Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, mozi napisał:

Ja chyba wezmę na pieca. Karty nie sprzedalem więc mam na czym ograć. Tak czy inaczej czekam na recki. 

Ja tylko czekam aż Gaben zrobi zielone światło na swoim parowniku :master:

Opublikowano

Kilka informacji na temat projektu od Borysa Nieśpielaka z ostatniego odcinka jego podcastu:

Cytat

- wszystkie ręce na pokład, nawet jak ktoś skończył swoją pracę przy grze, to teraz robi za testera, łącznie z większością ludzi z gog'a

- dziwi się, że kierownictwo zdecydowało się na tego maila odnośnie obowiązkowego crunchu, bo musieli się spodziewać, że to wycieknie, a wiele działów już i tak od dłuższego czasu jedzie po 12h przez 7dni w tygodniu

- póki co wersja na podstawowego xone'a wygląda niewiele lepiej niż W3 na switcha (to akurat informacja z drugiej ręki, więc może nie jest aż tak źle)

- i taka ciekawostka odnośnie W3: gdy wypuszczali grę na rynek w 2015 to wiedzieli o istnieniu 2tys. błędów, których już nie zdążyli poprawić na premierę

https://www.youtube.com/watch?v=OFZ1FdEqX88

Opublikowano

Jestem przekonany, że do premiery wersje na podstawowe konsole nawet nie będą dyskutowane. Będzie pisane, że na Pro i XOX działa OK, na PC super i tyle. A potem gracze odbiorą swoje kopie, odpalą grę i ujrzą 720@20 fps. Ale będzie płacz w internetach. :obama: 

Opublikowano
3 godziny temu, Wiolku napisał:

Pograne w tym roku...P

Patrząc jak tak gra na mocarnych pc wygląda no to w sumie zero zdziwienia. Jak pójdzie (pipi)burza w sieci po premierze to te akcje mogą im trochę polecieć w dół.

Opublikowano

Ja się zastanawiam zatem, jak oni zamierzają zrobić roczny wynik Red Dead Redemption 2 w czasach, gdy jeszcze mało kto się pali do kupna PS5. Sam marzę, by ponownie przejść ukochany Control i pobawić się z The Last Of Us 2, więc pewnie piąteczkę sprawię sobie dość szybko, o ile cała ta wsteczna kompatybilność będzie naprawdę ładnie działać, ale, jednak, panowie - ambicje giełdowe zdradzają wielkie cele. A Cyberpunk to jednak gra, która ma robić różnicę grafiką, klimatem, fabułą i, z tego co zrozumiałem, wszystkim innym, tylko nie mechanikami (nie czytałem jeszcze jakiejkolwiek opinii, że strzela się świetnie, sorry). Niemniej coraz bardziej nie mogę się doczekać, co w końcu wyjdzie z tej całej komedii.

No i pytanie: co oni pipi robili przez te lata?