Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Najtmer napisał:

no spoko, mam lekka nadzieje ze tu czy tam, w jakichs questach powieje troche takim melancholijnym chlodem. bo co by nie patrzec to takie oczekiwania nie sa z dupy wziete i cdprojekt powinien sie z tym liczyc, chcac stworzyc tytul wysokiej klasy i jakosci merytorycznej. jakos tak buszujac po internetach zauwazam ze mimo wszystko wiekszym powazaniem ciesza sie rzeczy dojrzale, niekiedy mocno nacechowane czyms zlym. nawet w grach.

Jeden z Redów na twitterze napisał że gra jest "Dark as fuck" fabularnie i klimatycznie. 

Opublikowano

No ja osobiście od RPG'a takiego kalibru, spodziewam się wszystkiego co gatunek cyberpunk może poruszyć, a patrząc po zaprezentowanych do tej pory materiałach nie widzę powodu, by tak nie było i mówię tu także o muzyce. Mam nadzieję, że CDPR nie skąpił grosza na licencje i dostaniemy sztos utwory co by posłuchać w radiu, kręcąc się autem po mieście <3 

Opublikowano
43 minuty temu, Kron997 napisał:

Jeden z Redów na twitterze napisał że gra jest "Dark as fuck" fabularnie i klimatycznie. 

no ok, ale wolalbym zeby powiedzial to np. Yahtzee a nie tworca swojej gry.

no wiesz. dark as fuck brzmi jak zaleta. spuszczanie sie nad swoimi dzielami zawsze biore bez geste sito. co innego ludzie z zewnatrz ktorzy potrafia wypunktowac cos majac przy tym argumenty i poglady ktore szanuje. ich zachwalania zawsze wynikaja z czegos wyzszego niz chec zarobku. I Croshaw jest tutaj wlasnie zajebistym przykladem, bo to gosc stapajacy mocno po ziemii, zdystansowany do hajpu. lykam wszelkie streamy gdzie gosc mowi cokolwiek wiecej niz 2 minuty i zawsze ma cos madrego do powiedzenia.

Opublikowano
Godzinę temu, Najtmer napisał:

no ok, ale wolalbym zeby powiedzial to np. Yahtzee a nie tworca swojej gry.

no wiesz. dark as fuck brzmi jak zaleta. spuszczanie sie nad swoimi dzielami zawsze biore bez geste sito. co innego ludzie z zewnatrz ktorzy potrafia wypunktowac cos majac przy tym argumenty i poglady ktore szanuje. ich zachwalania zawsze wynikaja z czegos wyzszego niz chec zarobku. I Croshaw jest tutaj wlasnie za(pipi)istym przykladem, bo to gosc stapajacy mocno po ziemii, zdystansowany do hajpu. lykam wszelkie streamy gdzie gosc mowi cokolwiek wiecej niz 2 minuty i zawsze ma cos madrego do powiedzenia.

no okej ale to daje troche obrazu na gre która nie wyszła, teraz to dyskutujemy o czym co jeszcze nie wyszło i nikt nie zagrał xd dzięki Więc Winowi daje Redom ogrooomny kredyt zaufania do tego co mówią. 

Opublikowano (edytowane)

pewnie bedzie dziurawe jak du.pa cwela minimum do wakacji i na starych konsolach bedzie odstawac o generacje (doh), ale gadanie o niewypale dekady to juz z leksza takie zwykle pie.rdol.enie na poziomie naglowkow z pikio.pl

Edytowane przez Andżej
  • Smutny 1
Opublikowano

Nie ma tragedii, a przede wszystkim rozwiali wątpliwości, że pustego miasta nie będzie, bo podczas jazdy autem było widać sporo, spacerujących ludzi po chodnikach.

Opublikowano
40 minut temu, Andżej napisał:

pewnie bedzie dziurawe jak du.pa cwela minimum do wakacji i na starych konsolach bedzie odstawac o generacje (doh), ale gadanie o niewypale dekady to juz z leksza takie zwykle pie.rdol.enie na poziomie naglowkow z pikio.pl

Może zle się właziłem - po tonach patchy i upgradzie do nowej gen gra zyska bardzo wiele.

Opublikowano
25 minut temu, Basior napisał:

Dobra oglądam to i nie widzę różnicy między xox i xsx....

A xo nie ma w ogóle:D 

Pewnie dlatego, że to zwykły boost mode a nie żadna wersja na next geny. 

Opublikowano
16 minut temu, eX4cT_PL napisał:

One X to wyglada na 25fps.

Powiem więcej, wydaje mi się że tam jest ciągle 25 fpsow, że spodkami do 20 przy jakiekolwiek akcji. Już mi się chce smiać na myśl, jak to musi chodzić na bazowym plejku i xie. 15 fpsow? 

Opublikowano

Jak dla mnie wygląda naprawdę dobrze, wodotrysków się nie spodziewałem, a jak przy akcji ma dropić to mniejsza, i tak planuje grę stealth, na tyle na ile gra pozwoli :kaz:

Opublikowano
13 minut temu, lpcl napisał:

Pewnie dlatego, że to zwykły boost mode a nie żadna wersja na next geny. 

W ogóle wiadomo coś więcej na ten temat? Będzie 60 klatek czy tylko 30 na tych nowych konsolach, czy może, ale dopiero po patchu?