Opublikowano 27 października 20204 l Podobno są wariaci co kupują Cybercrunch 24/7 w pudełku. Niezły content tam będzie jak gra się już produkuje, a jeszcze nie działa. XD
Opublikowano 27 października 20204 l Dzięki apce Xboxa, ściągam grę przed premierą i wkładam tylko płytkę do weryfikacji.
Opublikowano 27 października 20204 l Godzinę temu, MaZZeo napisał: przecież tak przeważnie sie robi. 2 godziny temu, oFi napisał: Ale jutro im słupki yebną na GPW, ale cfaniaczki specjalnie napisali o 18:00 announcementa (godzine po zamknięciu giełdy) by przygotować się na jutrzejesze pikowanie w dół
Opublikowano 27 października 20204 l 3 godziny temu, bluber napisał: Uwierz Yep, a to nie jest górna granica jeszcze, jak na CDPR (i CP2077), bywały większe tygodniówki :v
Opublikowano 27 października 20204 l W sumie to nawet dobrze się stało. Zdąży się jeszcze ograć backlog przed zakupem mojej ostatniej gierki na PS4.
Opublikowano 28 października 20204 l Z biznesowego punktu widzenia to była bardzo logiczna decyzja, by gra wyszła z next genami.
Opublikowano 28 października 20204 l 6 godzin temu, Figaro napisał: aLe nIKt iCh niE zMusZa dO pRaCowaNia tAm Zawsze mogą odejść, czy są łańcuchami do biurek uwiązani?
Opublikowano 28 października 20204 l Dobrze jest się nie jarać tą grą. Podobnie jak w Wiedźmina, na luzie zagram w połataną wersję parę lat po premierze.
Opublikowano 28 października 20204 l Obawiam się, że ta gra musi być w niezłej rozsypce..inaczej nie da się tego wytłumaczyć:(
Opublikowano 28 października 20204 l Spora część Europy zmierza w stronę pełnego lockdownu w Listopadzie, to też może być jedna z przyczyn. Duża sprzedaż raportowana w pierwszych dniach ma jednak znaczenie,szczególnie dla spółki akcyjnej.Zamknięte sklepy stacjonarne to jednak cios.
Opublikowano 28 października 20204 l Kwestie popytu i podaży nie mają tu znaczenia, w tej chwili każda minuta opóźnienia kosztuje ich ogromne straty. Szkoda, że tak się wkopali. Oby udało im się jeszcze to uratować.
Opublikowano 28 października 20204 l a mogli robic wiedzmina dobrze ze mam hajpik zero a zagra sie w wersje na nextgenach nawet jak mialoby to byc 2022/3
Opublikowano 28 października 20204 l Ile razy już tak mówiłem przy okazji innych gier, że zagram już z patchem, zagram na ps4 pro ... nigdy mi się nie udało - więc podziwiam
Opublikowano 28 października 20204 l Żenada z tymi premierami... Mam w co grać, ale mocno zastanawiałem się nad pierwszym od lat zakupem gry day one. Jak tak dalej pójdzie to w grudniu też tego nie puszczą.
Opublikowano 28 października 20204 l Bazowe konsole przypomną jak się grało w rozdziałkach z ery PS360
Opublikowano 28 października 20204 l Jako były pracownik Ubisoftu mogę powiedzieć, że to niemożliwe, by wersja na PC i next geny była gotowa, a ta na konsole obecnej generacji nie. Powód jest prosty: gra zaczęła powstawać w erze PS3, zatem większość developmentu teoretycznie odbyła się na środowiskach current-genowych, w czasach, gdy rozjazd między nimi a pecetami nie był jeszcze aż tak wielki jak teraz. Upgrade do next gena miał wyjść w przyszłym roku. Coś okropnie kręcą.
Opublikowano 28 października 20204 l Poprzez 'niegotową' pewnie miał na myśli to, że gra chodzi jak gówno na obecnych konsolach (głównie podstawowych) i tyle.