Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano
2 minutes ago, LukeSpidey said:

A ja mam zupełnie obojętne podejście. Chyba tak jak jeden z Was napisał wyżej ja się nastawiałem na TPP, a kiedy pokazali pierwszy fragment rozgrywki i okazało się, że widok z pierwszej osoby to mój zapał automatycznie opadł. Po Wieśku spodziewałem się chyba trochę Geralta w XXI wieku. 

Tak czy siak mam takie tyły z grami, że nie pali mi się, aby kupować grę na premierę. Poczekam na recenzje, zobaczę jak gra chodzi na PS4 Pro. Najpewniej i tak chyba kupię dopiero za kilka lat na next-gena. 

Ja mam trochę podobnie. Nie jestem fanem FPP i open world. Generalnie też nie napalam się jakoś mocno na gry poza nielicznymi wyjątkami. Jednak zrzędzić na grę przed premierą też nie chcę. W ogóle nie lubię być negatywny :)

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
31 minut temu, aph napisał:

Mechaniki? Usunęli mechaniki które pokazali na gameplayach xd

nic takiego nie miało miejsca pomyleńcu i już zostałeś wyjaśniony w tym temacie

Opublikowano

Tak samo się głowię. Nie było go w tym pierwszym prawie 50-minutowym gameplayu gdzieś? Bo nic innego nie kojarzę, a nie chce mi się wertować teraz takiego filmiku.

Opublikowano
1 minutę temu, Voytec napisał:

Tak samo się głowię. 

Masz, trzymaj.

Opublikowano
5 godzin temu, MaZZeo napisał:

Rzeczywiście, zwracam honor.

to co pokazali trwało może sekundę wiec to mogło mi umknąć. Nie widze jednak tu szczególnie jakiejś straty.

W takim pokoju 15 m2 to bieganie mogłoby nie wypalić. 

Opublikowano

Dramatycznie się czyta ten temat, mam wrażenie że zbiegli się tu sami pececiarze i tylko napierdalaja na grafikę, ciekawe czy te dauny na premierę też zniszczą te forum swoimi zmieszanymi z błotem postami czy gra pójdzie mi na takiej a takiej konfiguracji. 

Ja po Cyberpunku oczekuje świetnej bogatej gry, jestem w stanie iść na kompromisy aby się dobrze bawić. Jakoś mało kto pisał o ograniczeniach konsol w temacie rdr2 czy tlou 2, ludzie się po prostu dobrze bawili.

Opublikowano

Ja w takiego wiedźmina 3 też się dobrze bawiłem przy premierze co nie znaczy że gra dobrze działała. Ale w tym przypadku to myślę że granie na nextgenach będzie już spoko. 

Opublikowano

@standbyma rację i ciężko się czyta takie marudzenie, które nawet nie jest dyskusją.

Masa ludzi czeka na tą grę i ma w planach zagrać na np. Ps4. 

Nie ma co zniechęcać nikogo do grania. 

Opublikowano

Dobra ale już pozostawiając czy będzie kiepsko pod względem technicznym (liczę że nextgen mi to chociaż ogarnie na akceptowalnym poziomie) - pytanie czy sama historia i świat da radę. Wiedźmin był świetny pod tym względem mimo wszystko. 

Ja się bardziej obawiam, czy brak konkretnego bohatera ala Geralt tylko randomowy ludek z generetora nie rozwali historii, a nie jakieś "że w jednym mieście pod koniec gry będzie 20 fpsów na XOS, chlip". Toż to ja w to będę grał z 2 miechy minimum. Klimat, historia, otoczka. Czy ja się w to wczuję. I oczywiście w mairę dobry gameplay i grafa (w miarę).

A na razie zapowiada się, że klimat będzie.

Opublikowano

No w sumie dla mnie jedyna wada tej gry to random bohater- nie lubię tych edytorów i robienia postaci bo potem lata mi koło wafla cała postać. 

Opublikowano

O to nie jest tak, że główna postać ma normalnie dialogi i został nagrany głos męski i żeński, by to ogarnąć? 

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

O to nie jest tak, że główna postać ma normalnie dialogi i został nagrany głos męski i żeński, by to ogarnąć? 

O facjate mu chodzi, też nie lubię kreatorów postaci, marnowanie czasu jak dla mnie

Opublikowano

Podobnie u mnie - kombinacja "widok FPP + randomowy bohater z edytora" i kompletnie zazwyczaj nie potrafię wczuć się jakoś w postać. 

Opublikowano
11 minut temu, Figuś napisał:

O facjate mu chodzi, też nie lubię kreatorów postaci, marnowanie czasu jak dla mnie

To przecież zawsze można zostawić domyślną. I tak przez 99% czasu nie będziesz jej widział przez to, że jest fpp.

W mass effect też był edytor postaci, a grało się domyślnym Shepardem i dało się wczuć w postać (w sensie nie latał mi koło wafla). :lapka:

Opublikowano
19 minut temu, Figuś napisał:

To tak jak u mnie. W CP2077 zagram defaultowym bohaterem znanym z trailerów. Nie zmienię nic a nic. Dodatkowo uważam, że skoro tak była ta postać prezentowana i gra przy jej pomocy promowana, to jest ona najbardziej dopracowana, znaczy się mimika twarzy itd. Dokładnie to samo miałem z Shepardem.

Opublikowano

Super, tylko tutaj mimiki to za bardzo nie uświadczysz grając w FPP xd

Opublikowano

No o to chodzi że będę grał gotową postacią jedynie stracę czas na to jaki styl gry wybrać i pod to stworzyć profil.

Opublikowano

Dobra to wiadomo, też zostawiam postać.

Bardziej mi chodzi o to, że historia może być na tyle generycznie napisana, że w sumie jakby nie było bohatera i miał on/ona/ono zero znaczenia.

Do tego dochodzą niby fajne 3 różne prologi.

Zawsze wolę jak jest jeden konkretny bohater, z konkretną historią.

No ale zobaczymy - po promocyjnych materiałach wygląda na to, że V jednak jakiś tam charakter ma.

Opublikowano

A defaultowa laskę pokazywali już, czy domyślnie będzie ten typ z trailerów tylko? No ja też nie mam zamiaru się bawić w kreatora, gra która jest fpp, a i tak ryja i postaci oglądać nie będziesz, po za cutscenkami, no bez sensu stworzenie mordy, gdyby to było tpp to ok.

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

A defaultowa laskę pokazywali już, czy domyślnie będzie ten typ z trailerów tylko? No ja też nie mam zamiaru się bawić w kreatora, gra która jest fpp, a i tak ryja i postaci oglądać nie będziesz, po za cutscenkami, no bez sensu stworzenie mordy, gdyby to było tpp to ok.

7LM4e4u6tvPgk2M8GGq4Hb.jpg

do wyboru on/ona