Kron997 450 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 Nie moge sie doczekać grania przy muzyce Przybyłowicza, spacer między wieżowcami Arasaki przy ambiencie to będzie niekończący sie qlimax wrażeń. Ja pyerdolę co to będzie za gra Cytuj
ginn 789 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 Ile nam przyjdzie poczekać na wersję pod nextgeny? Jak przewidywania według Was? Poczekamy sobie pół roku, czy może dostaniemy już prezent na gwiazdkę? Nie ukrywam, że mocno kusi, żeby ograć na premierę, ale chyba jednak poczekam aż dostanę kompletnego nextgena. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 Grę podobno można przejść bez walki, więc zawsze możesz skorzystać z tej formy przejścia.Ja nie lubię się skradać w grach ale jakoś w Deus Exa jedynka tak grałem dla trofeum to dwójkę też tak grałem.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 1 godzinę temu, Soul napisał: Też mam Podwijasz nogawki jak jakiś patus? 1 1 1 4 Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 1 minutę temu, McDrive napisał: Podwijasz nogawki jak jakiś patus? Podwijam bo lubię. 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 A później ludzie na ulicy muszą patrzeć na twoje owłosione kostki ;< zero litości 1 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 1 godzinę temu, estel napisał: A później ludzie na ulicy muszą patrzeć na twoje owłosione kostki ;< zero litości to sie nie patrz typie, co Cie obchodzi kto i jak sie ubiera? Czyżby Cie to jarało i siebie za to nienawidzisz misiu? Wracając do tematu- Myślicie, że jeśli jest opcja doszycia bonusowego michałka to jest i też opcja podwinięcia sobie nogawek w kreatorze? 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 podwijanie nogawek kojarzone z patusami, współczuje postrzegania świata 1 Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 Doyebanie się do podwiniętych nogawek w temacie gierki w której ubiór potrafi być ostro krzykliwy xD Paradoks polactwa. @estel a w lato jak widzisz nagie, męskie, owłosione łydki to zakrywasz oczy czy od razu dzwonisz na policje bo lpg? 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 Jak się uruchomili kostkarze xd. 6 godzin temu, SetoPL napisał: Ja tylko się martwię o jedno. O gunplay. Ostatnio odpaliłem Deus Ex druga część, chciałem przejść ja strzelając i o jejuniu. Wyłączyłem po 30 minutach. No Deus Ex to gra z zasady bardzo mocno stawiająca na unikanie otwartej wymiany ognia, ale jedną z jej zalet jest to, że masz w tym zakresie wybór. Możesz się przekradać, możesz się bawić w hackowanie, możesz ogłuszać z przyczajki. Rozumiem, że może to nie być czyjś wymarzony sposób rozgrywki (dla mnie bomba i jeśli mniej więcej tak by to wyglądało w CP, to właśnie tak będę grał), no ale takie właśnie były DE. 1 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 25 minut temu, kotlet_schabowy napisał: Jak się uruchomili kostkarze xd. Jeszcze do tego jeansy xD Jestem ciekaw czy będzie easter egg z Ciri. Brak uznam za zmarnowany potencjał 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 7 minut temu, McDrive napisał: Jeszcze do tego jeansy xD Jestem ciekaw czy będzie easter egg z Ciri. Brak uznam za zmarnowany potencjał Wstaw McDonald fita to ocenimy jakis modny. Tylko żeby się nie skończyło jak z qbkeim i łydami. 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 No, ale słabo wyglądają podwinięte nogawki akurat w TYCH spodniach. No i dzieciarnia z podwiniętymi nogawkami jesienią/zimną to jakaś paranoja. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 Osobiście nie nosze sie z podwiniętymi nogawkami ale nie trawie jak ktoś komuś dosrywa za to że ubiera sie tak jak lubi i czuje sie dobrze. Dziecinada. 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 Oj chłopcy spokojnie, żartowałem sobie tylko. Wiem, że lubicie ocierać się o innych swoimi mięsistymi męskimi łydkami. Sam podwijam i noszę krótkie jak mam ochotę. Niektórym to chyba niewiele potrzeba, żeby poczuć się atakowanym Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 4 godziny temu, mozi napisał: Wstaw McDonald fita to ocenimy jakis modny. Tylko żeby się nie skończyło jak z qbkeim i łydami. Jestem głupi, ale nie poyebany jak ludzie publikujący swoje zdjęcia w internecie Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 16 godzin temu, Soul napisał: Też mam xddd nie czaje jak można w długich spodniach podwijac sobie nogawki xdd od razu po kimś takim widać że wieśniak. We Włoszech w których jestem co roku jest to nie do pomyślenia. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Takie podwijanie to trend dla kobiet które mając zgrabne,ładne lydki i kostki mogłyby się nimi chwalić. A nie by pedały miały sobie podziwiać owlosione kostki :F Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 9 godzin temu, Plugawy napisał: No i dzieciarnia z podwiniętymi nogawkami jesienią/zimną to jakaś paranoja. Eee sine kosteczki licealistek zawsze na pedo propsie 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Cała strona o podwiniętych spodniach i gołych kostkach. Gdyby jeszcze chociaż ładne żeńskie to tak. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 (edytowane) @standby Nie czaję jak można być takim Polaczkiem co ma ból dupy o takie coś, a nie czekaj w sumie nic nowego Edytowane 8 października 2020 przez Soul 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Dwie strony tematu do usunięcia Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Ciekawe, czy w Cyberpunku 2077 będzie dało się podwijać spodnie... Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 13 minut temu, Czoperrr napisał: Dwie strony tematu do usunięcia E tam, łądne nawiazanie do Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi