mugen 1 948 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 PS5 i XSX same w sobie utrzymają im klatkaż na sensownym poziomie, a stare śmieci nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Ale downgrade graficzny wcale nie jest taki trudny, jeśli ma się gotową grę (co widać bylo przy premierze Wiedźmina 3 na PS4). Jeśli było już złoto, jest tylko jedno wytłumaczenie: Gra miała gamebreaki i nie przeszła weryfikacji Sony/MS. Nawet Fallout 76 ją przeszedł, bo akurat game breaków nie posiadał. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 (edytowane) Jeśli dali rade wydać Wiedźmina na switchu, to na pewno dadzą rade wydać Cyberpunka na Xbox One...Xbox One S....Xbox One X czy jak tam Edytowane 28 października 2020 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 1 minutę temu, Labtec napisał: Wiedźmina na switchu nie oni to robili Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Nie oni to robili, bo, jak już pisałem: downgrade graficzny nie jest trudny. A gdy jest się producentem, to jeszcze łatwiejszy. Dlatego na grudzień bym nie liczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 3 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Jeśli było już złoto, jest tylko jedno wytłumaczenie: Gra miała gamebreaki i nie przeszła weryfikacji Sony/MS. Sam chyba nie wiesz co piszesz. Status gold (ogłoszony na początku miesiąca) oznacza właśnie, że gra przeszła status certyfikacji i jest już tłoczona. https://www.bankier.pl/wiadomosc/CD-PROJEKT-SA-Zakonczenie-procesu-certyfikacji-i-rozpoczecie-fizycznej-produkcji-plyt-z-gra-Cyberpunk-2077-na-konsole-Microsoft-Xbox-oraz-Sony-Playstation-7974757.html Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Unfortunately nope. Status gold może ogłosić każda firma. Po jego ogłoszeniu następuje weryfikacja u dystrybutorów. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 A Rysław 2 lata temu zapreoderował 3 kolekcjonerki na 3 różne platformy, każda po 1700 zł. Szkoda, że dwie z nich będą niegrywalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 1 minutę temu, LukeSpidey napisał: każda po 1700 zł Kolekcjonerki były po 750zł i w zeszłym roku preordery ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Faktycznie. Mój błąd. Niemniej puenta dalej aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 (edytowane) Jak jeszcze raz sie pozlizgna i gra wyladuje na 2021, to zostana na zawsze zapamietani jako mem i kazde ogloszenie premiery ich jakiejkolwiek nastepnej gry to bedzie rollercoaster beki na reddicie. poki co, to sie na nich wysrywam. Nie mam sie czym przejmowac, jako bialy czlowiek, preorderow nie uznaje, wiec jak wyjdzie to kupie, pewnie na next geny, bo wszystkie gwiazdy na niebie, insiderzy, nieinsiderzy mowia o skopanych wersjach na kikuty. Tym czasem ghost runner wjezdza mocno, cudowna giera do odpalenia po pracy. Edytowane 28 października 2020 przez Andżej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Kiciński przyznaje, że problemem jest obecna generacja, gdzie na PC i next-genach jest ok. Cytat Ta sytuacja jest inna niż poprzednie opóźnienia – produkcja w wersji na PC jest gotowa i dobrze się gra w nią na konsolach nowej generacji. Firma finalizuje teraz proces wersji na konsole obecnej generacji. https://www.cdaction.pl/news-62316/cyberpunk-2077-wydanie-gry-19-listopada-bylo-mozliwe-gra-na-pc-i-nowej-generacji-jest-juz-gotowa.html?fbclid=IwAR1p9wD5nhzBhI0Ow9WAYtlFZeK_bEe6634PPA3SJw4sCwMmZyZwQSVKJ3Q Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 To niezły cyberfikoł Gierka zapowiedziana 11 miesięcy przed premierą dzisiejszej generacji, a wyjdzie (?) miesiąc po premierze następnej. 8 lat całej generacji i mają z nią problemy xd To pewnie przez piwne piątki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Decyzja przełożyła się w chwili obecnej na spadek wartości akcji o 9%. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 2 godziny temu, MYSZa7 napisał: Kiciński przyznaje, że problemem jest obecna generacja, gdzie na PC i next-genach jest ok. https://www.cdaction.pl/news-62316/cyberpunk-2077-wydanie-gry-19-listopada-bylo-mozliwe-gra-na-pc-i-nowej-generacji-jest-juz-gotowa.html?fbclid=IwAR1p9wD5nhzBhI0Ow9WAYtlFZeK_bEe6634PPA3SJw4sCwMmZyZwQSVKJ3Q Pierdzielnie o szopenie. To niech puszczą gotowe wersje, a te "niedopracowane" później. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 572 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Heh, było do przewidzenia. Ogra się na nowej generacji gdzieś pod koniec przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 1 godzinę temu, Figuś napisał: Chinczycy jak zwykle 100 lat przed cywilizacja zachodnia i juz dawno doszli do wnioskow, ze graczy trzeba leczyc na leb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Przydałyby się badania które potrafią wykrywać graczy jeszcze w łonie matki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 1 godzinę temu, Gregorius napisał: Decyzja przełożyła się w chwili obecnej na spadek wartości akcji o 9%. Nie do końca ... Cała giełda dzisiaj na czerwono nie tylko cdp i gejming. Oczywiście coś ta obsuwa miała wpływ ale te 9% to nie tylko zmiana daty. Dobry moment na uśrednienie A co do gierki i samej obsuwy. Wiadomo że Xbox fat i w mniejszym stopniu PS4 FAT ograniczają dewelopera. Jeżeli nie chcą aby wyszedł niegrywalny na słabszych sprzętach Control to muszą teraz ucinać. Ciekaw jestem jak finalnie będzie wyglądać gra na Xbox fat vs Xbox series x. Może być strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Dla mnie te tłumaczenia, że słaby sprzęt ogranicza dewelopera to śmiech na sali. Już nie raz były przypadki w naszej branży, że gra wyglądała i działała swietnie na sprzętach, na których nie powinna. Mi to w sumie obecnie wisi, czy w ogóle w to zagram, ale robienie gry praktycznie całą generację tylko po to, aby na koniec powiedzieć, że jednak nie da rady, bo sprzęt za słaby to kpina i coraz częście zaczynam dostrzegać ten cały kult wokół CDPR jako jedną wielką bańkę, która pewnego dnia jak (pipi)nie to smród się rozniesie na całą branżę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Że to jest spekulacyjna bańka to nawet ja giełdowy laik jestem w stanie stwierdzić, jeżeli mają większą wartość niż taki ubisoft z dziesiątkami IP i 3 grami, które wyjdą lada chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 Ale pięknie wiedzie w 2021 wersja na next geny, a jak jakoś na wiosnę o tym pisałem, że to będzie tak naprawdę jedyna słuszna wersja i pewno wyjdzie w miarę blisko siebie (jak nie w tym samym czasie, bo nie wiem czy to do tego nie zdąża), to stado forumowych SZtafordów prawie mnie zagryzło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 9 minutes ago, balon said: Ale pięknie wiedzie w 2021 wersja na next geny, a jak jakoś na wiosnę o tym pisałem, że to będzie tak naprawdę jedyna słuszna wersja i pewno wyjdzie w miarę blisko siebie (jak nie w tym samym czasie, bo nie wiem czy to do tego nie zdąża), to stado forumowych SZtafordów prawie mnie zagryzło. Ja się cieszę, że nie wziąłem również wersji na zwykłe PS4. Teraz tylko czy wziąć wersję z One i ograć na XSX czy czekać na prawilna wersję Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 Ja to z kolei wciąż się waham czy ograć w dniu premiery na ps4, czy czekać do końcówki przyszłego roku aż kupię nextgena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi