Opublikowano 26 października 20204 l 10 godzin temu, Plugawy napisał: No troche to poyebane, ze w Metro npcom ktorych mijamy nie wyswietlaja sie napisy i nie rozumiemy co oni pier.dola a powinnismy bo przeciez tez ruskiem gramy, wiec slabo to wyszlo. Dlatego w Metro tylko po ang nie wazne ze ruski dublaż daje iles tam do klimatu skoro zje.bali sprawe. No i git, nie dość, że rosyjskiego nie znam to jeszcze nikt mi go nie tłumaczy, klimacik over 9000
Opublikowano 26 października 20204 l No różnie z tym oryginalnym dublażem bywa, a takim Nier Automata niby japoński to klimacik, ale nikt normalny na nadążął z czytaniem angielskich napisów skupiajac sie na akcji, więc trzeba było przełączyć na angielski VO bo ogarniało się głównie ze słuchu.
Opublikowano 26 października 20204 l Różnie bywa, ale Cyberpunk to się ogra w pełni po english, jak słyszę polski dubbing to dostaje flashback do polskich gierek z 1995-2000, n.p. taki Target
Opublikowano 26 października 20204 l Obejrzałem stream tvgry.pl, sami twórcy mówią, że ciężko w języku polskim naśladować akcenty, wręcz jest to niemożliwe. Co najwyżej możemy dodawać obcojęzyczne wstawki, jak np. przy latynoskim akcencie, w stylu „pendejo” na końcu zdania. A na koniec mówią, że w oryginale gra powstawała po polsku i lepiej po polsku grać jak ktoś ma taką możliwość No ale z drugiej strony co mieli mówić? Edytowane 26 października 20204 l przez MYSZa7
Opublikowano 26 października 20204 l Hmm no w sumie to się zobaczy. Jak na PC będzie zmiana wersji językowej z poziomu menu' to się spróbuje tego i owego, ale akcent Keeanu? Whatever.
Opublikowano 26 października 20204 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Hmm no w sumie to się zobaczy. Jak na PC będzie zmiana wersji językowej z poziomu menu' to się spróbuje tego i owego, ale akcent Keeanu? Whatever. Na steamie zmiana języka jest z poziomu często steama. Cyberpunk po polsku? Przepraszam, ale nie jestem typowym użyszkodnikiem ppe...
Opublikowano 26 października 20204 l a ja myślałem, że CP2k77 po angielsku to jak wiesiek po angielsku, a tu taki zonk
Opublikowano 26 października 20204 l 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Hmm no w sumie to się zobaczy. Jak na PC będzie zmiana wersji językowej z poziomu menu' to się spróbuje tego i owego, ale akcent Keeanu? Whatever. No ale nie chodzi o sam akcent, ale jego głos. No nie przepadam, lekko mówiąc, za dublażem prawdziwych aktorów, no chyba że są to filmy dla dzieci.
Opublikowano 26 października 20204 l Obejrzałem stream i ten polski dubbing to jest dramat. Bajki o tym, że pisali CP2077 po polsku mogą opowiadać MARCIE ŻMUDZIE-TRZEBIATOWSKIEJ, która w tym materiale wprost powiedziała, że opierali się na angielskiej wersji językowej, jako źródle i na angielskim dubbingu.
Opublikowano 26 października 20204 l Akurat bajki i animacje dubbingowane przez polskich aktorów są wyśmienite. Pierwsza część Shreka, o Paaaaanie, geniusz
Opublikowano 26 października 20204 l 1 minutę temu, Shankor napisał: która w tym materiale wprost powiedziała, że opierali się na angielskiej wersji językowej, jako źródle i na angielskim dubbingu. No i dziękuję. Jeśli angielski VO jest oryginalnym to rozwiązuje to sprawę. Myślałem, że szło to w z PL na EN, a nie na odwrót.
Opublikowano 26 października 20204 l 4 minuty temu, Kron997 napisał: Akurat bajki i animacje dubbingowane przez polskich aktorów są wyśmienite. Pierwsza część Shreka, o Paaaaanie, geniusz No a kto mówi inaczej? Cyberpunk 2077 to nie bajka, to życie.
Opublikowano 26 października 20204 l Przemyślałem to i stwierdzam co następuje - gdyby gra powstawała po polsku to imię głównego bohatera wypowiadałoby się fał.
Opublikowano 26 października 20204 l 37 minut temu, estel napisał: Przemyślałem to i stwierdzam co następuje - gdyby gra powstawała po polsku to imię głównego bohatera wypowiadałoby się fał. żarówka UFał firmy osram
Opublikowano 27 października 20204 l Słuszna decyzja, pisalem jakiś czas temu ze gra jest słabo grywalna i patch jest w drodze, zdecydowali wydać grę razem z patchem zamiast najpierw greę a potem patch. Edytowane 27 października 20204 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 27 października 20204 l Co prawda ostro się zaśmiałem jak to zobaczyłem bo gra jest mi mocno obojętna ale to już się robi żałosne
Opublikowano 27 października 20204 l Elegancko - mam cały miesiąc, żeby nadrobić drugiego Wieśka na XSX, a później od razu najnowsza gra REDów
Opublikowano 27 października 20204 l Teraz się zastanawiam czy szefo pójdzie na zmianę terminu urlopu XD No kurwa