MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 no teraz niech robią patcha do Series X, żeby to chodziło w stabilnym klatkarzu i jakimś 1440p Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 To ile gb patch obstawiacie na premiere? Pobija AC Unity? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Day one patch wjedzie na 100%. I nie trzeba do tego insidera. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Patch to żaden wstyd. Problem polega na tym, że rynek zachodni jest dziś przede wszystkim konsolowy. A najpopularniejszą konsolą jest aktualnie PS4 i wraz z premierą PS5 to się szybko nie zmieni. Pójdą jednak na bank teorie spiskowe, że CD Projekt RED, jak ten tonący, co brzytwy się chwyta, chce sprzedać nowe konsole. I wielu będzie zawiedzionych, że zrobili kaszanę na słabszych sprzętach. O ile to rzeczywiście będzie kaszana. Zostały 2 miesiące. Może akurat wyczarują coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 6 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Patch to żaden wstyd. Problem polega na tym, że rynek zachodni jest dziś przede wszystkim konsolowy. A najpopularniejszą konsolą jest aktualnie PS4 i wraz z premierą PS5 to się szybko nie zmieni. Pójdą jednak na bank teorie spiskowe, że CD Projekt RED, jak ten tonący, co brzytwy się chwyta, chce sprzedać nowe konsole. I wielu będzie zawiedzionych, że zrobili kaszanę na słabszych sprzętach. O ile to rzeczywiście będzie kaszana. Zostały 2 miesiące. Może akurat wyczarują coś ciekawego. Stare sprzęty to kaszana obecnie, z taką skalą i grafiką nie wiem czego się spodziewasz, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że CDP to nie rockstar. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Teraz, lpcl napisał: Stare sprzęty to kaszana obecnie, z taką skalą i grafiką nie wiem czego się spodziewasz, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że CDP to nie rockstar. Ty to wiesz, ja to wiem. Ale tatuśki i inni, którzy kupują Cyberpunk na gwiazdkę (albo na urlop z roboty) mogą się wpipić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Wolałbym gdyby CDP poszedł drogą Techlandu ze swoim Dying Light, nie ukrywali, że poprzednie konsole były guwnami obsranymi i dobrze na tym wyszli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 2 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Ty to wiesz, ja to wiem. Ale tatuśki i inni, którzy kupują Cyberpunk na gwiazdkę (albo na urlop z roboty) mogą się wpipić. Jeśli tylko kupią to CDP będzie zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 14 godzin temu, MBeniek napisał: Wyciekły zdjęcia mapy i pocztówek (dodawanych do normalnej edycji): https://imgur.com/a/2KXqlcN ta pierwsza pocztówka takie trochę gta v Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 8 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Ty to wiesz, ja to wiem. Ale tatuśki i inni, którzy kupują Cyberpunk na gwiazdkę (albo na urlop z roboty) mogą się wpipić. A może nie, bo to hardkorowcy forumkowcy zawsze najbardziej płaczą, a normalni ludzie po prostu grają w grę, jak jest w miarę ładna to wystarczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) tez czuje, ze wersje na currentgeny to bedzie niegrywalna sra.czka przez pierwsze pol roku i w kazdej jutubowej recenzji bedzie napisane "graj na pc albo na next genach z patchem", a wersje na ps4 i xbox one beda, bo beda. A jak juz polataja do poziomu znosnosci (o ile), to wersje currentgenowe dawno juz beda zapomniane, glownie ze wzgledu na przepasc w jakosci. w sumie jak ktos kto sie napalal przez te wszystkie lata na cp2077 i zamierza to ograc na ps4, to troche tak, jakby sie napalal, ze w 2020 otworzy sklep z e papierosami i bedzie kosil miliony, wbijajac sie w nisze, tak jak w 2011 Edytowane 5 Października 2020 przez Andżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Ogrywać takiego sztosa na konsolach z 2013 z dyskami talerzowymi? Jest w tym w ch,uj heroizmu. Ja do wniosków, że takich gier nie ogrywa się na konsolach doszedłem po pierwszym odpaleniu Fallouta 3 na X360. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Mam nadzieję, że jednak nie będzie takiego przeskoku jak np. Just Cause PS2 vs pierwszy Xbox, a to nawet nie była różnica generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Grałem w Volfenstein New Order na PS 3 i potem odpaliłem New Colossus na PS 4. I tam, jakimś cudem, wszystko zostało rozegrane świetnie. Podobnie rzecz miała się z pierwszym z nowych Tomb Raiderów. Nie mówiąc już o GTA V. Optymalizację da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 > optymalizacja > CD Projekt Red wybierz jedno Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Szkoda, że tak pesymistycznie ludzie tutaj się wypowiadają. Gra podobno wyglądała pięknie na pokazach, a sam CDPR nie jest teraz malutką firmą z małym budżetem, więc szanse na dobrą grafę są moim zdaniem całkiem spore. Pokazy były na 2080Ti, więc bardzo podobna moc do nowych konsol. Minimalne wymagania są podobne do xbox one s. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Też mnie dziwi to wieszanie psów na RED-ach. Gra wygląda fenomenalnie i na pewno będzie kamieniem milowym w dziedzinie RPG-ów. Przypominam, że nieudacznicy z Bugthesdy, Bioware do Wiedźmina 3 swoimi produkcjami nie podskoczyli wyżej kolan. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Taka polska natura. Łatwiej się narzeka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 7 minut temu, estel napisał: Taka polska natura. Łatwiej się narzeka. Dokładnie. Nawet Idze Świątek dostanie się w internecie od niektórych debili, że jak ona śmiała awansować do ćwierćfinału turnieju Roland Garros. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Po to jest forum, żeby w nieskończoność spekulować i dmuchać na zimne. Jeśli ktoś chce peany i spusty, niech idzie na gry-online albo coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Polskie bloto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 No dobra ale według was co, cd red miał anulować gierkę na PS4 i XONE czy jak? Ta gra jest pisana na obecna generacje czy tego chcecie czy nie, produkcja na serio zdaje się zaczęła w 2016 kiedy nawet nie było półmetku obecnej generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Obawy można jakieś mieć, ale naprawdę mamy słabe podstawy by wierzyć, że gra będzie wyglądała i chodziła tragicznie. Jedyne materiały dostępne w Internecie są z bardzo dobrą grafą. Jak ktoś ma powody to dramy, to spoko. Ja mam nadzieję bawić się z gierką dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 3 godziny temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: A Cyberpunk to jednak gra, która ma robić różnicę grafiką, klimatem, fabułą i, z tego co zrozumiałem, wszystkim innym, tylko nie mechanikami (nie czytałem jeszcze jakiejkolwiek opinii, że strzela się świetnie, sorry). No widziałem filmik z jakimś inwestorem CDP, poleciał gadką w stylu " ludzie narzekają na jazdę autem, to nie samochodówka, na strzelanie, to nie FPS na walkę wręcz, to nie bijatyka" itp. Mechaniki? Usunęli mechaniki które pokazali na gameplayach xd Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 A ja mam zupełnie obojętne podejście. Chyba tak jak jeden z Was napisał wyżej ja się nastawiałem na TPP, a kiedy pokazali pierwszy fragment rozgrywki i okazało się, że widok z pierwszej osoby to mój zapał automatycznie opadł. Po Wieśku spodziewałem się chyba trochę Geralta w XXI wieku. Tak czy siak mam takie tyły z grami, że nie pali mi się, aby kupować grę na premierę. Poczekam na recenzje, zobaczę jak gra chodzi na PS4 Pro. Najpewniej i tak chyba kupię dopiero za kilka lat na next-gena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi