Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Podobno są wariaci co kupują Cybercrunch 24/7 w pudełku. 

Niezły content tam będzie jak gra się już produkuje, a jeszcze nie działa. XD

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Dzięki apce Xboxa, ściągam grę przed premierą i wkładam tylko płytkę do weryfikacji. 

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

przecież tak przeważnie sie robi.

2 godziny temu, oFi napisał:

Ale jutro im słupki yebną na GPW, ale cfaniaczki specjalnie napisali o 18:00 announcementa (godzine po zamknięciu giełdy) by przygotować się na jutrzejesze pikowanie w dół :pawel:

spacer.png

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

ElWYA5WX0AAaOO6?format=png

xD

NO ALE GIEŁDA! :nosacz3:

Opublikowano
3 godziny temu, bluber napisał:

Uwierz :usmiech: 

Yep, a to nie jest górna granica jeszcze, jak na CDPR (i CP2077), bywały większe tygodniówki :v

Opublikowano

W sumie to nawet dobrze się stało. Zdąży się jeszcze ograć backlog przed zakupem mojej ostatniej gierki na PS4. 

Opublikowano

Z biznesowego punktu widzenia to była bardzo logiczna decyzja, by gra wyszła z next genami.

Opublikowano
6 godzin temu, Figaro napisał:

aLe nIKt iCh niE zMusZa dO pRaCowaNia tAm

Zawsze mogą odejść, czy są łańcuchami do biurek uwiązani?

Opublikowano

Dobrze jest się nie jarać tą grą. Podobnie jak w Wiedźmina, na luzie zagram w połataną wersję parę lat po premierze. 

Opublikowano

Obawiam się, że ta gra musi być w niezłej rozsypce..inaczej nie da się tego wytłumaczyć:(

Opublikowano

Spora część Europy zmierza w stronę pełnego lockdownu w Listopadzie, to też może być jedna z przyczyn. Duża sprzedaż raportowana w pierwszych dniach ma jednak znaczenie,szczególnie dla spółki akcyjnej.Zamknięte sklepy stacjonarne to jednak cios.

Opublikowano

Kwestie popytu i podaży nie mają tu znaczenia, w tej chwili każda minuta opóźnienia kosztuje ich ogromne straty.

Szkoda, że tak się wkopali. 

Oby udało im się jeszcze to uratować.

Opublikowano

a mogli robic wiedzmina :( dobrze ze mam hajpik zero a zagra sie w wersje na nextgenach nawet jak mialoby to byc 2022/3 ;) 

Opublikowano

Ile razy już tak mówiłem przy okazji innych gier, że zagram już z patchem, zagram na ps4 pro ... nigdy mi się nie udało :) - więc podziwiam 

Opublikowano

Żenada z tymi premierami... Mam w co grać, ale mocno zastanawiałem się nad pierwszym od lat zakupem gry day one. Jak tak dalej pójdzie to w grudniu też tego nie puszczą. 

Opublikowano

Jako były pracownik Ubisoftu mogę powiedzieć, że to niemożliwe, by wersja na PC i next geny była gotowa, a ta na konsole obecnej generacji nie. 

Powód jest prosty: gra zaczęła powstawać w erze PS3, zatem większość developmentu teoretycznie odbyła się na środowiskach current-genowych, w czasach, gdy rozjazd między nimi a pecetami nie był jeszcze aż tak wielki jak teraz. 

Upgrade do next gena miał wyjść w przyszłym roku.

Coś okropnie kręcą. 

Opublikowano

Poprzez 'niegotową' pewnie miał na myśli to, że gra chodzi jak gówno na obecnych konsolach (głównie podstawowych) i tyle.