Figuś 21 145 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Kilka postów wyżej wrzucałem Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) a widze, że figuś wrzucał xD 3 minuty temu, Figuś napisał: Kilka postów wyżej wrzucałem No potem scrollnąłem wyżej pardon Edytowane 13 listopada 2020 przez bluber Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 18 minut temu, sprite napisał: Za tydzień jakoś recenzenci mają już dostać swoje kopie gier. Spoko, im więcej (beta)testerów przed premierą tym lepiej dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Ciekawe do kiedy embargo na recenzje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 This guy from "the Gangs of Night City" trailer and "No Save Point" music video Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 W dniu 13.11.2020 o 08:04, Figuś napisał: ale słabizna, dawać mi score od Przybyłowicza i innych kompozytorów Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 tragiczne są te kawałki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 W następnym Kablu Najt Siti ma być Przybyłowicz. Przydałby sie w końcu motyw przewodni itd. Nie te chuyniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Jeeeeeeeeeezuuuuuuuuu dajcie mi miskę, bede rzygoł Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) tragedia te rapsy i inne g o wna, a run the jewels xd zawsze beczka z tego techno s.rapu Edytowane 15 listopada 2020 przez Andżej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 no fakt, w grze powinna byc tylko dziecieca synthwave'owa pompka. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 jakby to było dobre, to nigdy nie miałbym nic przeciwko innym rodzajom muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 12 godzin temu, MYSZa7 napisał: jakby to było dobre, to nigdy nie miałbym nic przeciwko innym rodzajom muzyki ale na jakiej podstawie okreslasz ze RTJ jest slabe, a przybylowicz jest dobry? bo brniesz nieco w retoryke "cos jest slabe lub dobre" zamiast "podoba mi sie lub nie" i chcialbym tylko wiedziec czym chcesz to poprzec. ciekawi mnie jakie argumenty stoja za Przybylowiczem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 (edytowane) Jak coś jest dla mnie słabe to tym samym po prostu mi się nie podoba. Kawałek RTJ do mnie nie trafił, o Samuraiu nie wspominając, a jak pisałem wcześniej, Przybyłowicz udostępniał fragmenty utworów, które bardziej do mnie trafiały, i jak dla mnie lepiej wpasowały się w klimat gry. Z drugiej strony jeśli popatrzymy ile kiczu jest w designie tej gry to i może ten Samurai czy Run The Jewels pasują idealnie? Edytowane 16 listopada 2020 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Co jest kiczowatego w RTJ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 3 godziny temu, bluber napisał: Co jest kiczowatego w RTJ? ich utwór Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 7 godzin temu, MYSZa7 napisał: Przybyłowicz udostępniał fragmenty utworów, które bardziej do mnie trafiały, i jak dla mnie lepiej wpasowały się w klimat gry. hmmm no rozumiem chyba twoj tok myslenia, tylko ze overall to jest troche tak ze: 1) nie wiadomo jaki bedzie generalny klimat i atmosfera gry. jaki bedzie mood historii. a 2) ze no jakby.... cyberpunk zawsze byl, co juz tu podkreslalem, zupa kulturowa. nie ma tutaj rzeczy ktore pasuja lub nie, jesli sa aktualne. powinno byc miejsce dla muzyki masowej, muzyki powaznej i muzyki undergroundowej. nie musi ona do siebie pasowac. dzisiaj wiele rzeczy stoi ze soba w sprzecznosci, a co dopiero bedzie za 56 lat. nie bardzo rozumiem jak nadal mozna z tym miec problem, skoro teasery troche juz zdradzaja ze to nie bedzie w pelni produkcja w klimacie noir jaki zaserwowal pierwszy BladeRunner. rozumiem dlaczego mozna byc nieusatysfakcjonowanym, ale na tym etapie trzeba sie juz z tym pogodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 3 godziny temu, Najtmer napisał: hmmm no rozumiem chyba twoj tok myslenia, tylko ze overall to jest troche tak ze: 1) nie wiadomo jaki bedzie generalny klimat i atmosfera gry. jaki bedzie mood historii. a 2) ze no jakby.... cyberpunk zawsze byl, co juz tu podkreslalem, zupa kulturowa. nie ma tutaj rzeczy ktore pasuja lub nie, jesli sa aktualne. powinno byc miejsce dla muzyki masowej, muzyki powaznej i muzyki undergroundowej. nie musi ona do siebie pasowac. dzisiaj wiele rzeczy stoi ze soba w sprzecznosci, a co dopiero bedzie za 56 lat. nie bardzo rozumiem jak nadal mozna z tym miec problem, skoro teasery troche juz zdradzaja ze to nie bedzie w pelni produkcja w klimacie noir jaki zaserwowal pierwszy BladeRunner. rozumiem dlaczego mozna byc nieusatysfakcjonowanym, ale na tym etapie trzeba sie juz z tym pogodzic. in that case możesz mieć right Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 (edytowane) 6 godzin temu, Najtmer napisał: hmmm no rozumiem chyba twoj tok myslenia, tylko ze overall to jest troche tak ze: 1) nie wiadomo jaki bedzie generalny klimat i atmosfera gry. jaki bedzie mood historii. a 2) ze no jakby.... cyberpunk zawsze byl, co juz tu podkreslalem, zupa kulturowa. nie ma tutaj rzeczy ktore pasuja lub nie, jesli sa aktualne. powinno byc miejsce dla muzyki masowej, muzyki powaznej i muzyki undergroundowej. nie musi ona do siebie pasowac. dzisiaj wiele rzeczy stoi ze soba w sprzecznosci, a co dopiero bedzie za 56 lat. nie bardzo rozumiem jak nadal mozna z tym miec problem, skoro teasery troche juz zdradzaja ze to nie bedzie w pelni produkcja w klimacie noir jaki zaserwowal pierwszy BladeRunner. rozumiem dlaczego mozna byc nieusatysfakcjonowanym, ale na tym etapie trzeba sie juz z tym pogodzic. Ja nie rozumiem, jak można nie rozumieć, że komuś po prostu nie podoba się dany kawałek. Od pierwszych trailerów spodziewałem się, że nie będą to klimaty typowo noir jak w BR czy nawet Deus Exie HR. Na ten moment trafiają do mnie krótkie fragmenty muzyki elektronicznej czy ambientowej, które udostępniał Przybyłowicz niż pełne wersje utworów. Tyle. Edytowane 16 listopada 2020 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 no spoko, mam lekka nadzieje ze tu czy tam, w jakichs questach powieje troche takim melancholijnym chlodem. bo co by nie patrzec to takie oczekiwania nie sa z dupy wziete i cdprojekt powinien sie z tym liczyc, chcac stworzyc tytul wysokiej klasy i jakosci merytorycznej. jakos tak buszujac po internetach zauwazam ze mimo wszystko wiekszym powazaniem ciesza sie rzeczy dojrzale, niekiedy mocno nacechowane czyms zlym. nawet w grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Ten Niemiecki dubbing Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi