Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Nic nie wspominali, obstawiam, że koleś albo nie widzi różnicy między 30 fps a 60, albo ma jakieś wspomagacze obrazu włączone, może akurat ma Samsunga z Game Motion Plus, który sprawia złudzenie 60 fpsów przy grze z 30 klatkami. Może też być tak, że gra jest bez patcha i nie ma zablokowanego klatkarzu.

Opublikowano

Czasami zadziwiające jest to, że ludzie nie rozróżniają 30 i 60 fps. Pamiętam jak niedawno Tom Warren z The Verge testował gry na Series S i przy Valhalli musiał pograć z 10-15 minut żeby stwierdzić, że jednak jest 30 klatek, a i tak nie był do końca pewny dopóki czat mu nie dał znać, że tak jest.

Opublikowano

Mają ujowe oczy, niech se denka od butelek sobie pozakładają, bo są ślepi jak kury na mefedronie. 

Opublikowano

Dziś update ma już 43 GB. Zobaczymy co przyniosą kolejne dni. :reggie:

Chociaż tym razem to już chyba legit.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Całkiem przyjemne i ciekawe przecieki - np mapa ma bardzo zbliżoną stylistykę do W3, nawet podobne "?" - Podoba mi się

Zobaczymy jak po premierowym patchu z wydajnością i docelowo do zakupu na pc (60klatek)

Z drugiej strony przecieki również intrygujące jak cybersiusiak, który jest na widoku i można go customizować

1607015329875.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Bigby napisał:

Czasami zadziwiające jest to, że ludzie nie rozróżniają 30 i 60 fps. Pamiętam jak niedawno Tom Warren z The Verge testował gry na Series S i przy Valhalli musiał pograć z 10-15 minut żeby stwierdzić, że jednak jest 30 klatek, a i tak nie był do końca pewny dopóki czat mu nie dał znać, że tak jest.

To jest w ogóle niezły dzban, koleś wycisza każdego na twitterze, kto ma odmienne zdanie. Na zachodnich forach, to mają z niego okrutną bekę. Chętnie widziałbym go w CW, tydzień czasu i psycha zwichnięta.

Opublikowano

Ja na przykład bo pudełko kosztuje 160 zł a nie 280 czy ile tam na psstore kasują. Czekałem 7 lat poczekam parę godzin dłużej.

Opublikowano

Na konsoli to jeszcze ma sens, ale w przypadku PC cena w pudle i cyfrze wynosi praktycznie tyle samo (200 zł).

Opublikowano

Ja chyba wezmę z ME z odbiorem z paczkomatu minutę po północy. 

Popołudnie się prześpi, a później jazda bez skręcania kierownicą.

Opublikowano

W Media Expert jest odbiór z paczkomatu minutę po północy? Ja kupiłem w ME ale musiałem to przegapić :D Byłoby spoko, żeby zostawić na noc ściąganie patcha, żeby 10.12 na spokojnie zacząć grać :) 

Opublikowano

fhXnWh1.jpg

Te ~57 GB na PS5 to musiała być gra, podobną wielkość ma pre-load na Xboxie.

Opublikowano

Dobra, cofam te słowa, co pisałem o tej reklamie na bloku, bo to było malowane, a nie przyklejone jakąś tapetą (tak z początku myślałem), więc mega szacun za tych graficiarzy. Robi wrażenie ta ich praca :obama: