Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile nam przyjdzie poczekać na wersję pod nextgeny? Jak przewidywania według Was? Poczekamy sobie pół roku, czy może dostaniemy już prezent na gwiazdkę?

Nie ukrywam, że mocno kusi, żeby ograć na premierę, ale chyba jednak poczekam aż dostanę kompletnego nextgena.

Opublikowano

Grę podobno można przejść bez walki, więc zawsze możesz skorzystać z tej formy przejścia.
Ja nie lubię się skradać w grach ;) ale jakoś w Deus Exa jedynka tak grałem dla trofeum to dwójkę też tak grałem.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 godzinę temu, estel napisał:

A później ludzie na ulicy muszą patrzeć na twoje owłosione kostki ;< zero litości

to sie nie patrz typie, co Cie obchodzi kto i jak sie ubiera? Czyżby Cie to jarało i siebie za to nienawidzisz misiu? 

Wracając do tematu- Myślicie, że jeśli jest opcja doszycia bonusowego michałka to jest i też opcja podwinięcia sobie nogawek w kreatorze?

• Minusik 1
Opublikowano

Doyebanie się do podwiniętych nogawek w temacie gierki w której ubiór potrafi być ostro krzykliwy xD Paradoks polactwa.

@estel a w lato jak widzisz nagie, męskie, owłosione łydki to zakrywasz oczy czy od razu dzwonisz na policje bo lpg?

• Plusik 1
Opublikowano

Jak się uruchomili kostkarze xd.

6 godzin temu, SetoPL napisał:

Ja tylko się martwię o jedno. O gunplay. Ostatnio odpaliłem Deus Ex druga część, chciałem przejść ja strzelając i o jejuniu. Wyłączyłem po 30 minutach.

No Deus Ex to gra z zasady bardzo mocno stawiająca na unikanie otwartej wymiany ognia, ale jedną z jej zalet jest to, że masz w tym zakresie wybór. Możesz się przekradać, możesz się bawić w hackowanie, możesz ogłuszać z przyczajki. Rozumiem, że może to nie być czyjś wymarzony sposób rozgrywki (dla mnie bomba i jeśli mniej więcej tak by to wyglądało w CP, to właśnie tak będę grał), no ale takie właśnie były DE.

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, kotlet_schabowy napisał:

Jak się uruchomili kostkarze xd.

Jeszcze do tego jeansy xD

Jestem ciekaw czy będzie easter egg z Ciri. Brak uznam za zmarnowany potencjał

• Plusik 1
Opublikowano
7 minut temu, McDrive napisał:

Jeszcze do tego jeansy xD

Jestem ciekaw czy będzie easter egg z Ciri. Brak uznam za zmarnowany potencjał

Wstaw McDonald fita to ocenimy jakis modny. Tylko żeby się nie skończyło jak z qbkeim i łydami. 

• Haha 1
Opublikowano

Oj chłopcy spokojnie, żartowałem sobie tylko. Wiem, że lubicie ocierać się o innych swoimi mięsistymi męskimi łydkami. Sam podwijam i noszę krótkie jak mam ochotę.

Niektórym to chyba niewiele potrzeba, żeby poczuć się atakowanym :D 

Opublikowano
4 godziny temu, mozi napisał:

Wstaw McDonald fita to ocenimy jakis modny. Tylko żeby się nie skończyło jak z qbkeim i łydami. 

Jestem głupi, ale nie poyebany jak ludzie publikujący swoje zdjęcia w internecie:pawel:

Opublikowano
16 godzin temu, Soul napisał:

Też mam :P

120996688_876509502885209_2725706394483081189_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=825194&_nc_ohc=n2w2S6xcmoEAX9K_081&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=903de2f3a228216328bd60cb976c2538&oe=5FA19641

xddd nie czaje jak można w długich spodniach podwijac sobie nogawki xdd od razu po kimś takim widać że wieśniak.

We Włoszech w których jestem co roku jest to nie do pomyślenia.