Ma_niek 857 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 No grube spoilery juz lataja po sieci Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Gdzie? Pytam, żeby wiedzieć czego unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 reddit, twitter, wykop i statusy na forumku Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 No mam nadzieje ,że moderacja będzie anusem po papie smyrać za spoilery. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Licz na to xD przy tlou 2 był pokaz jak to w ich wykonaniu będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 No, jak spoilery poleciały w temacie TLOU2, to nie było litości. A do premiery zostało 11 dni, więc przez ten czas, może coś wyskoczyć na forum XD. Mam nadzieję, że się nie nadzieję, bo tu bardzo liczę na fabułę, gdzie w porównaniu do TLOU2, trochę wiedziałem przed zagraniem ale to tylko dlatego, że jednak obawy były słuszne, że to słaba fabuła. No i Street Kids tylko czeka na Mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Ja planowałem pierwsze przejście jako corpo/netrunner, a drugie jako streed kid/solo, ale w sumie nie wiem. Ponoć umiejętności i tak się rozwijają wraz z ich użyciem, więc ostatecznie gra i tak dostosuje się do mojego stylu rozgrywki. Wydaje mi się, że ścieżka corpo może być ciekawa, ze względu na przeszłość Johnnego i jego nienawiść do Arasaki, w której pracowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Ja chyba wezmę street kida, a gra już typowo stealth, na tyle ile oczywiście pozwoli sama konstrukcja poziomów i misji. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Bo każda kolejna gra coraz więcej kosztuje, to i tak cud że tyle gratów dostajemy w pudełku za 60$Nie.W jakimś wywiadzie chyba z yongyea czy jak ten kitajec się nazywa ,mówili że nie czają czemu większość dużych firm nie robi takich dodatków do gierek - przy większych ilościach kosztuje to nie duże pieniądze . Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 No jest to jednak kilka dolców a przy sprzedaży kilku milionów jednak robi się hajs z tego. Pamiętacie jak pod koniec żywota X360 niektóre pudełka nie był pełne w środku tylko miały jakieś dziwne kratownice żeby szło mniej plastiku na opakowanie? Jakie to było słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 A ile czasu jaracie się tymi dodatkami? 5 sekund do foty w zakupach growych? czy wieszacie sobie mape na ścianie, a nalepkami napierdalacie lodówkę? 52 minuty temu, MYSZa7 napisał: Ja chyba wezmę street kida, a gra już typowo stealth, na tyle ile oczywiście pozwoli sama konstrukcja poziomów i misji. Ja biore korpo, nomad imo najmniej ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Najpierw pójdzie chyba Nomad i bronie palne, potem Corpo i pełna hakerka. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Nomad ponoć bije rekordy popularności gdzieś na twitterach/redditach/facebookach. Wydaje mi się, że perspektywa że jesteśmy nowi w mieście, wjeżdżamy do niego pierwszy raz, to jest coś co mogłoby być fajne. Postać poznaje miasto tak samo jak gracz. Ale z tego co czytałem to każda ze ścieżek ma ten powiew świeżości - Street Kid właśnie wrócił z innego miasta do Night City, corpo też był na jakimś assignmencie na drugiej stronie globu. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 A gdzie mozna poczytać o tym wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Streetkid_(Lifepath) https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Corporate_(Lifepath) https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Nomad_(Lifepath) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Tej gry to chyba nigdzie w sklepach nie zabraknie, nawet w masowych. Taki Lidl się dołączył do sprzedaży, 2 dni po premierze będzie, 12 grudnia. Jesczce tylko 10 dni i będzie giercowane Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 No ciekawie to wygląda, jaranko tymi terenami pustynnymi. Ubolewam trochę nad widokiem FPS, bo wolę w takich grach z eksploracją widok TPP, no, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 A ja wciąż nie wiem, czy cyfra, czy pudełko... Ogólnie #teamCyfra, ale podoba mi się zawartość pudełka.. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) mam nadzieje ze u Gabena transferu nie zabraknie Edytowane 30 Listopada 2020 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Niechże ta gra chodzi w 30 fps bez dropów na PS4 Slim i kupię tego dziada na premierę. Nawet 900p przełknę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Chcialem sie wstrzymywac do momentu kupna PS5 ale jednak nie dam rady i bedzie grane na 4 day one. Transferowanie saveow ma byc kompatybilne w tym przypadku to najwyzej platyne sie juz wbije na 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Nie jaram się Cyberpunk`iem, nie moj klimat. Wolę średniowiecze miecz czary magię. dlatego w Wiedzminie się odnalazlem. Ale Cyberpunk 2077 kupie na premiere, dlatego właśnie ze to Polskie studio stworzyło te gre, to dorzucę swoje 259 pln i statystykę jednej dodatkowej sztuki sprzedanej lunch day. Niech to będzie moja inwestycja w Wiedzmina 4 A potem kto wie, może za jakiś czas skusze się zeby skończyć CyberPunka. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Oby jeszcze dało się odkupić od januszy EK w znośnej cenie (chyba że sie gdzieś pojawią) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 1 godzinę temu, Rozi napisał: Niechże ta gra chodzi w 30 fps bez dropów na PS4 Slim i kupię tego dziada na premierę. Nawet 900p przełknę. +1 Są już jakieś przecieki na reddicie odnośnie optymalizacji na bazowej ps4? Też jak tylko będzie info, że działa to dobrze to biorę day1, a potem cross-sejwuję lub drugie przejście na ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 No ja miałem kupić dopiero jak się okaże jak to chodzi na bazowej ps4... ale: 1. Wyczyściłem konsolę i dałem nową pastęi teraz konsolka chodzi cichutko jak nowa więc nie będzie mnie odrzucać od grania wyciem. 2. W Finlandii z jakiegoś wspaniałego powodu Cyberek jest za 39,99 ojro w pudełku. W świetle powyższych faktów nie pozostaje mi nic innego jak zakupić pudełko i wspomóc rodaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi