Opublikowano 23 listopada 20204 l 7 hours ago, suteq said: Grałem w grę tydzień po premierze i na Xboksie gra wyglądała i działała bardzo dobrze. przeciez wraz z aktualizacjami, grafika w w3 na konsolach ulegla pogorszeniu, a nie polepszeniu. poucinali tu i tam, zeby wyregulowac framerate nie pamietaja ?
Opublikowano 24 listopada 20204 l W jakiś sposób zgadzam się z tym artykułem: https://www.gry-online.pl/S018.asp?ID=2694 (pomijając clickbaitowy tytuł, którego jednak sens jest objaśniony w treści). Cyberpunk 2077 to gra dla ludzi spragnionych dobrego rpga AAA. Wprawdzie na poziomie gier o niższym budżecie dzieje się w tej chwili bardzo dużo, jeśli chodzi o opowiadanie historii, czego koronnym przykładem jest Disco Elysium, ale jednak w segmencie AAA od dłuższego czasu jest coś w rodzaju zastoju: wybija się The Last Of Us Part II i Red Dead Redemption 2, a reszta: Assassiny, Tsushimy i Horizony to opowieści przyjemne, ale jednak w sporej mierze tendencyjne. Podoba mi się, że Cyberpunk to przede wszystkim rpg. Właśnie tym mnie przekonali. Bałem się, że gra będzie jakimś podrobionym, futurystycznym GTA/Watchdogsem, ale oglądając nowe gameplaye moja intuicja (która rzadko zwodzi mnie w kwestii gier), powiedziała, że w to naprawdę fajnie będzie się grało. I, uwaga: myślę, że świetnie odnajdą się w CP2077 miłośnicy jrpg. Edytowane 24 listopada 20204 l przez BrandonLee_z_TheCrow
Opublikowano 24 listopada 20204 l 15 godzin temu, Andżej napisał: przeciez wraz z aktualizacjami, grafika w w3 na konsolach ulegla pogorszeniu, a nie polepszeniu. poucinali tu i tam, zeby wyregulowac framerate nie pamietaja ? Najstabilniej w premierę chodziła wersja na One, dziwnym trafem, później wraz z kolejnymi patchami wersja na Xboxa zaczęła coraz bardziej gubić klatki.
Opublikowano 24 listopada 20204 l 170h to sobie wolę rozłożyć na dwukrotne ukończenie całości. Przy różnych wyborach bo te będą mieć znaczenie jak w Dzikim Gonie. Ciekawe ile easter eggow upchnęli.
Opublikowano 24 listopada 20204 l 1 godzinę temu, Nemesis napisał: Ciekawe ile easter eggow upchnęli. Na ostatnim trailerze są przynajmniej dwa łatwo rozpoznawalne easter eggi z samego Blade Runnera więc nie martwiłbym się o tę kwestię. Fajnie by był gdyby system customizacji pozwalał na tworzenie własnych easter eggów: w customizacji postaci zrobić dr Browna, a z tajli poskładać DeLoreana? Please and thank you.
Opublikowano 24 listopada 20204 l ładnie, widać, że wjechał patch, bo ręka przy zdejmowaniu naszywki prosta, a mechanik już tak nie prześwituje jakimiś obiektami ciekawe tylko dlaczego przy Series X nie było, że jest to w ramach wstecznej, a przy PS5 już tak?
Opublikowano 24 listopada 20204 l Nawet ten pościg na końcu jakieś 20km na godzinę. Niezła różnica w materiałach, wcześniej dynamika, szybka jazda. Teraz tempo dla dziadków.
Opublikowano 24 listopada 20204 l Nie jest źle w sumie, jak się jeszcze poszpera w ustawieniach TV, to kolory będą żywsze. Ale to się zobaczy.
Opublikowano 24 listopada 20204 l Może zauważyli, że przy okazji materiału z XSX ludzie nie zrozumieli, że gra działa w BC, bez next-gen patcha. edit: Najbardziej konsole wersje ucierpiały na liczbie przechodniów. Miasto wygląda na wyludnione. + małe porównanie: Edytowane 24 listopada 20204 l przez Bigby
Opublikowano 24 listopada 20204 l Z tym 10 000 to bez przesady. Mojego kupiłem w tym roku za około 4, a spodziewam się, że osiągnę podobną jakość (z tym, że w 1080p). I rzeczywiście też się przyczepię do tego, że ten pościg nie wyglądał na zbyt dynamiczny.
Opublikowano 24 listopada 20204 l Tej...ja rozumiem że to przyszłość i auta same jeżdżą ale ten skręt jak Jackie trzyma kierownicę wygląda komicznie xD
Opublikowano 24 listopada 20204 l I to jest trochę porażka. Tyle dłubania przy tej grze, 15 razy zmieniano datę premiery, żeby jak najbardziej dopracować i dostajemy NPCa, który nie kręci kierownicą, a auto i tak skręca. Era PS360 albo i wcześniej. WTF?
Opublikowano 24 listopada 20204 l Spodziewałem się, że będzie to działać gorzej. Na dobrym TV jeszcze da radę.
Opublikowano 24 listopada 20204 l Uh ten deszcz przy RTX robi robotę. Jak myślicie, jest szansa że po wyjściu patcha dla nextgenów na takim ps5 będzie zbliżony efekt?
Opublikowano 24 listopada 20204 l Mnie się tam podoba. Spodziewałem się większej tragedii a zasadniczo ciężko się do czegoś przyczepić. Oczywiście ogram prawilnie na ps5 jak już wyjdzie pacz.
Opublikowano 24 listopada 20204 l Konsolowa wersja wygląda bardzo fajnie. Ciężko to porównywać do PCta z najnowszymi technologiami na pokładzie. Wersje next genowe pewnie będą wyglądały jak wersja z PC plus jakieś dodatkowe usprawnienia. Edytowane 24 listopada 20204 l przez Ukukuki
Opublikowano 24 listopada 20204 l Też nie wiem czego ludzie oczekiwali od sprzętów z 2013 roku, to wygląda bardzo spoko jak na multiplatformę.
Opublikowano 24 listopada 20204 l Nikt nie mówi, że to wygląda źle. edit: Na pewno wygląda jeszcze lepiej niż na tym materiale, który wyciekł kilka dni temu. Edytowane 24 listopada 20204 l przez Bigby