MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 To jak to wygląda @eX4cT_PL, 1080p przy 30 fpsach na Series X? Dużo bugów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Znajomy zrobił preorder ceyfowej wersji na XSX po najnowszym NCW. Ja się wstrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 W dniu 17.11.2020 o 19:41, eX4cT_PL napisał: Ogólnie rzecz ujmując, jeśli ktoś to wezmie na premierę to dobry błazen. Jak coś wiesz to powiedz o co chodzi a nie spacerujesz po temacie owiany peleryną tajemnicy i w sumie jedyne co powiedziałeś to to, że wiesz jak gra chodzi i kupujący na premiere to błazny - i to tyle. Ludzi stresujesz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Słuchaj, on jest chyba jedyną osobą na forum, która wie jak ta gra chodzi. To nie są takie proste rzeczy. Może powie nam po premierze kto wie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Jak już wspominałem, jako jedyny pisałem tu to przesunięciach premier, jako jedyny pisałem w jak opłakanym stanie była produkcja ze zaliczyła kolejna obsuwę zamiast dostać patcha w dniu premiery. Nie mogę oczywiście pisać o wszystkim co na tym forum powinno być zrozumiałe, jedyna sensowna platforma do grania jest Series X, One X, PS5 i PS4 Pro, a mimo to gra nie trzyma klatek i jest screen tearing, w zadymie gra jest porównywalna z bagnami w wiedźminie i to na nowej generacji, nie mogę napisać o rozdzielczości. Granie na odchodzącej generacji odradzam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Panie, czyli brać na PC i cieszyć się bezproblemową rozgrywką? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 3 minuty temu, Bigby napisał: Panie, czyli brać na PC i cieszyć się bezproblemową rozgrywką? PC najlepsza wersja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Mając odpowiednio mcnego PC bym się nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Tylko nikt nie wie co to znaczy "odpowiednio mocny". Wymagania które podali nie są wysokie, ale one chyba nie biorą pod uwagę ray tracingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Jeśli gra będzie miała tyle problemów co Wiedźmin 3 na premierę (a patrząc na jedną z firm z którą znowu współpracują przy testowaniu i rozbudowanie którym się chwalą, może być nawet gorzej) to i RTX 3090 nie pomoże. Nie był bym zaskoczony jak by części questów nie dało się ukończyć na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Jeśli gra będzie miała tyle problemów co Wiedźmin 3 na premierę (a patrząc na jedną z firm z którą znowu współpracują przy testowaniu i rozbudowanie którym się chwalą, może być nawet gorzej) to i RTX 3090 nie pomoże. Nie był bym zaskoczony jak by części questów nie dało się ukończyć na premierę.To chyba tylko ja nie wiem o co kaman. Wziąłem Wieśka na premierę, ogrywałem na facie ps4 i poza paroma dropami fps na bagnach itp ukonczylem gre a zaraz potem wbilem platyne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Też grałem w W3 na premierę i na szczęście nie spotkałem się z ani jednym zepsutym questem, a problemów technicznych jako takich to może bym na palcach jednej ręki zliczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał: Jak już wspominałem, jako jedyny pisałem tu to przesunięciach premier, jako jedyny pisałem w jak opłakanym stanie była produkcja ze zaliczyła kolejna obsuwę zamiast dostać patcha w dniu premiery. Nie mogę oczywiście pisać o wszystkim co na tym forum powinno być zrozumiałe, jedyna sensowna platforma do grania jest Series X, One X, PS5 i PS4 Pro, a mimo to gra nie trzyma klatek i jest screen tearing, w zadymie gra jest porównywalna z bagnami w wiedźminie i to na nowej generacji, nie mogę napisać o rozdzielczości. Granie na odchodzącej generacji odradzam. Chcesz mi powiedzieć, że na konsolach nowej generacji, tj. SeX i PS5 będzie screen tearing i nie trzymanie betonowych 30 klatek? Ciężko mi w to uwierzyć, że konsole 10 i 12 teraflopsów, nie będą w stanie dostarczyć w miarę normalnej i przyzwoitej ludzkiej formy grania. Na Koxa i PS4 pro to kładę knagę, bo to zrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Te trailery. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 24 minuty temu, Faka napisał: Chcesz mi powiedzieć, że na konsolach nowej generacji, tj. SeX i PS5 będzie screen tearing i nie trzymanie betonowych 30 klatek? Ciężko mi w to uwierzyć, że konsole 10 i 12 teraflopsów, nie będą w stanie dostarczyć w miarę normalnej i przyzwoitej ludzkiej formy grania. Na Koxa i PS4 pro to kładę knagę, bo to zrozumiałe. To nie jest absolutnie zrozumiałe. Patrz ile jest sprzedanych sztuk PS4/Xbox One na rynku. To są rynki docelowe tej gry. Nie nowa generacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Rozyebali tym trailerem. Godnie zakończyli serie Night city wire....no życzę im żeby gra była kozacka z całego serduszka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Dajcie zdechnąć już tym jaguarom, może jeśli okaże się totalną kichą na bazowych konsolach i ludzie dadzą temu upust na metacritic to inne firmy (ms zwłaszcza) odpuszczą sobie z tymi crossgen gierkami szybciej niż za 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Powoli pojawiają się też kolejne wrażenia z gry. https://www.ign.com/articles/cyberpunk-2077-the-final-preview https://www.gamespot.com/articles/we-played-16-hours-of-cyberpunk-2077-and-the-best-part-was-the-people/1100-6484603/ https://www.pcgamer.com/i-love-being-a-cyber-samurai-and-other-revelations-from-playing-15-hours-of-cyberpunk-2077/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) 20 minut temu, estel napisał: To nie jest absolutnie zrozumiałe. Patrz ile jest sprzedanych sztuk PS4/Xbox One na rynku. To są rynki docelowe tej gry. Nie nowa generacja. Moim zdaniem powinni iść na przykładzie Techlandu z Dying Light, co powiedzieli bez ogródek, że konsole PS360 to niesamowite ścierwa dla tej gry i wydali na nowe, co wyszło im tylko na plus, tak tutaj tego CDP, nie rozumiem, że się srają z tymi jaguarami. Dawno bym miał to w pompie i wywalił na nowe generacje i pc, a tak qwa yebali się obsuwami i uj wie czym jeszcze w tym studiu za wygibasy robili. Edytowane 19 listopada 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) edit: Edytowane 19 listopada 2020 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 @Faka tylko wtedy te konsole były na rynku od półtora roku, tutaj minie raptem miesiąc. Sam jednak zamówiłem dziś PS5 i na PS4 chyba tylko zobaczę jak to działa, a ogrywał będę na nowej generacji. Chyba, że konsola będzie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 15 minut temu, Bigby napisał: edit: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 25 minut temu, Bigby napisał: Jak tam sytuacja na reseterze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi