Bartg 5 446 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 11 hours ago, kotlet_schabowy said: No trudno, żeby płakał ktoś, komu to pasuje xd. Choć śmiem twierdzić, że inni po prostu milczą, bo się nie chcą wychylać, ot zagryzą zęby i zmienią firmę po premierze. Może mam trochę idealistyczne podejście, ale jak dla mnie sytuacja, w której trzeba się godzić na opisane warunki "bo taka branża, taka specyfika, będziesz miał w CV" jest chora i będzie skutkować utrwalaniem takich wzorców. Niektórym chyba się wydaje, że nerdy płaczo, bo trzeba miesiąc przed premierą posiedzieć dłużej w biurze, a tymczasem z doniesień informatora wynika, że crunch praktycznie trwa od maja 2019 Co więcej, nie tylko nadgodziny pachną januszexem, tylko cała filozofia firmy. Ale ogólnie branża IT, w której robisz duże, międzynarodowe projekty tak wygląda, a nie tylko gierki Kumpel w TomTomie jest jakimś tam team liderem to przez ostatni miesiąc pracuje średnio 8-24. No ale potem przychodzi przelew za nadgodziny rzędu 20k to chyba nie tak źle A będzie tylko gorzej w gierkach - sequele muszą wychodzić jak najczęściej, gracze chcą gier na 50-100h no to nie da się tego zrobić w 40 godzinny tydzień pracy. A fury w tym Night Wire czysty sex, mieszanka Mad Maxa z Death Race i Carmageddonem, Porsche Johnyego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 537 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Pracuję w IT jako programista w jednym z banków, robimy duży projekt z terminem na koniec listopada i we wrześniu 50 nadgodzin Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 (edytowane) Wszystko zależy od priorytetów. 20k za nadgodziny to po prostu drugi etat w IT, ale praca z tego co piszesz praktycznie całą dobę. Jak ktoś jest na etapie dociśnięcia kasy, bo potrzebuje na jakiś cel to spoko, ale w życiu nie widziałbym satysfakcji z cyferek na koncie przy jednoczesnym braku życia (mówię o chwili obecnej, kiedyś bardzo chętnie jak byłem przed większymi życiowymi zakupami). A na Cyberka mam hypa jak nie wiem. Do 19.11 chcę mieć wyczyszczony backlog, zostało mi parę platformerów (Unravel 2, Trine 4) i pewnie nie zdążę czasowo z Wasteland 3. I przez następny kwartał będę chłonął ten świat od CDP. Bez rushowania, bez olewania side questów. Liczę na wkrętkę jak przy Wiedźminie i GTA <3 No i mocno ciśnie mnie porównanie między PS4 a PS5, odpalę tu i tu od razu. Tylko czy Covid nie pozamyka galerii handlowych - zarówno gra jak i PS5 mam do odbioru osobistego Edytowane 16 października 2020 przez _Red_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 No też jest mega zadowolony stylem gierki. Fury . Jedynie co martwi to to, że na konsolach będzie to pewnie wyglądać o wiele słabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur_K 187 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 U mnie też napięcie rośnie! Na premierę się nie nastawiam, coś od Mikołaja trzeba dostać :D. Jednak te filmiki robią robotę, sama jazda po tym mieście będzie czymś niesamowitym. Oby fury prowadziły się przyzwoicie... Nie jestem fanem FPP, ale dla takiego tytułu trzeba będzie się przełamać. Mam nadzieję, że dla casualowych graczy też będzie dopasowana, żeby się pobawić i poznać historię bez nabijania >100h Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 (edytowane) JERZU ta 911 Johnego to chyba najlepszy rocznik 911. Cudo. dla fanow 911, maly offtop: Singer od kilku juz lat robi najlepsze restomody klasycznych rocznikow: Edytowane 16 października 2020 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Ale jest potencjał, żeby zrobić futurystycznego malucha albo poloneza. Mam nadzieję, że doczekamy się takiego smaczku. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 A malucha nie było na jednym z filmików? Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 O ludzie jak to wygląda. Muszę zobaczyć jak to będzie hulać na starym PS4. Coś czuję ze naprawdę odpuszczę sobie aż zagram na nowej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Najbardziej podoba mi sie brak symetrii w autach, z przodu oba światła inne, a tu coś dodane a tam sie świeci. Bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Nadal nie pokazali nic z konsol jak mniemam? Trochę (pipi)ówka, bo się boje o optymalizacje i nie wiem czy nie czekać na pacza do next genow, a na listopad yakuze kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Do czasu premiery nie pokaza nic, zreszta tak jak i w przypadku w3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 (edytowane) 4 hours ago, MYSZa7 said: Ale jest potencjał, żeby zrobić futurystycznego malucha albo poloneza. Mam nadzieję, że doczekamy się takiego smaczku. no dawac mi retro wypasionego poloneza! Edytowane 16 października 2020 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Mogą pociągnąć to co stworzył Bloober Team w Observerze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Ta choinka na lusterku XD w CP77 pewnie by dali płytę CD Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 1 godzinę temu, Andżej napisał: Do czasu premiery nie pokaza nic, zreszta tak jak i w przypadku w3 Powtórka z wieśka = kłopoty najmana Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 3 godziny temu, MYSZa7 napisał: Mogą pociągnąć to co stworzył Bloober Team w Observerze. Quadra 126 RED Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Nie powiem, żebym miał mega hajp, ale lekka podjarka jest i w sumie idealnie na sezon zimowy i Święta by mi taki open world siadł. Poczeka się na analizy DF po premierze i w grudniu pomyśli nad zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Kurcze no, tak jak cały czas byłem sceptycznie nastawiony, tak ten wczorajszy trailer podkręcil mi hajp. Podobnie jak kotlet zobaczę jak to to będzie wyglądać na ps4 amator - jak będzie ok, to się weźmie, bo wygląda całkiem elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 W ogóle będzie śmiesznie, jak się okaże, że dzwiekowcy, którzy do tej pory głównie nagrywali konie i szumiacy las zrobia lepsze dźwięki silników niż Turn10 i Polyphony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 1 godzinę temu, kotlet_schabowy napisał: Nie powiem, żebym miał mega hajp, ale lekka podjarka jest i w sumie idealnie na sezon zimowy i Święta by mi taki open world siadł. Poczeka się na analizy DF po premierze i w grudniu pomyśli nad zakupem. Te analizy to tak max dzień po będą więc pewnie jeszcze pomyślisz w listopadzie jak wjedzie hajp train. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Niby tak, ale trzeba mieć na uwadze, że przed Świętami może już będzie taniej na Pchlim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 4 minuty temu, kotlet_schabowy napisał: Niby tak, ale trzeba mieć na uwadze, że przed Świętami może już będzie taniej na Pchlim Preorder jest za 269zł, a patrząc jak ceny gier idą do góry i nie będzie się ludziom widziało wydawać 369zł za inne gry, CP wcale nie musi spadać z ceny po zdjęciu folii i jednorazowym pobycie w czytniku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 26 minut temu, kotlet_schabowy napisał: Niby tak, ale trzeba mieć na uwadze, że przed Świętami może już będzie taniej na Pchlim Nie no cygan jakiś a nie polak. Tak cebulić na naszej dumie narodowej. 21 minut temu, Figuś napisał: Preorder jest za 269zł, a patrząc jak ceny gier idą do góry i nie będzie się ludziom widziało wydawać 369zł za inne gry, CP wcale nie musi spadać z ceny po zdjęciu folii i jednorazowym pobycie w czytniku Widziałem ostatnio po 229 zeta więc cena całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 17 października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 października 2020 Na gogu 199pln Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi