XM. 10 832 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Godzinę temu, Bigby napisał: https://siasky.net/AADVStX6z9xQIqwmYXFo2luhqN9rwQpzXhxKno4yPhL2wg O kurwa xddd ta jazda samochodem Jackiego, to na pewno jest bez day one patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Granie w to na plebejskich konsolach ps4 amator/xos to jednak masochizm pełną gębą, ani w tym grama duszy, ani w tym przyjemności z grania 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 7 minut temu, MYSZa7 napisał: O kurwa xddd ta jazda samochodem Jackiego, to na pewno jest bez day one patcha. Czy na tym filmiku Morawiecki ogłosił Narodową Kwarantannę, że ulice takie puste? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Plebejusz pełną gębą XDDD Nie, no serio, liczę, że będzie jakiś ludzki day one patch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 832 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Może to wersja na switch? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 ciekawe czy na PC będzie opcja takiej grafy dla tabletów i laptopów, Ultra Low? Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Grafa grafą. widać ze kompresja strzaszna na tym filmiku więc nie oceniam detali. Ten "pościg" za to żałośnie wyszedł z poziomu mechaniki wykonania. Szybciej ja biegam. Poziom wczesnego ps3 serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 4 minuty temu, Faka napisał: Plebejusz pełną gębą XDDD Nie, no serio, liczę, że będzie jakiś ludzki day one patch. Ty, ale cinematic trailera do gameplayu nie porównuj, no chyba, że to dla spotęgowania kontrastu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Cii. Jest zbyt śmiesznie, żeby psuć mi tu zabawę XD. Szukam jakiegoś drugiego linka, bo już spadł z rowerka, a do końca wszystkiego nie obejrzałem. Dobra, jest: https://siasky.net/AADVStX6z9xQIqwmYXFo2luhqN9rwQpzXhxKno4yPhL2wg P L E B E J S K I E wersje są sztosem Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 832 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Ja tam mimo wszystko jaram się i wchodzę w grę jak dzik w szyszki. 8 dni! Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Wyobraźcie sobie jakby ludzie dostali coś takiego 19 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Wy serio myślicie, że te dodatkowe 3 tyg i day1 patch zdziała jakieś cuda i nagle nawet na bieda konsolach gra będzie wyglądała przynajmniej jak rdr2? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 444 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 forumek przestrzegał by tego nie odpalać na konsolach. Patch na nowe konsole dopiero w 2021 i polecam wam wtedy to włączyć na PS5/Series. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 28 minut temu, MBeniek napisał: Wy serio myślicie, że te dodatkowe 3 tyg i day1 patch zdziała jakieś cuda i nagle nawet na bieda konsolach gra będzie wyglądała przynajmniej jak rdr2? Ale tu nie chodzi o sam wygląd, tylko o poprawę płynności czy bugi w postaci doczytujących się postaci czy innych artefaktów. @BieŃ gameplay powyżej jest bez patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 (edytowane) Dobra...nie wiem co oni poprawili tym patchem ale ten gameplay z linka wygląda tragicznie xD( pal licho oprawę - ale doczytywania, błedy) Dobrze im życzę ale chyba trzeba kupić popcorn by mieć co chrupać jak będzie się słuchać pękania dup graczy konsolowych(past geny) xD Edytowane 2 grudnia 2020 przez BieŃ Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Nic nie poprawili bo patcha jeszcze nie ma, będzie na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 no tak wiem, ale tutaj chodzi o ogrom pracy i ile czasu mieli - ciekawe ile załatali. i ludzie co dostają grę do recenzji? w jaka wersje oni grają xD bez patcha xD? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Dowiemy się 7 grudnia, poza tym znakomita większość recenzentów ogrywa pewnie na PC ciekawe czy z zejściem embarga będziemy mieli też analizy od DF? Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 2 godziny temu, Bigby napisał: https://siasky.net/AADVStX6z9xQIqwmYXFo2luhqN9rwQpzXhxKno4yPhL2wg Rewolucji graficznej na miarę RDR2 na pewno nie będzie, nawet na PC. To po prostu gra z poprzedniej generacji i żaden patch tu nie zdziała cudów. Ale, tak jak mówiłem - w to będzie się grało jak w jrpg, nie sandboxa AAA. I nawet mnie to cieszy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 3 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Rewolucji graficznej na miarę RDR2 na pewno nie będzie, nawet na PC. To po prostu gra z poprzedniej generacji i żaden patch tu nie zdziała cudów. Ale, tak jak mówiłem - w to będzie się grało jak w jrpg, nie sandboxa AAA. I nawet mnie to cieszy. Ja osobiście nie bije do grafiki - tutaj chodzi o klocki w stylu przejechania autem przez bramę (05:06 ) itp kwiatki xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 4 minutes ago, BrandonLee_z_TheCrow said: Rewolucji graficznej na miarę RDR2 na pewno nie będzie, nawet na PC. 5 minutes ago, BrandonLee_z_TheCrow said: w to będzie się grało jak w jrpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Granie w jrpg - jarasz się ostrymi konturami i kolorkami, nie przejmując się, że z bliska wyglądają jak gówno. A fabuła jest najważniejsza i zawiera fajne dialogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 dzięki, ale ogram na PCmasterrace w 4K z raytracing Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Rozi jak minusuje, ale czego się po nim spodziewać XDDDDDDDDDDDD Anyway, raczej CDP nie zrobi takiej lipy z day one patch. Skoro przesuwali 3 razy premierę, to widocznie mocno się starali, żeby połatać te wszystkie bugi, niedoróbki, czy artefakty. Tak czy siak, za 8 dni się dowiemy. Najgorzej, że wersja na nextgeny nie jest nawet dokładnie podana, w którym miesiącu w tym 2021 będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi