Opublikowano 17 października 20204 l Godzinę temu, Kron997 napisał: Na gogu 199pln No ale na konsolach możesz odsprzedać, chociaż taki wariant to tylko w ostateczności gdyby gra okazała się crapem.
Opublikowano 17 października 20204 l Na gogu to chyba nawet możesz kupić, pobrać wersje DRMfree, wystąpić o zwrot i cieszyć się cyberpubnkiem za free.
Opublikowano 17 października 20204 l W dniu 16.10.2020 o 08:23, _Red_ napisał: Tylko czy Covid nie pozamyka galerii handlowych - zarówno gra jak i PS5 mam do odbioru osobistego Weź mnie nawet nie stresuj - właśnie tego najbardziej się obawiam, że swojego XSX nie odbiorę z powodu zamknięcia galerii, gdzie jest EURO, w którym zamówiłem. No przecież nie będę brał kurierem, bo przyjdzie dwunastego i to jeszcze w stylu Ace Ventura
Opublikowano 17 października 20204 l Te po 229 zl to chyba importy z UK bez metalboxa. Po 269 są z dystrubucji PL ze steelbooniem jeśli się nie mylę. Mapki i karteluszek pewnie nawet nie wyciągnę i nie planuję sprzedawać. Wiedźmina 3 edycja 10lecia w metalu puściłem dopiero 2 lata po zakupie (z zyskiem ok 80 zl ), gdy już wyczyściłem wszystko co w tej grze się dało. Także poza Wastelandem 3 warto brać bardziej dopasione wydania xD
Opublikowano 17 października 20204 l za 229 to kusi zamówić mimo że miałem raczej czekać na wersję na nextgeny
Opublikowano 17 października 20204 l 2 minuty temu, areka napisał: Serio kupujecie na premierę tę grę która zapowiada się na nieźle drewno? Xd Ty tak na serio?
Opublikowano 17 października 20204 l 7 minut temu, areka napisał: Serio kupujecie na premierę tę grę która zapowiada się na nieźle drewno? Xd Drewnem jest dla Ciebie, dla mnie jest brylantem mieniącym sie w neonach NC.
Opublikowano 17 października 20204 l 2 minuty temu, areka napisał: Widziałeś gameplaye? koorwa jeśli widział i mu sie podoba to czego sie ludzi czepiasz, przecież nie zamawiają CP z twojego konta bankowego XDDD Teraz, areka napisał: A co? Już grałeś? Xd nie grałem ale jaram sie jak Twój odparzony odbyt. O co Ci chodzi typie, jeśli Cie gra nie interesuje to idź sobie XD
Opublikowano 17 października 20204 l Serio chcecie wydać swoje pieniądze na grę, która wam się podoba i piszecie o tym na forum o gierkach? Niezłe z was wariaty xddddddddddddddddd
Opublikowano 17 października 20204 l Teraz, Bigby napisał: Nie wiem po co się wdajecie w taką dyskusje. Przez takie debilizmy zaciska mi się e-pięść i nie potrafię przejść obok obojętnie,
Opublikowano 17 października 20204 l Teraz, areka napisał: Dla mnie gra wygląda na ostre drewno. Nie mogę tego napisać? przeczytaj swoje poprzednie posty, to nie opinia tylko jakieś zaczepki. Jest tutaj multum wypowiedzi jaki to zapowiada sie szajs a jednak są napisane z sensem i można to poczytać, Twoje posty brzmią jak zarzutka więc...
Opublikowano 17 października 20204 l Dyskutujecie z typem, który nie widzi problemu w płaceniu drugi raz za to samo, ale z patchem.
Opublikowano 17 października 20204 l A darmowe ulepszenia do gier uważa za dymanie. Spokojnie kron. Edytowane 17 października 20204 l przez MYSZa7
Opublikowano 17 października 20204 l E-kłócenie się z areką na forum (ktorego typowy motyw w każdym temacie to "ale wy na serio XYZ xdddddddd") to jak wku.rwianie się na 8-latka ze wam język pokazuje z balkonu. No można, ale po co skoro nikt nie wygra.
Opublikowano 17 października 20204 l 27 minut temu, areka napisał: No. Opinie na podstawie screenów albo filmików xd Weź, co ty chłopie piszesz. Ogarnij się. Nie mam w zwyczaju kłócić sie z 13sto latkiem. Smacznej inki pysiu. Edytowane 17 października 20204 l przez Kron997
Opublikowano 17 października 20204 l 7 minut temu, Bigby napisał: Jak już wrzucasz to chociaż oficjalną nazwę tego cacka byś dał z tego tłita Makigai MaiMai P126
Opublikowano 17 października 20204 l 16 godzin temu, lpcl napisał: Nie no cygan jakiś a nie polak. Wypraszam sobie, zgodnie z narodową tradycją chcę przycebulić, nie wyżebrać xd.
Opublikowano 17 października 20204 l 56 minut temu, Figuś napisał: Jak już wrzucasz to chociaż oficjalną nazwę tego cacka byś dał z tego tłita Makigai MaiMai P126 Brałem to z reddita gdzie nie było nazwy.
Opublikowano 17 października 20204 l 4 godziny temu, areka napisał: Dla mnie gra wygląda na ostre drewno. Nie mogę tego napisać?