Boomcio 4 026 Opublikowano 14 października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 Po tym, co piszą o grze obstawiałem, że na trzech. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 Ten powyższy gif na motorku mi się skojarzył ze sceną na autostradzie z Matrix Reloaded Niby miałem czekać na dedykowaną wersję na nextgeny, ale jak tak dalej pójdzie to pewnie wjedzie jeszcze na święta. Oczywiście na xsx i o ile nie będzie info o jakiś większych bugach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 drinki, palmy, praca marzen https://polskigamedev.pl/cyberpunk-2077-rozgoryczony-pracownik-mowi-o-crunchu-i-premiach/?fbclid=IwAR1pvXfBUdndSwxyFDMcTltwgCgngEImcc4R35X85qQOXG3xPsqJoteDwjE Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Zawsze jak się wylewa płacz to od tych najbardziej rozgoryczonych. Mimo wszystko jeden z forumowiczów wybił mi z głowy pracę w gamedevie, bo janusze korporacji wiedzą, że i tak stuleje pracować będą więcej za mniej bo PRESTIŻ w giereczkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 W tekście można wyczytać, że niektórzy pracownicy w biurze natrzaskali po 1600 nadgodzin. To jest w ogóle możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 35 minutes ago, Paolo de Vesir said: Zawsze jak się wylewa płacz to od tych najbardziej rozgoryczonych. Mimo wszystko jeden z forumowiczów wybił mi z głowy pracę w gamedevie, bo janusze korporacji wiedzą, że i tak stuleje pracować będą więcej za mniej bo PRESTIŻ w giereczkowie. w porownaniu do Google czy Facebooka to prestiz jest praktycznie zaden, chyba ze chcesz imponowac kolego ze robisz gierki dla dzieci. No jak masz wpis w cv z CDP to jestes w lepszej pozycji na rynku pracy ale i tak tylko w gamedevie wiec zamieniasz jeden kolchoz na drugi Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 17 minut temu, Nemesis napisał: W tekście można wyczytać, że niektórzy pracownicy w biurze natrzaskali po 1600 nadgodzin. To jest w ogóle możliwe? To ja anegdotycznie: np. przy releasach W3 (i dodatków), był odgórny nakaz: przychodzimy do pracy 7 dni w tygodniu, niezależnie co robisz, zwykle trwało to minimum miesiąc, nie muszę też mówić, że nikt nie siedział 8 godzin tam, tylko "kapkę" dłużej :v Praca w CDP nadal się opłaca na rynku pracy, ale głównie jeśli chcesz robić w gierkach - w PL tylko 3-4 studia potrafią wykształcić devów AAA, Redzi są jednym z nich i płaca nie jest najgorsza ofc, ale trzeba liczyć się z absolutnie gigantycznym crunchem (i czasami irracjonalnymi decyzjami "góry"). Jest powód, dlaczego po każdym dużym projekcie CDP RED organizuje Promised Land (event służy do rekrutacji między innymi), po prostu dużo pracowników po skończeniu takiego projektu, zmienia pracę (ale są i seniorzy, którzy w zasadzie uwielbiają to co robią i taki styl życia - to oni później kształcą nowy narybek i koło się zamyka). Post mortem tego projektu będzie ciekawe (jeśli kiedykolwiek ujrzy światło dzienne) - bo no, było kilka dużych migracji ze studia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Fajnie te furacze wyglądają niektóre. Lubie takie muscle i pony cary. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Podoba mnie się to. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Najlepszy city wire ależ hype mi się udziela, jak na RDR2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 674 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Zawsze jak się wylewa płacz to od tych najbardziej rozgoryczonych. No trudno, żeby płakał ktoś, komu to pasuje xd. Choć śmiem twierdzić, że inni po prostu milczą, bo się nie chcą wychylać, ot zagryzą zęby i zmienią firmę po premierze. Może mam trochę idealistyczne podejście, ale jak dla mnie sytuacja, w której trzeba się godzić na opisane warunki "bo taka branża, taka specyfika, będziesz miał w CV" jest chora i będzie skutkować utrwalaniem takich wzorców. Niektórym chyba się wydaje, że nerdy płaczo, bo trzeba miesiąc przed premierą posiedzieć dłużej w biurze, a tymczasem z doniesień informatora wynika, że crunch praktycznie trwa od maja 2019 Co więcej, nie tylko nadgodziny pachną januszexem, tylko cała filozofia firmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Aż siusiak się obudził podczas oglądania. Piękna gra będzie, byle jeszcze miech wytrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 od 19. listopada bunkruje sie w mieszkaniu, wyłączam telefon i będę grać aż nie padnę. Miskę na mocz już dziś kupiłem u chińczyka, z dwójką trudniej ale coś wymyślę. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 MESJASZ NADCHODZI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Multipla Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Pokłony dla kogoś kto im dobiera muzykę do trailerów. Dobrze buja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Godzinę temu, Kron997 napisał: od 19. listopada bunkruje sie w mieszkaniu, wyłączam telefon i będę grać aż nie padnę. Miskę na mocz już dziś kupiłem u chińczyka, z dwójką trudniej ale coś wymyślę. Tirowcy podobno polecają walić w reklamówke. Sikobidony to klasyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 No te ostatnie trailery to bez kitu niemal "GTA 2077" Wrzucimy się do PS5 jak już wyjdzie te 2-3 pierwsze patche, żeby się pływać w bugach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 design tych cacuszek 2 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Piękne. Niech już będzie 19 listopad Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 (edytowane) Hype mnie uderzył bardzo mocno i jeszcze mocniej dotarło do mnie, że zwykłe ps4 tego nie uciągnie po ludzku. No (pipi)a nie. Włożyli w te piękne fury dużo serca. Ogólnie jakoś nie dociera do mnie, że to może być gra na mniej niż 8-9. Zbyt mocarnie się to prezentuje pod każdym względem. Nawet Wajfi się wczoraj ożywiła jak oglądałem, więc będę miał zapewne towarzystwo jak przy W3. Edytowane 16 października 2020 przez Wiolku Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Trochę zaczynałem wątpić w chłopaków ale bije się w pierś. Niestety na obecną generacje nie mam zamiaru tej gry kupować tu trzeba więcej mocy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi