię kiedyś PC to upgrade gry jest automatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Kilka informacji na temat projektu od Borysa Nieśpielaka z ostatniego odcinka jego podcastu: Cytat - wszystkie ręce na pokład, nawet jak ktoś skończył swoją pracę przy grze, to teraz robi za testera, łącznie z większością ludzi z gog'a - dziwi się, że kierownictwo zdecydowało się na tego maila odnośnie obowiązkowego crunchu, bo musieli się spodziewać, że to wycieknie, a wiele działów już i tak od dłuższego czasu jedzie po 12h przez 7dni w tygodniu - póki co wersja na podstawowego xone'a wygląda niewiele lepiej niż W3 na switcha (to akurat informacja z drugiej ręki, więc może nie jest aż tak źle) - i taka ciekawostka odnośnie W3: gdy wypuszczali grę na rynek w 2015 to wiedzieli o istnieniu 2tys. błędów, których już nie zdążyli poprawić na premierę https://www.youtube.com/watch?v=OFZ1FdEqX88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Tytani gamedevu Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Grunt,że wszyscy są szczęśliwi z 16h pracy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Chyba skonczylo sie to spokojne kodowanie na ho i ogolne zadowolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Serio aż taki zapyerdol przy tej podróbie deus exa? Kurczę słabo Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 3 godziny temu, MBeniek napisał: póki co wersja na podstawowego xone'a wygląda niewiele lepiej niż W3 na switcha Nawet mi ich nie żal XDDD Spodziewałem się, że będzie słabo ale to jest już ku,rwa jakiś żart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Nie no, jestem ciekawy, co tam wykminili na tych słabych konsolach xone i ps4. Pewnie będzie niesamowita sraka i slideshow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Ja to się nawet za wersję na pastgeny nie zabieram. Szkoda tak dobrej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Jestem przekonany, że do premiery wersje na podstawowe konsole nawet nie będą dyskutowane. Będzie pisane, że na Pro i XOX działa OK, na PC super i tyle. A potem gracze odbiorą swoje kopie, odpalą grę i ujrzą 720@20 fps. Ale będzie płacz w internetach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Zawsze w takich sytuacjach mi się przypomina tekst butchera że bf3 na ps3 wygląda tak samo dobrze jak na pc xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Czyli jednak Cybera odpalać trzeba prawilnie na ps5. Ale chętnie porownam osobiście obie wersje, zanim ps4 trafi na OLX. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Wyciekły zdjęcia mapy i pocztówek (dodawanych do normalnej edycji): https://imgur.com/a/2KXqlcN Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Nawet mi ich nie żal XDDD Spodziewałem się, że będzie słabo ale to jest już ku,rwa jakiś żart. Pograne w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 3 godziny temu, Wiolku napisał: Pograne w tym roku...P Patrząc jak tak gra na mocarnych pc wygląda no to w sumie zero zdziwienia. Jak pójdzie (pipi)burza w sieci po premierze to te akcje mogą im trochę polecieć w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 W ogóle developing tej gry to jakaś porażka. Jakby znowu przesunęli premierę, to praktycznie już nie będzie nic ciekawego w tym roku z gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Raczej nie przesuną To nie Fakes Forge jakby co. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Nie będzie obsuwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Ja się zastanawiam zatem, jak oni zamierzają zrobić roczny wynik Red Dead Redemption 2 w czasach, gdy jeszcze mało kto się pali do kupna PS5. Sam marzę, by ponownie przejść ukochany Control i pobawić się z The Last Of Us 2, więc pewnie piąteczkę sprawię sobie dość szybko, o ile cała ta wsteczna kompatybilność będzie naprawdę ładnie działać, ale, jednak, panowie - ambicje giełdowe zdradzają wielkie cele. A Cyberpunk to jednak gra, która ma robić różnicę grafiką, klimatem, fabułą i, z tego co zrozumiałem, wszystkim innym, tylko nie mechanikami (nie czytałem jeszcze jakiejkolwiek opinii, że strzela się świetnie, sorry). Niemniej coraz bardziej nie mogę się doczekać, co w końcu wyjdzie z tej całej komedii. No i pytanie: co oni pipi robili przez te lata? Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 W sumie, chyba odpuszczę sobie i tak na ps4 i poczekam na ps5 za rok czy coś. Jeżeli konsola ma mi znowu za odrzutowiec robić jak przy TLOU2 to ja podziękuję za takie wrażenia z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 3 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: No i pytanie: co oni pipi robili przez te lata? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi