Opublikowano 22 listopada 20204 l Nie wygląda to źle, jakbym grał dalej tylko na PS4 nie bałbym się zakupu. Mnie bardziej ciekawi jak gra będzie wyglądać na oryginalnym One.
Opublikowano 22 listopada 20204 l https://siasky.net/AAAufTm4jpDPY01YLVLndXq6KFrcXvo2CkIOY5rVkIAX5g Mirror, nie wiem, czy to o ten filmik chodzi, co został usunięty z jutubów.
Opublikowano 22 listopada 20204 l Ten początek to taki rage, mam nadzieję, że wybierając inny origin dla v będziemy mogli zacząć od razu w mieście. Jakoś te pustynne klimaty mnie nie kręcą.
Opublikowano 22 listopada 20204 l 36 minut temu, XM. napisał: Co tu się odyebauo No PC vs konsole i tyle.
Opublikowano 22 listopada 20204 l downgorad made in poland jezu, ale to jest rozmazane na tym prosiaku. Wersja ps5/xsx chyba będzie na tym bazować z może stabilniejszym klatkarzem. Jakieś konkretniejsze info dali o tym patchu do next genów, czy wiadomo tyle, że kiedyś tam będzie?
Opublikowano 22 listopada 20204 l taką paskudę trzeba będzie strawić? znajomi z #pcmasterrace mnie zayebią przecież :]
Opublikowano 22 listopada 20204 l Było? Mogą być spoilery https://siasky.net/AAAufTm4jpDPY01YLVLndXq6KFrcXvo2CkIOY5rVkIAX5g?fbclid=IwAR1ekytVcyrGHv5ZvKEyls1BfSTOtbW-7q5Mxy5m9go4y4Ej5ZUIiYrPjjo
Opublikowano 22 listopada 20204 l Chyba nikt nie liczył na ubergrafę na PS4 Pro czy Xkoksie? Ale aż takiej tragedii nie ma. Ta grę i tak będą łatać latami jak Wiedźmina.
Opublikowano 22 listopada 20204 l a dlaczego nie? mając w pamięci jak wyglądał RDR2 na base PS4? hype swoją drogą a możliwości techniczne studia to druga sprawa
Opublikowano 22 listopada 20204 l Przecież CD Projekt nigdy nie wydawał jakichś graficznych molochów. Dziki Gon na premierę wyglądał ładnie ale nie pozwalał na kolana grafą. Aktualizacje i fanowskie mody zrobiły swoje po latach.
Opublikowano 23 listopada 20204 l 34 minuty temu, Nemesis napisał: Dziki Gon na premierę wyglądał ładnie ale nie pozwalał na kolana grafą. To chyba graliśmy w inne gry. Nawet teraz Dziki Gon dalej wygląda bardzo dobrze i to bez żadnych modów.
Opublikowano 23 listopada 20204 l Imo nie ma tragedii. Tylko bardziej mnie interesuje jak to lata w mieście. Edit: I pudełeczko pyk:https://imgur.com/a/5kOUXoo Edytowane 23 listopada 20204 l przez BieŃ
Opublikowano 23 listopada 20204 l 9 godzin temu, nero2082 napisał: a dlaczego nie? mając w pamięci jak wyglądał RDR2 na base PS4? hype swoją drogą a możliwości techniczne studia to druga sprawa No wyglądał, ale tam miałeś krzaczki, drzewka, raczej dość skromną zabudowę i nie za szybkiego kunia.
Opublikowano 23 listopada 20204 l 10 godzin temu, suteq napisał: To chyba graliśmy w inne gry. Nawet teraz Dziki Gon dalej wygląda bardzo dobrze i to bez żadnych modów. A ile ta gra dostała aktualizacji? Przypomnij sobie działanie Dzikiego Gonu na premierę, i po wszelakich updtejtach. Dwie inne gry. Tak samo się szykuje z Cyberem.
Opublikowano 23 listopada 20204 l 4 minuty temu, Nemesis napisał: A ile ta gra dostała aktualizacji? Przypomnij sobie działanie Dzikiego Gonu na premierę, i po wszelakich updtejtach. Dwie inne gry. Tak samo się szykuje z Cyberem. Grałem w grę tydzień po premierze i na Xboksie gra wyglądała i działała bardzo dobrze.